Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 8




Hier is pagina 8 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

In het weekend gaan we voor …

.

Goed plan

van Sophie van het kookteam

» inspiratie voor elke dag van de week

Geen tijd of zin om zelf een weekmenu

Kwaliteit

bij elkaar te puzzelen? Da's ook niet nodig,

pe ideeën voor in het weekend

want wij doen dat graag voor u.

» prijzen per persoon

ER

van bij ons

Ontdek een nieuw weekmenu voor

Wat vindt u in onze weekmenu's?

de komende 2 weken in onze folder,

Prei

ijn

» makkelijke, gevarieerde recepten met

op colruyt.be/lekkerkoken en in de

los

seizoensingrediënten

MyColruyt-app.

Herkomst: België.

|

Versmarkt

ER

Meng onder wat zure room of Griekse

yoghurt. Voeg er wat fijngesnipperd

bieslook of dille aan toe en serveer bij

toast met gerookte zalm. Da's echt een

4

topcombinatie.

Fir

Ingrediönten (4 personen)

u

Ce

2 zakjes waterkers

1 eetl.

mierikswortelroom

1 prei

500 g aardappelen

(bokaal)

I

1 ui

1 eetl. olijfolie

es

1 teentje knoflook

2 blokjes

3 eetl. lichte zure room

groentebouillon

ds

4

4 Zweedse

zwarte peper (molen)

un

volkorenbroodjes

ce

\ à

ad

r

Voorbereiding (10 min)

77

- Snipper de ui en het knoflook fijn.

Fu

FA

sn

- Snij de prei in grove stukken.

on

Pa

PE

fr

74

#4

ARE,

Es

- Schil de aardappelen en snij in stukken van

BY

LA

1 cm.

- Pluk de blaadjes waterkers.

+

Far

ms

=

KR

Pe

Bereiding (30 min)

À

1 Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof

Le

de ui en het knoflook glazig. Voeg de prei toe

+

en stoof kort aan. Dek af en laat nog 15 min.

a

ed

stoven op een zacht vuur. Roer regelmatig om,

Ad d

cv 41

.

x

N

er

maar laat niet bruinen (voeg eventueel 1 à

re 1

Mn

5,

#4

dn

2 eetl. water toe).

Fe Pi

ke)

et

w.

u

2 Voeg de bouillonblokjes samen met 1 L

LE

Pd

..

«

w

£

water toe aan de prei. Doe er de aardappelen

bij en breng aan de kook. Dek af en laat 15 min.

a

peer,

+

sudderen. Kruid met peper en voeg 3/4 van de

waterkers toe.

2 4]

8

3 Mix de soep grof met een staafmixer.

id

4 Meng de mierikswortelroom met de zure

ei

room en kruid met peper. Verdeel over de



u

Zweedse broodjes.

de

ur

Et

Afwerking

ee

ae

ed

Verdeel de soep over diepe borden. Werk de

a

mld

kist

broodjes af met een draai van de pepermolen

ÿ

en de rest van de waterkers.

er

Ku

4

ál

v

er

29

#

D- Deze soep kan u bijna helemaal vooraf

maken. Voeg de waterkers pas de dag zelf

en Ban.

toe, zo blijft de soep mooi groen.

sr

se

LE

| NANTES

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst)

Energie

357 kcal Vezels

708

Vetten

106g Eiwitten

9,48

(waarvan) verzadigde vetzuren

1,8g Zout

3,28

Koolhydraten

5278

(waarvan) suikers

608

8

Geldig van 4/1 te.m. 12/1/2021

% Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.