Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Weekplanning

Kialiteit |

Zelf uw weekmenu samenstellen?

Ü

Dat kan natuurlijk ook.

Pa

van bij ons

Op colruyt.be/lekkerkoken vindt

De

u meer dan 8.000 recepten om uit te

kiezen. Duid via de filters aan waarin u

=

Mager runderstoofvlees

ka

Beenhouwerij )

zin hebt en breng zo variatie in uw eigen

N

B,



weekmenu. En zet recepten die in de

"AA

smaak vallen meteen bij uw favorieten

EN:

#

PS

Zo vindt u ze de volgende keer snel

a

ut

terug.

AL

Dr

U

Lekker op de boterham, bij geitenkaas,

rn

bij pancakes met peer en natuurlijk in

het sausje voor Luikse balletjes.

Ingrediënten (4 personen)

zn

4

900 g mager runderstoofvlees

1 eetl. tomatenpuree

de

(beenhouwerij)

2 eetl. bloem

LL

à

100 g spekreepjes natuur

2,5 dl rode wijn

À

€.

(versmarkt)

1 blokje runderbouillon

——#

300 g veenbessen (diepvries)

Pir 6

1 eetl. stoofvleeskruiden

+

|

1/3 plantje tijm

3 kruidnagels

nd

a

er.

3 uien

V2

2 eetl. boter

2 blaadjes laurier

zwarte peper (molen)

}: IS

2 eetl. Luikse siroop

zout

A!

en À À

Br \

Voorbereiding (5 min)

=

Bind de laurierblaadjes en de takjes tijm samen met keukentouw

l'E

CE

tot een kruidentuiltje. Hou enkele takjes tijm apart voor de

N}

afwerking.

he

=

=

Snij de uien in grove stukken.

re

Laat het bouillonblokje oplossen in 5 dl heet water.

u

Bereiding (15 min. + 2 u. suddertijd)

1 Verhit een braadpan met antiaanbaklaag zonder vetstof en bak de

+.

spekreepjes goudbruin. Haal uit de pan en doe in een kookpot met

dikke bodem.

2 Smelt 1 eetl. boter in dezelfde braadpan en bak het stoofvlees

goudbruin aan alle kanten. Kruid met de stoofvleeskruiden, peper

en zout. Voeg toe aan de spekreepjes.

3 Smelt opnieuw 1 eetl. boter in de braadpan en bak de uien

*

5 min. Roer regelmatig om. Bestrooi met de bloem en laat nog

"Rat

Pd

2 min. stoven. Voeg toe aan het stoofvlees.

4 Voeg de tomatenpuree, de kruidnagels en de Luikse siroop toe.

ii

Le

nr

Overgiet met de wijn en de bouillon en voeg het kruidentuiltje toe.

ri 0

f

Pin

Le

Dek af en laat 1 u. stoven.

er

5 Voeg de diepgevroren veenbessen toe en laat nog 1 u. stoven.

Afwerking

Werk af met de takjes tijm. Lekker met kroketten en een groen

haf

%

slaatje.

ES

Æ

U 2»

D- Nog spekreepjes over?

»

A}

Bak ze krokant en werk er een soep mee af. Of verwerk ze in

FE

een pasta met kip of in een omelet.

Ë

Salento 1.G.T. Verso Rosso

Puglia - Itali&

ET

N

N

Martha Brown Eyes

Sterk donker bier

fa

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlijst)

>

Energie

758 kcal

Vezels

6,78

Vetten

1838

Eiwitten

5788

(waarvan) verzadigde vetzuren

8,78

Zout

2,38

Koolhydraten

76,58

(waarvan) suikers

6138

LL

en

hr

Omdat we altijd E

à

eren op de Bren en promoties in de en BE winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager

zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app of -kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw

laagste prijzen

8

winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2345). Zo mist u geen kansen.