Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.

Hier is pagina 14 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 14
LL A Ingrediënten & personen) 2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan met ar antiaanbaklaag en bak de krieltjes + 5 min. Kruid met 600 g kalkoensneden 2 eetl. vloeibare honing zeezout en de rozemarijn. (beenhouwerij) 2 eetl. mosterd op 400 g voorgegaard 3 Verwarm de appelmousseline in een steelpannetje Kalkoensneden witloof (versmarkt) traditionele wijze op een zacht vuur. Roer regelmatig. 3 eetl. olijfolie 4 Verwarm het witloof (instructies: zie verpakking). Beenhouwerij 10 takjes verse tijm 1 eetl. rozemarijn 500 g voorgekookte (gedroogd) krieltjes (versmarkt) 1 eetl. kippenkruiden Afwerking 580 g appelmousseline grof zeezout (molen) (bokaal) peper Verdeel de kalkoen over de borden en schep er de krieltjes en het witloof bij. Serveer met een potje Voorbereiding (5 min) appelmousseline. Werk de kalkoen af met een takje tijm - Meng 1 eetl. olijfolie met de kippenkruiden. - Snij de kalkoensneden in lange repen en meng er de Domaine de la Grande Vigne kruidenolie onder. A.O.P. Bergerac - Trek de blaadjes van 6 takjes tijm. Hou 4 takjes apart Gouden Carolus Tripel voor de afwerking. Sterk blond bier ny ed Bereiding 15 min) (2 hb 3 1 Verhit 1 eetl. oliffolie in een pan en bak de Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediäntenlijst) Energie 567 kcal Vezels 798 kalkoenreepjes goudbruin aan alle kanten. Kruid met Vetten 18,1 g Eiwitten 38,08 peper en voeg de honing, de mosterd en de blaadjes (waarvan) verzadigde vetzuren 3,7g Zout 118 tijm toe. Meng goed door elkaar, dek af en laat + 5 min. Koolhydraten 50,08 ht verder garen. (waarvan) suikers 3628 md Boni Selection echte krieltjes 1,98 €/kg 500 g 100 % gaar. BAN. Versmarkt # — e- “ > 0,89: 4 oz . 5 (1,53 €/kg) an .« Boni Selection he appelmousseline a 580 g ps —— del D. dd -15 %” vanaf 3 bokalen zaan we wi ir * "a. LA Boni Selection € rozemarijn 20 g ‚A a> sn e/kg Geldig van 4/1 te.m. 12/1/2021. % Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 14