Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
In het weekend gaan we voor …
.
Goed plan
van Sophie van het kookteam
» inspiratie voor elke dag van de week
Geen tijd of zin om zelf een weekmenu
Kwaliteit
bij elkaar te puzzelen? Da's ook niet nodig,
pe ideeën voor in het weekend
want wij doen dat graag voor u.
» prijzen per persoon
ER
van bij ons
Ontdek een nieuw weekmenu voor
Wat vindt u in onze weekmenu's?
de komende 2 weken in onze folder,
Prei
ijn
» makkelijke, gevarieerde recepten met
op colruyt.be/lekkerkoken en in de
los
seizoensingrediënten
MyColruyt-app.
Herkomst: België.
|
Versmarkt
ER
Meng onder wat zure room of Griekse
yoghurt. Voeg er wat fijngesnipperd
bieslook of dille aan toe en serveer bij
toast met gerookte zalm. Da's echt een
4
topcombinatie.
Fir
Ingrediönten (4 personen)
u
Ce
2 zakjes waterkers
1 eetl.
mierikswortelroom
1 prei
500 g aardappelen
(bokaal)
I
1 ui
1 eetl. olijfolie
es
1 teentje knoflook
2 blokjes
3 eetl. lichte zure room
groentebouillon
ds
4
4 Zweedse
zwarte peper (molen)
un
volkorenbroodjes
ce
\ à
ad
r
Voorbereiding (10 min)
77
- Snipper de ui en het knoflook fijn.
Fu
FA
sn
- Snij de prei in grove stukken.
on
Pa
PE
fr
74
#4
ARE,
Es
- Schil de aardappelen en snij in stukken van
BY
LA
1 cm.
- Pluk de blaadjes waterkers.
+
Far
ms
=
KR
Pe
Bereiding (30 min)
À
1 Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof
Le
de ui en het knoflook glazig. Voeg de prei toe
+
en stoof kort aan. Dek af en laat nog 15 min.
a
ed
stoven op een zacht vuur. Roer regelmatig om,
Ad d
cv 41
.
x
N
er
maar laat niet bruinen (voeg eventueel 1 à
re 1
Mn
5,
#4
dn
2 eetl. water toe).
Fe Pi
ke)
et
w.
u
2 Voeg de bouillonblokjes samen met 1 L
LE
Pd
..
«
w
£
water toe aan de prei. Doe er de aardappelen
bij en breng aan de kook. Dek af en laat 15 min.
a
peer,
+
sudderen. Kruid met peper en voeg 3/4 van de
waterkers toe.
2 4]
8
3 Mix de soep grof met een staafmixer.
id
4 Meng de mierikswortelroom met de zure
ei
room en kruid met peper. Verdeel over de
”
u
Zweedse broodjes.
de
ur
Et
Afwerking
ee
ae
ed
Verdeel de soep over diepe borden. Werk de
a
mld
kist
broodjes af met een draai van de pepermolen
ÿ
en de rest van de waterkers.
er
Ku
4
ál
v
er
29
#
D- Deze soep kan u bijna helemaal vooraf
maken. Voeg de waterkers pas de dag zelf
en Ban.
toe, zo blijft de soep mooi groen.
sr
se
LE
| NANTES
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst)
Energie
357 kcal Vezels
708
Vetten
106g Eiwitten
9,48
(waarvan) verzadigde vetzuren
1,8g Zout
3,28
Koolhydraten
5278
(waarvan) suikers
608
8
Geldig van 4/1 te.m. 12/1/2021
% Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.