Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.

Hier is pagina 24 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 24
1) Kk EA mz, FE nt N À; ÿ de Le Li \" ZN pv À = Van het veld tot } 7 Er | # Van prei en prinsessenbonen tot spruiten … De Boni Selection- 1F 74 wi groenten uit uw diepvries komen van West-Vlaamse velden. u | y 4 Al jarenlang werkt Colruyt daarvoor samen met Begro NV. Ri 1174 à Het familiebedrijf verwerkt al sinds de jaren ‘80 vers geteelde D 4 groenten tot vriesverse producten. = L | Boeren uit de buurt De verwerking hangt af van groente tot ke sr, ( Voor de groenteteelt groente. Ann-Sophie: “De stappen voor de LE % werkt het bedrijf samen meeste groenten zijn: schillen, wassen, A ir 3 met landbouwers uit de snijden, blancheren en invriezen. Maar x 4% En 7 Yı buurt. Ann-Sophie Belaen, prei en ui blancheren we niet, omdat die N ET 4 productmanager, vertelt: “Onze anders hun originele structuur verliezen.” Alle < Na fabrieken zijn dícht bij de velden andere groenten worden wel geblancheerd. Zo 8 om het transport heel kort te houden, behouden ze hun mooie kleur en versheid. x zodat we zo snel mogelijk de groenten kunnen verwerken. We zitten hier ook in een heel vruchtbare streek met een gematigd "Diepvriesgroenten Prei op het veld van een lokale boer zeeklimaat en een rijke bodem.” behouden maYimaal De landbouwingenieurs van Begro NV werken nauw samen met de boeren: ze kiezen samen hun kwaliteit, smaak. de variëteiten, geven advies aan de telers en volgen alles ter plekke op, van het planten of en voedingswaarde. zaaien tot de oogst. ni Alle stappen zijn zoveel mogelijk ’ Met zorg verwerkt, snel ingevroren geautomatiseerd om grote volumes te ‘Wanneer de groenten bij ons kunnen verwerken en om het snel te laten EN nn, toekomen, verwerken we die gaan. “De groenten liggen op een grote band . meteen. Dat gaat heel snel, prei is en passeren de verschillende stadia. Voor het bijvoorbeeld al binnen het halfuur wassen gaan ze bv. door een waterbad, voor ingevroren. Daarom spreken we het blancheren gaan ze door een tunnel met dus van vriesvers”, zegt Ann- verschillende temperatuurzones. En ten slotte Sophie. Door die tijd zo kort te loopt de band door een vriestunnel. De band maken, behouden de groenten tril, zo gaan de groenten lichtjes omhoog en hun kwaliteit, textuur, smaak worden ze los ingevroren zonder aan elkaar iS en voedingswaarden. te plakken”, vertelt Ann-Sophie. ek Dn TFE, A KR 1 WETEND D Bi En Q Le din À ah EEn LES Fa MTS LE a“ a" LS LE D CRT IT pt 2 a. [ %, - ve À. 5 wi Er er A [| “Ae, We Pt ve re edn WG er Een werknemer BE #8, der controleert de gn 4 Ie he ; —’ € PEL prei voor hij . D Ne pP» a er —" A (Fa TK JT M Et . / gewassen wordt RS € x > + + 2 a Lu pe N 5 a : À CH 12/1/2021. sk Metuw 82 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 24