Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.

Hier is pagina 9 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 9
Weekplanning Kialiteit | Zelf uw weekmenu samenstellen? Ü Dat kan natuurlijk ook. Pa van bij ons Op colruyt.be/lekkerkoken vindt De u meer dan 8.000 recepten om uit te kiezen. Duid via de filters aan waarin u = Mager runderstoofvlees ka Beenhouwerij ) zin hebt en breng zo variatie in uw eigen N B, “ weekmenu. En zet recepten die in de "AA smaak vallen meteen bij uw favorieten EN: # PS Zo vindt u ze de volgende keer snel a ut terug. AL Dr U Lekker op de boterham, bij geitenkaas, rn bij pancakes met peer en natuurlijk in het sausje voor Luikse balletjes. Ingrediënten (4 personen) zn 4 900 g mager runderstoofvlees 1 eetl. tomatenpuree de (beenhouwerij) 2 eetl. bloem LL à 100 g spekreepjes natuur 2,5 dl rode wijn À €. (versmarkt) 1 blokje runderbouillon ——# 300 g veenbessen (diepvries) Pir 6 1 eetl. stoofvleeskruiden + | 1/3 plantje tijm 3 kruidnagels nd a er. 3 uien V2 2 eetl. boter 2 blaadjes laurier zwarte peper (molen) }: IS 2 eetl. Luikse siroop zout A! en À À Br \ Voorbereiding (5 min) = Bind de laurierblaadjes en de takjes tijm samen met keukentouw l'E CE tot een kruidentuiltje. Hou enkele takjes tijm apart voor de N} afwerking. he = = Snij de uien in grove stukken. re Laat het bouillonblokje oplossen in 5 dl heet water. u Bereiding (15 min. + 2 u. suddertijd) 1 Verhit een braadpan met antiaanbaklaag zonder vetstof en bak de +. spekreepjes goudbruin. Haal uit de pan en doe in een kookpot met dikke bodem. 2 Smelt 1 eetl. boter in dezelfde braadpan en bak het stoofvlees goudbruin aan alle kanten. Kruid met de stoofvleeskruiden, peper en zout. Voeg toe aan de spekreepjes. 3 Smelt opnieuw 1 eetl. boter in de braadpan en bak de uien * 5 min. Roer regelmatig om. Bestrooi met de bloem en laat nog "Rat Pd 2 min. stoven. Voeg toe aan het stoofvlees. 4 Voeg de tomatenpuree, de kruidnagels en de Luikse siroop toe. ii Le nr Overgiet met de wijn en de bouillon en voeg het kruidentuiltje toe. ri 0 f Pin Le Dek af en laat 1 u. stoven. er 5 Voeg de diepgevroren veenbessen toe en laat nog 1 u. stoven. Afwerking Werk af met de takjes tijm. Lekker met kroketten en een groen haf % slaatje. ES Æ U 2» D- Nog spekreepjes over? » A} Bak ze krokant en werk er een soep mee af. Of verwerk ze in FE een pasta met kip of in een omelet. Ë Salento 1.G.T. Verso Rosso Puglia - Itali& ET N N Martha Brown Eyes Sterk donker bier fa Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlijst) > Energie 758 kcal Vezels 6,78 Vetten 1838 Eiwitten 5788 (waarvan) verzadigde vetzuren 8,78 Zout 2,38 Koolhydraten 76,58 (waarvan) suikers 6138 LL en hr Omdat we altijd E à eren op de Bren en promoties in de en BE winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app of -kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw laagste prijzen 8 winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2345). Zo mist u geen kansen.
Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 9