Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LL

A

Ingrediënten & personen)

2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan met

ar

antiaanbaklaag en bak de krieltjes + 5 min. Kruid met

600 g kalkoensneden

2 eetl. vloeibare honing

zeezout en de rozemarijn.

(beenhouwerij)

2 eetl. mosterd op

400 g voorgegaard

3 Verwarm de appelmousseline in een steelpannetje

Kalkoensneden

witloof (versmarkt)

traditionele wijze

op een zacht vuur. Roer regelmatig.

3 eetl. olijfolie

4 Verwarm het witloof (instructies: zie verpakking).

Beenhouwerij

10 takjes verse tijm

1 eetl. rozemarijn

500 g voorgekookte

(gedroogd)

krieltjes (versmarkt)

1 eetl. kippenkruiden

Afwerking

580 g appelmousseline

grof zeezout (molen)

(bokaal)

peper

Verdeel de kalkoen over de borden en schep er de

krieltjes en het witloof bij. Serveer met een potje

Voorbereiding (5 min)

appelmousseline. Werk de kalkoen af met een takje tijm

- Meng 1 eetl. olijfolie met de kippenkruiden.

- Snij de kalkoensneden in lange repen en meng er de

Domaine de la Grande Vigne

kruidenolie onder.

A.O.P. Bergerac

- Trek de blaadjes van 6 takjes tijm. Hou 4 takjes apart

Gouden Carolus Tripel

voor de afwerking.

Sterk blond bier

ny ed

Bereiding 15 min)

(2

hb

3

1 Verhit 1 eetl. oliffolie in een pan en bak de

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediäntenlijst)

Energie

567 kcal Vezels

798

kalkoenreepjes goudbruin aan alle kanten. Kruid met

Vetten

18,1 g Eiwitten

38,08

peper en voeg de honing, de mosterd en de blaadjes

(waarvan) verzadigde vetzuren

3,7g Zout

118

tijm toe. Meng goed door elkaar, dek af en laat + 5 min.

Koolhydraten

50,08

ht

verder garen.

(waarvan) suikers

3628

md

Boni Selection

echte krieltjes

1,98 €/kg

500 g

100 % gaar.

BAN.

Versmarkt

#



e-



>

0,89:

4 oz

. 5

(1,53 €/kg)

an



Boni Selection

he

appelmousseline

a

580 g

ps

——

del

D. dd

-15 %”

vanaf 3 bokalen

zaan

we

wi

ir

*

"a.

LA

Boni Selection



rozemarijn

20 g

‚A

a>

sn e/kg

Geldig van 4/1 te.m. 12/1/2021.

% Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.