Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 3


Hier is pagina 3 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.



Colruyt Folder 04.01.2021

Hier is pagina 3 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 3

nr N Ei: d ee ++ 4 ah 2. GG 7 1% Le Br + 1} 1 il deorecept CI (4 LT, fi | ard 54 2 ve Hs Ni PE m Le # u L re Ee TH LE 1 nt Ee De Ke # SL en | a EN Zin in een voorsmaakje? Bekijk het filmpje op + WT 1 4 A d 1 . is Ingrediënten (4 personen) Bereiding (10 min. + 40 min. suddertijd) D- Nog ras el hanout over? u Kruid er kippenboutjes mee of meng door wat 500 g kippengehakt (beenhouwerij) 1 Doe het kippengehakt in een mengkom en voeg m 500 g couscousgroenten (diepvries) de ras el hanout toe. Kruid met peper en meng er hummus. Of meng samen met wat olijfolie iK Ln onder gesneden groenten en rooster ze in de 1 plantje platte peterselie 1 eetl. olijfolie en 1/5 van de peterselie onder. Rol oven. sf 600 g aardappelen balletjes ter grootte van een pingpongballetje. 1 ui 2 Verhit 1 eetl. olijfolie in een tajine (of in een 1 teentje knoflook stoofpot met dikke bodem) en stoof de ui en het B Château Pontet Bayard ni 800 g tomatenstukjes (blik) knoflook glazig. Doe er de tomatenstukjes bij en voeg ? L AO.P. Puisseguin-Saint-Emilion A far 1004 2 eetl. olijfolie 1/3 van de peterselie toe. Kruid met peper en zout. | Maredsous Blond 1 eetl. ras el hanout 3 Voeg de balletjes en de aardappelen toe, dek af IFRS | MM Blond abdijbier | zwarte peper (molen) en laat 25 min. sudderen op een zacht vuur. ES zout 4 Voeg de diepgevroren couscousgroenten toe en Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) \ kruid met peper en zout. Meng goed onder elkaar ft Voorbereiding (15 min) en laat nog 15 min. sudderen. Energie 449 kcal Vezels 1108 Vetten 14,98 Eiwitten 30,68 - Snipper de ui, het knoflook en de peterselie fijn. (waarvan) verzadigde vetzuren 368 Zout 1,78 ir -_ Schil de aardappelen en snij in stukken. Afwerking we, Koolhydraten 42,68 | Bestrooi met de rest van de peterselie. (waarvan) suikers 15,18 | nn il, Er} ET SE RE EVA PA: RN FST. er LANS 5 rt a Zin in veggie of graag nog u sneller aan tafel? Vervang B Ee Lit de kippenballetjes door deze oor Lv kant-en-klare veggievariant. PTR We 7 Élu rer rit de Jp NJ + Ye" £ "re A hie: ; x 8 à À. rs ri - > LL nt asc en ar ! QALLÉ Ten ze mıntvies ET 2%- ä es 4 Kwaliteit Boni Selection ee Black Tiger scampi's Medium van bij ons Boni Selection Boni Selection 35 à 45 stuks 500 g Veggie vegetarische balletjes couscousgroenten Ontdarmd. Ongepeld. I kg Bereid kippengehakt 12 stuks 200 g Gekweekte scampi's. fi dl Beenhouwerij ) ( Wortelen, rapen, courgettes, selder, Herkomst: Vietnam. Versmarkt kikkererwten, uien, kerstomaten, rode en 745 €/kg groene paprika's. in e/kg 1 Omdat we altijd reageren op de prijzen en promoties in de andere : rote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app 0 -kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw laagste prijzen Ee N I winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2345). Zo mist u geen kansen.

Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 3