Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
vt
1}
à
@
P
“u [za
á
|
x
3
il
|
Ki
+
|
k-
/
Ri
*
ks
%
.
Ingrediënten (4 personen)
% "
ij
2 spieringen (beenhouwerij)
2 teentjes knoflook
:
2 verse worsten
800 g tomatenstukjes (blik)
varken + kalf (beenhouwerij)
400 g witte bonen (blik)
B
ls
y
2 gele rapen
70 g tomatenpuree
2 wortelen
2 eetl. olijfolie
|
ek
D
er
1/4 bosje peterselie
1/2 blokje groentebouillon
N
mz
Kir
800 g aardappelen
1 eetl. Provencaalse kruiden
B
“2
—
È
1 ui
peper en zout
A,
AE
3
a}
Voorbereiding (15 min)
ur
- Spoel de witte bonen onder koud water en laat uitlekken.
er
Schil de rapen en de wortelen en snij in hapklare
24
stukken.
mr
Schil de aardappelen en snij in stukken.
dat
/
Snipper de ui en het knoflook fijn.
x
Snij de worsten in stukken.
er
A
Snij de spieringen in 2.
7
ei
1
A
u
Snipper de peterselie fijn.
en
+
”
Bereiding (35 min)
À
zu
1 Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de worsten
en de spieringen 2 min. aan elke kant. Haal uit de pan.
pr
2 Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en stoof de
7
ui en het knoflook glazig. Voeg de wortelen en de rapen toe
%
en laat 2 min. stoven. Kruid met peper en zout.
ii
3 Doe de gestoofde groenten in een kookpot en voeg het
vlees, de bonen, de tomatenpuree en de tomatenstukjes
toe. Verkruimel er het halve bouillonblokje boven en kruid
}
Snipper fiin en bewaar afgesloten in
Rez
met de Provencaalse kruiden.
we
de diepvriezer. Zo kan u hem later
F
4 Breng aan de kook en laat 15 min. sudderen. Dek af en
toevoegen aan warme bereidingen.
laat nog 10 min. sudderen.
2
34
Of wikkel de stengels in vochtig
5 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water.
keukenpapier en bewaar ze in de
Giet af.
groentelade van uw koelkast. Zo kan u
5
4
En
Afwerking
de peterselie nog gebruiken in koude
gerechten.
Serveer de cassoulet met de gekookte aardappelen.
Bestrooi met de peterselie.
mt
Ve
re!
147
H
Veneto IGT. ‘Garganega'
{
À
Le Cenge
+”
Veneto - Italië
Brugse Zot
a
4
Blond bier
x
ÿ
Hi
4
A
Berl
14
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst)
Ya
PS
LE
657 kcal
Vezels
ER
Es
LV
a
de
MN
Energie
15,08
zi
Ee
Vetten
2388
Eiwitten
43,78
Cr
2
5
(waarvan) verzadigde vetzuren
848
Zout
2,38
B
ï
di
Koolhydraten
59,48
TC ie
À
| At
ce.
}
(waarvan) suikers
18,58
ft
re
Ye
x
Et
pn .—
ro
Goed plan
Mu
N
>
=>
28 Pr
van Sophie van het kookteam
We
ar
kı
ee
+
Ben;
Met sommige ingrediënten kan u meteen aan de slag, andere
MW À
Ree
} «
vragen wat voorbereiding. Aan u de keuze.
LE
> Peulvruchten uit blik zijn een snel alternatief, maar ook
droge peulvruchten kan u vooraf klaarmaken. Laat ze
he nd
=.
sowieso 12 u. weken. Kook ze dan 1 u. of iets langer en
Kwaliteit
a
Am
spoel onder koud water. Laat uitlekken en bewaar ze in
Lou 2)
afgesloten potjes in de koelkast. Zo hebt u meteen wat
T
ET IR TS]
® 0,377:
van bij ons
(1,51 €/kg)
kant-en-klare porties bij de hand.
re Ook met aardappelen valt tijd te winnen. Kook meteen een
Spiering
portie voor 2 dagen. De dag zelf gebruikt u ze zo. De
Boni Selection
dag erna gooit u ze in de pan. En in de zomer is zo'n portie
witte bonen
-15 %* A
gekookte aardappelen natuurlijk ideaal voor een slaatje.
400 g
vanaf 2 blikken
een nn ie nee ee ne nenne
sk Metuw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
here