Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

{

Weekplanning

4,1707

7

hal

es

9’

“4

1

RO

£

our

4

ré à

£.

En

%

Te

Snij de rest van de wittekool ook fijn.

2

p 1

x

Bewaar goed afgesloten in de koelkast.

Br

LS

Zo blijft ze zeker een paar dagen goed.

a

=

Wittekool is lekker in een wrap, in de

#

wok of gewoon in een salade met

i

$

P

Ee

dressing.

*

ar

(a?

Aen ©

Es

PTS

De

NS

rie

D

Le:

+

ro

u

re

Boni Selection

PER

FR,

N

er

Veggie gehakt

%

A

175 8

10 e/kg

we

(_ Versmarkt )

y

f

2}

à

bd

L

<

7

r

EL



:

>

GAN

-

af, 2

|

Mi

pe

OR,

4

Fa

4

K

sd

y

u.



5

£

5

12

5 E

ls

ur

=

5

es

3

el



+

Ke

+

4

à

LL:

2

en Urs

TITRES

#

Al



——

FE

:

hef

f-

|

+

2

AL

is

Hi

2

À



k

A

Boni Selection

D

>

y

je

Veggie groenteburgers

er

ie

7,75 €/kg

BG

2 stuks 200 8

£*

Versmarkt |)

E |

hf

dl

w

u.

#3

Kk

4

Br.

=

">

À

B:

Ingrediënten (4 personen)

3 Besmeer een ovenschaal met 1/2 eetl. boter.

Boni Selection

175 g vegetarisch gehakt

200 g cottage cheese

Verdeel er de helft van de gestoofde groenten over.

(Versmarkt)

150 g geraspte

aardappelpuree

500 g aardappelpuree

mozzarella

Bedek met het vegetarische gehakt en daarna de

(diepvries)

cottage cheese. Verdeel er de rest van de groenten

1 kg

1,5 eetl. boter

1

1/2 wittekool

nootmuskaat

over en bestrooi met de geraspte mozzarella.

(_Diepvries )

3 wortelen

4 Zet + 25 min. in de voorverwarmde oven. Zet de

1 ui

zwarte peper (molen)

laatste 2 min. de ovengrill aan.

zout

1 teentje knoflook

5 Verwarm

intussen de puree (instructies: zie

verpakking).

|

Voorbereiding (15 min)

p

=

Verwarm de oven voor op 180 °C.

D- Maak deze ovenschotel al de dag vooraf klaar.

=

Snij de halve wittekool in fijne reepjes.

Zet hem op het moment zelf 35 min. in een

=

Schil de wortelen en snij in de lengte in 4. Snij

voorverwarmde oven op 180 °C.

=

daarna in fijne blokjes.

Snipper de ui en het knoflook fijn.

JP. Chenet Cabernet-Syrah

[

.

LG.P. Pays d'Oc

Bereiding (20 min. + 25 min. in de oven)

Rochefort 6

1 Smelt 1 eetl. boter in een brede kookpot en stoof

Donker trappistenbier

de ui en het knoflook glazig.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediöntenlijst)

2 Voeg de wittekool en de wortelen toe en meng

Aardappelpuree

goed. Laat 10 min. stoven en kruid met nootmuskaat,

Energie

473 kcal

Vezels

1288

+ 500 g

Vetten

19,18

Eiwitten

33,48

peper en zout.

(waarvan) verzadigde vetzuren 12,78

Zout

248

Koolhydraten

35,08

a

(waarvan) suikers

14,68

Omdat we altijd reageren op de prijzen en promoties in de andere

f

|

rote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager

zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app 0

kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw

#7 laagste prijzen

Is

winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (O2 345 2345). Zo mist u geen kansen.