Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.

Hier is pagina 8 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 8
In het weekend gaan we voor … . Goed plan van Sophie van het kookteam » inspiratie voor elke dag van de week Geen tijd of zin om zelf een weekmenu Kwaliteit bij elkaar te puzzelen? Da's ook niet nodig, pe ideeën voor in het weekend want wij doen dat graag voor u. » prijzen per persoon ER van bij ons Ontdek een nieuw weekmenu voor Wat vindt u in onze weekmenu's? de komende 2 weken in onze folder, Prei ijn » makkelijke, gevarieerde recepten met op colruyt.be/lekkerkoken en in de los seizoensingrediënten MyColruyt-app. Herkomst: België. | Versmarkt ER Meng onder wat zure room of Griekse yoghurt. Voeg er wat fijngesnipperd bieslook of dille aan toe en serveer bij toast met gerookte zalm. Da's echt een 4 topcombinatie. Fir Ingrediönten (4 personen) u Ce 2 zakjes waterkers 1 eetl. mierikswortelroom 1 prei 500 g aardappelen (bokaal) I 1 ui 1 eetl. olijfolie es 1 teentje knoflook 2 blokjes 3 eetl. lichte zure room groentebouillon ds 4 4 Zweedse zwarte peper (molen) un volkorenbroodjes ce \ à ad r Voorbereiding (10 min) 77 - Snipper de ui en het knoflook fijn. Fu FA sn - Snij de prei in grove stukken. on Pa PE fr 74 #4 ARE, Es - Schil de aardappelen en snij in stukken van BY LA 1 cm. - Pluk de blaadjes waterkers. + Far ms = KR Pe Bereiding (30 min) À 1 Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof Le de ui en het knoflook glazig. Voeg de prei toe + en stoof kort aan. Dek af en laat nog 15 min. a ed stoven op een zacht vuur. Roer regelmatig om, Ad d cv 41 . x N er maar laat niet bruinen (voeg eventueel 1 à re 1 Mn 5, #4 dn 2 eetl. water toe). Fe Pi ke) et w. u 2 Voeg de bouillonblokjes samen met 1 L LE Pd .. « w £ water toe aan de prei. Doe er de aardappelen bij en breng aan de kook. Dek af en laat 15 min. a peer, + sudderen. Kruid met peper en voeg 3/4 van de waterkers toe. 2 4] 8 3 Mix de soep grof met een staafmixer. id 4 Meng de mierikswortelroom met de zure ei room en kruid met peper. Verdeel over de ” u Zweedse broodjes. de ur Et Afwerking ee ae ed Verdeel de soep over diepe borden. Werk de a mld kist broodjes af met een draai van de pepermolen ÿ en de rest van de waterkers. er Ku 4 ál v er 29 # D- Deze soep kan u bijna helemaal vooraf maken. Voeg de waterkers pas de dag zelf en Ban. toe, zo blijft de soep mooi groen. sr se LE | NANTES Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 357 kcal Vezels 708 Vetten 106g Eiwitten 9,48 (waarvan) verzadigde vetzuren 1,8g Zout 3,28 Koolhydraten 5278 (waarvan) suikers 608 8 Geldig van 4/1 te.m. 12/1/2021 % Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 8