Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

nr

N

Ei:

d

ee

++

4

ah

2.

GG

7

1%

Le

Br

+

1}

1

il

deorecept

CI

(4

LT,

fi

|

ard

54

2

ve

Hs

Ni

PE

m

Le

# u

L re

Ee

TH

LE

1

nt Ee

De

Ke

#

SL

en |

a

EN

Zin in een voorsmaakje?

Bekijk het filmpje op

+

WT

1

4

A

d

1

.

is

Ingrediënten (4 personen)

Bereiding (10 min. + 40 min. suddertijd)

D- Nog ras el hanout over?

u

Kruid er kippenboutjes mee of meng door wat

500 g kippengehakt (beenhouwerij)

1 Doe het kippengehakt in een mengkom en voeg

m

500 g couscousgroenten (diepvries)

de ras el hanout toe. Kruid met peper en meng er

hummus. Of meng samen met wat olijfolie

iK

Ln

onder gesneden groenten en rooster ze in de

1 plantje platte peterselie

1 eetl. olijfolie en 1/5 van de peterselie onder. Rol

oven.

sf

600 g aardappelen

balletjes ter grootte van een pingpongballetje.

1 ui

2 Verhit 1 eetl. olijfolie in een tajine (of in een

1 teentje knoflook

stoofpot met dikke bodem) en stoof de ui en het

B Château Pontet Bayard

ni

800 g tomatenstukjes (blik)

knoflook glazig. Doe er de tomatenstukjes bij en voeg

?

L AO.P. Puisseguin-Saint-Emilion

A

far

1004

2 eetl. olijfolie

1/3 van de peterselie toe. Kruid met peper en zout.

| Maredsous Blond

1 eetl. ras el hanout

3 Voeg de balletjes en de aardappelen toe, dek af

IFRS

|

MM Blond abdijbier

|

zwarte peper (molen)

en laat 25 min. sudderen op een zacht vuur.

ES

zout

4 Voeg de diepgevroren couscousgroenten toe en

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst)

\

kruid met peper en zout. Meng goed onder elkaar

ft

Voorbereiding (15 min)

en laat nog 15 min. sudderen.

Energie

449 kcal

Vezels

1108

Vetten

14,98

Eiwitten

30,68

- Snipper de ui, het knoflook en de peterselie fijn.

(waarvan) verzadigde vetzuren

368

Zout

1,78

ir

-_ Schil de aardappelen en snij in stukken.

Afwerking

we,

Koolhydraten

42,68

|

Bestrooi met de rest van de peterselie.

(waarvan) suikers

15,18

|

nn

il,

Er}

ET SE RE

EVA

PA: RN FST.

er

LANS

5 rt a

Zin in veggie of graag nog

u

sneller aan tafel? Vervang

B

Ee

Lit

de kippenballetjes door deze

oor

Lv

kant-en-klare veggievariant.

PTR We

7

Élu

rer

rit

de

Jp

NJ

+

Ye"

£

"re

A

hie:

;

x

8

à

À.

rs

ri

-

>

LL

nt

asc

en

ar

! QALLÉ Ten

ze

mıntvies

ET

2%-

ä

es

4

Kwaliteit

Boni

Selection

ee

Black Tiger scampi's Medium

van bij ons

Boni Selection

Boni Selection

35 à 45 stuks 500 g

Veggie vegetarische balletjes

couscousgroenten

Ontdarmd. Ongepeld.

I kg

Bereid kippengehakt

12 stuks 200 g

Gekweekte scampi's.

fi

dl

Beenhouwerij )

(

Wortelen, rapen, courgettes, selder,

Herkomst: Vietnam.

Versmarkt

kikkererwten, uien, kerstomaten, rode en

745 €/kg

groene paprika's.

in e/kg

1

Omdat we altijd reageren op de prijzen en promoties in de andere

:

rote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager

zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app 0

-kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw

laagste prijzen

Ee

N

I

winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2345). Zo mist u geen kansen.