Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Weekplanning
Kialiteit |
Zelf uw weekmenu samenstellen?
Ü
Dat kan natuurlijk ook.
Pa
van bij ons
Op colruyt.be/lekkerkoken vindt
De
u meer dan 8.000 recepten om uit te
kiezen. Duid via de filters aan waarin u
=
Mager runderstoofvlees
ka
Beenhouwerij )
zin hebt en breng zo variatie in uw eigen
N
B,
“
weekmenu. En zet recepten die in de
"AA
smaak vallen meteen bij uw favorieten
EN:
#
PS
Zo vindt u ze de volgende keer snel
a
ut
terug.
AL
Dr
U
Lekker op de boterham, bij geitenkaas,
rn
bij pancakes met peer en natuurlijk in
het sausje voor Luikse balletjes.
Ingrediënten (4 personen)
zn
4
900 g mager runderstoofvlees
1 eetl. tomatenpuree
de
(beenhouwerij)
2 eetl. bloem
LL
à
100 g spekreepjes natuur
2,5 dl rode wijn
À
€.
(versmarkt)
1 blokje runderbouillon
——#
300 g veenbessen (diepvries)
Pir 6
1 eetl. stoofvleeskruiden
+
|
1/3 plantje tijm
3 kruidnagels
nd
a
er.
3 uien
V2
2 eetl. boter
2 blaadjes laurier
zwarte peper (molen)
}: IS
2 eetl. Luikse siroop
zout
A!
en À À
Br \
Voorbereiding (5 min)
=
Bind de laurierblaadjes en de takjes tijm samen met keukentouw
l'E
CE
tot een kruidentuiltje. Hou enkele takjes tijm apart voor de
N}
afwerking.
he
=
=
Snij de uien in grove stukken.
re
Laat het bouillonblokje oplossen in 5 dl heet water.
u
Bereiding (15 min. + 2 u. suddertijd)
1 Verhit een braadpan met antiaanbaklaag zonder vetstof en bak de
+.
spekreepjes goudbruin. Haal uit de pan en doe in een kookpot met
dikke bodem.
2 Smelt 1 eetl. boter in dezelfde braadpan en bak het stoofvlees
goudbruin aan alle kanten. Kruid met de stoofvleeskruiden, peper
en zout. Voeg toe aan de spekreepjes.
3 Smelt opnieuw 1 eetl. boter in de braadpan en bak de uien
*
5 min. Roer regelmatig om. Bestrooi met de bloem en laat nog
"Rat
Pd
2 min. stoven. Voeg toe aan het stoofvlees.
4 Voeg de tomatenpuree, de kruidnagels en de Luikse siroop toe.
ii
Le
nr
Overgiet met de wijn en de bouillon en voeg het kruidentuiltje toe.
ri 0
f
Pin
Le
Dek af en laat 1 u. stoven.
er
5 Voeg de diepgevroren veenbessen toe en laat nog 1 u. stoven.
Afwerking
Werk af met de takjes tijm. Lekker met kroketten en een groen
haf
%
slaatje.
ES
Æ
U 2»
D- Nog spekreepjes over?
»
A}
Bak ze krokant en werk er een soep mee af. Of verwerk ze in
FE
een pasta met kip of in een omelet.
Ë
Salento 1.G.T. Verso Rosso
Puglia - Itali&
ET
N
N
Martha Brown Eyes
Sterk donker bier
fa
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlijst)
>
Energie
758 kcal
Vezels
6,78
Vetten
1838
Eiwitten
5788
(waarvan) verzadigde vetzuren
8,78
Zout
2,38
Koolhydraten
76,58
(waarvan) suikers
6138
LL
en
hr
Omdat we altijd E
à
eren op de Bren en promoties in de en BE winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager
zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app of -kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw
laagste prijzen
8
winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2345). Zo mist u geen kansen.