Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 12


Hier is pagina 12 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.



Colruyt Folder 04.01.2021

Hier is pagina 12 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 12

vt 1} à @ P “u [za á | x 3 il | Ki + | k- / Ri * ks % . Ingrediënten (4 personen) % " ij 2 spieringen (beenhouwerij) 2 teentjes knoflook : 2 verse worsten 800 g tomatenstukjes (blik) varken + kalf (beenhouwerij) 400 g witte bonen (blik) B ls y 2 gele rapen 70 g tomatenpuree 2 wortelen 2 eetl. olijfolie | ek D er 1/4 bosje peterselie 1/2 blokje groentebouillon N mz Kir 800 g aardappelen 1 eetl. Provencaalse kruiden B “2 — È 1 ui peper en zout A, AE 3 a} Voorbereiding (15 min) ur - Spoel de witte bonen onder koud water en laat uitlekken. er Schil de rapen en de wortelen en snij in hapklare 24 stukken. mr Schil de aardappelen en snij in stukken. dat / Snipper de ui en het knoflook fijn. x Snij de worsten in stukken. er A Snij de spieringen in 2. 7 ei 1 A u Snipper de peterselie fijn. en + ” Bereiding (35 min) À zu 1 Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de worsten en de spieringen 2 min. aan elke kant. Haal uit de pan. pr 2 Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en stoof de 7 ui en het knoflook glazig. Voeg de wortelen en de rapen toe % en laat 2 min. stoven. Kruid met peper en zout. ii 3 Doe de gestoofde groenten in een kookpot en voeg het vlees, de bonen, de tomatenpuree en de tomatenstukjes toe. Verkruimel er het halve bouillonblokje boven en kruid } Snipper fiin en bewaar afgesloten in Rez met de Provencaalse kruiden. we de diepvriezer. Zo kan u hem later F 4 Breng aan de kook en laat 15 min. sudderen. Dek af en toevoegen aan warme bereidingen. laat nog 10 min. sudderen. 2 34 Of wikkel de stengels in vochtig 5 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. keukenpapier en bewaar ze in de Giet af. groentelade van uw koelkast. Zo kan u 5 4 En Afwerking de peterselie nog gebruiken in koude gerechten. Serveer de cassoulet met de gekookte aardappelen. Bestrooi met de peterselie. mt Ve re! 147 H Veneto IGT. ‘Garganega' { À Le Cenge +” Veneto - Italië Brugse Zot a 4 Blond bier x ÿ Hi 4 A Berl 14 Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Ya PS LE 657 kcal Vezels ER Es LV a de MN Energie 15,08 zi Ee Vetten 2388 Eiwitten 43,78 Cr 2 5 (waarvan) verzadigde vetzuren 848 Zout 2,38 B ï di Koolhydraten 59,48 TC ie À | At ce. } (waarvan) suikers 18,58 ft re Ye x Et pn .— ro Goed plan Mu N > => 28 Pr van Sophie van het kookteam We ar kı ee + Ben; Met sommige ingrediënten kan u meteen aan de slag, andere MW À Ree } « vragen wat voorbereiding. Aan u de keuze. LE > Peulvruchten uit blik zijn een snel alternatief, maar ook droge peulvruchten kan u vooraf klaarmaken. Laat ze he nd =. sowieso 12 u. weken. Kook ze dan 1 u. of iets langer en Kwaliteit a Am spoel onder koud water. Laat uitlekken en bewaar ze in Lou 2) afgesloten potjes in de koelkast. Zo hebt u meteen wat T ET IR TS] ® 0,377: van bij ons (1,51 €/kg) kant-en-klare porties bij de hand. re Ook met aardappelen valt tijd te winnen. Kook meteen een Spiering portie voor 2 dagen. De dag zelf gebruikt u ze zo. De Boni Selection dag erna gooit u ze in de pan. En in de zomer is zo'n portie witte bonen -15 %* A gekookte aardappelen natuurlijk ideaal voor een slaatje. 400 g vanaf 2 blikken een nn ie nee ee ne nenne sk Metuw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. here

Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 12