Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 13


Hier is pagina 13 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.



Colruyt Folder 04.01.2021

Hier is pagina 13 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 13

{ Weekplanning 4,1707 7 hal es 9’ “4 1 RO £ our 4 ré à £. En % Te Snij de rest van de wittekool ook fijn. 2 p 1 x Bewaar goed afgesloten in de koelkast. Br LS Zo blijft ze zeker een paar dagen goed. a = Wittekool is lekker in een wrap, in de # wok of gewoon in een salade met i $ P Ee dressing. * ar (a? Aen © Es PTS De NS rie D Le: + ro u re Boni Selection PER FR, N er Veggie gehakt % A 175 8 10 e/kg we (_ Versmarkt ) y f 2} à bd L < 7 r EL ‘ : > GAN - af, 2 | Mi pe OR, 4 Fa 4 K sd y u. … 5 £ 5 12 5 E ls ur = 5 es 3 el € + Ke + 4 à LL: 2 en Urs TITRES # Al — —— FE : hef f- | + 2 AL is Hi 2 À € k A Boni Selection D > y je Veggie groenteburgers er ie 7,75 €/kg BG 2 stuks 200 8 £* Versmarkt |) E | hf dl w u. #3 Kk 4 Br. = "> À B: Ingrediënten (4 personen) 3 Besmeer een ovenschaal met 1/2 eetl. boter. Boni Selection 175 g vegetarisch gehakt 200 g cottage cheese Verdeel er de helft van de gestoofde groenten over. (Versmarkt) 150 g geraspte aardappelpuree 500 g aardappelpuree mozzarella Bedek met het vegetarische gehakt en daarna de (diepvries) cottage cheese. Verdeel er de rest van de groenten 1 kg 1,5 eetl. boter 1 1/2 wittekool nootmuskaat over en bestrooi met de geraspte mozzarella. (_Diepvries ) 3 wortelen 4 Zet + 25 min. in de voorverwarmde oven. Zet de 1 ui zwarte peper (molen) laatste 2 min. de ovengrill aan. zout 1 teentje knoflook 5 Verwarm intussen de puree (instructies: zie verpakking). | Voorbereiding (15 min) p = Verwarm de oven voor op 180 °C. D- Maak deze ovenschotel al de dag vooraf klaar. = Snij de halve wittekool in fijne reepjes. Zet hem op het moment zelf 35 min. in een = Schil de wortelen en snij in de lengte in 4. Snij voorverwarmde oven op 180 °C. = daarna in fijne blokjes. Snipper de ui en het knoflook fijn. JP. Chenet Cabernet-Syrah [ . LG.P. Pays d'Oc Bereiding (20 min. + 25 min. in de oven) Rochefort 6 1 Smelt 1 eetl. boter in een brede kookpot en stoof Donker trappistenbier de ui en het knoflook glazig. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediöntenlijst) 2 Voeg de wittekool en de wortelen toe en meng Aardappelpuree goed. Laat 10 min. stoven en kruid met nootmuskaat, Energie 473 kcal Vezels 1288 + 500 g Vetten 19,18 Eiwitten 33,48 peper en zout. (waarvan) verzadigde vetzuren 12,78 Zout 248 Koolhydraten 35,08 a (waarvan) suikers 14,68 Omdat we altijd reageren op de prijzen en promoties in de andere f | rote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app 0 kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw #7 laagste prijzen Is winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (O2 345 2345). Zo mist u geen kansen.

Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 13