Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
nr
N
Ei:
d
ee
++
4
ah
2.
GG
7
1%
Le
Br
+
1}
1
il
deorecept
CI
(4
LT,
fi
|
ard
54
2
ve
Hs
Ni
PE
m
Le
# u
L re
Ee
TH
LE
1
nt Ee
De
Ke
#
SL
en |
a
EN
Zin in een voorsmaakje?
Bekijk het filmpje op
+
WT
1
4
A
d
1
.
is
Ingrediënten (4 personen)
Bereiding (10 min. + 40 min. suddertijd)
D- Nog ras el hanout over?
u
Kruid er kippenboutjes mee of meng door wat
500 g kippengehakt (beenhouwerij)
1 Doe het kippengehakt in een mengkom en voeg
m
500 g couscousgroenten (diepvries)
de ras el hanout toe. Kruid met peper en meng er
hummus. Of meng samen met wat olijfolie
iK
Ln
onder gesneden groenten en rooster ze in de
1 plantje platte peterselie
1 eetl. olijfolie en 1/5 van de peterselie onder. Rol
oven.
sf
600 g aardappelen
balletjes ter grootte van een pingpongballetje.
1 ui
2 Verhit 1 eetl. olijfolie in een tajine (of in een
1 teentje knoflook
stoofpot met dikke bodem) en stoof de ui en het
B Château Pontet Bayard
ni
800 g tomatenstukjes (blik)
knoflook glazig. Doe er de tomatenstukjes bij en voeg
?
L AO.P. Puisseguin-Saint-Emilion
A
far
1004
2 eetl. olijfolie
1/3 van de peterselie toe. Kruid met peper en zout.
| Maredsous Blond
1 eetl. ras el hanout
3 Voeg de balletjes en de aardappelen toe, dek af
IFRS
|
MM Blond abdijbier
|
zwarte peper (molen)
en laat 25 min. sudderen op een zacht vuur.
ES
zout
4 Voeg de diepgevroren couscousgroenten toe en
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst)
\
kruid met peper en zout. Meng goed onder elkaar
ft
Voorbereiding (15 min)
en laat nog 15 min. sudderen.
Energie
449 kcal
Vezels
1108
Vetten
14,98
Eiwitten
30,68
- Snipper de ui, het knoflook en de peterselie fijn.
(waarvan) verzadigde vetzuren
368
Zout
1,78
ir
-_ Schil de aardappelen en snij in stukken.
Afwerking
we,
Koolhydraten
42,68
|
Bestrooi met de rest van de peterselie.
(waarvan) suikers
15,18
|
nn
il,
Er}
ET SE RE
EVA
PA: RN FST.
er
LANS
5 rt a
Zin in veggie of graag nog
u
sneller aan tafel? Vervang
B
Ee
Lit
de kippenballetjes door deze
oor
Lv
kant-en-klare veggievariant.
PTR We
7
Élu
rer
rit
de
Jp
NJ
+
Ye"
£
"re
A
hie:
;
x
8
à
À.
rs
ri
-
>
LL
nt
asc
en
ar
! QALLÉ Ten
ze
mıntvies
ET
2%-
ä
es
4
Kwaliteit
Boni
Selection
ee
Black Tiger scampi's Medium
van bij ons
Boni Selection
Boni Selection
35 à 45 stuks 500 g
Veggie vegetarische balletjes
couscousgroenten
Ontdarmd. Ongepeld.
I kg
Bereid kippengehakt
12 stuks 200 g
Gekweekte scampi's.
fi
dl
Beenhouwerij )
(
Wortelen, rapen, courgettes, selder,
Herkomst: Vietnam.
Versmarkt
kikkererwten, uien, kerstomaten, rode en
745 €/kg
groene paprika's.
in e/kg
1
Omdat we altijd reageren op de prijzen en promoties in de andere
:
rote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager
zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app 0
-kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw
laagste prijzen
Ee
N
I
winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2345). Zo mist u geen kansen.