Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
{
Weekplanning
4,1707
7
hal
es
9’
“4
1
RO
£
our
4
ré à
£.
En
%
Te
Snij de rest van de wittekool ook fijn.
2
p 1
x
Bewaar goed afgesloten in de koelkast.
Br
LS
Zo blijft ze zeker een paar dagen goed.
a
=
Wittekool is lekker in een wrap, in de
#
wok of gewoon in een salade met
i
$
P
Ee
dressing.
*
ar
(a?
Aen ©
Es
PTS
De
NS
rie
D
Le:
+
ro
u
re
Boni Selection
PER
FR,
N
er
Veggie gehakt
%
A
175 8
10 e/kg
we
(_ Versmarkt )
y
f
2}
à
bd
L
<
7
r
EL
‘
:
>
GAN
-
af, 2
|
Mi
pe
OR,
4
Fa
4
K
sd
y
u.
…
5
£
5
12
5 E
ls
ur
=
5
es
3
el
€
+
Ke
+
4
à
LL:
2
en Urs
TITRES
#
Al
—
——
FE
:
hef
f-
|
+
2
AL
is
Hi
2
À
€
k
A
Boni Selection
D
>
y
je
Veggie groenteburgers
er
ie
7,75 €/kg
BG
2 stuks 200 8
£*
Versmarkt |)
E |
hf
dl
w
u.
#3
Kk
4
Br.
=
">
À
B:
Ingrediënten (4 personen)
3 Besmeer een ovenschaal met 1/2 eetl. boter.
Boni Selection
175 g vegetarisch gehakt
200 g cottage cheese
Verdeel er de helft van de gestoofde groenten over.
(Versmarkt)
150 g geraspte
aardappelpuree
500 g aardappelpuree
mozzarella
Bedek met het vegetarische gehakt en daarna de
(diepvries)
cottage cheese. Verdeel er de rest van de groenten
1 kg
1,5 eetl. boter
1
1/2 wittekool
nootmuskaat
over en bestrooi met de geraspte mozzarella.
(_Diepvries )
3 wortelen
4 Zet + 25 min. in de voorverwarmde oven. Zet de
1 ui
zwarte peper (molen)
laatste 2 min. de ovengrill aan.
zout
1 teentje knoflook
5 Verwarm
intussen de puree (instructies: zie
verpakking).
|
Voorbereiding (15 min)
p
=
Verwarm de oven voor op 180 °C.
D- Maak deze ovenschotel al de dag vooraf klaar.
=
Snij de halve wittekool in fijne reepjes.
Zet hem op het moment zelf 35 min. in een
=
Schil de wortelen en snij in de lengte in 4. Snij
voorverwarmde oven op 180 °C.
=
daarna in fijne blokjes.
Snipper de ui en het knoflook fijn.
JP. Chenet Cabernet-Syrah
[
.
LG.P. Pays d'Oc
Bereiding (20 min. + 25 min. in de oven)
Rochefort 6
1 Smelt 1 eetl. boter in een brede kookpot en stoof
Donker trappistenbier
de ui en het knoflook glazig.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediöntenlijst)
2 Voeg de wittekool en de wortelen toe en meng
Aardappelpuree
goed. Laat 10 min. stoven en kruid met nootmuskaat,
Energie
473 kcal
Vezels
1288
+ 500 g
Vetten
19,18
Eiwitten
33,48
peper en zout.
(waarvan) verzadigde vetzuren 12,78
Zout
248
Koolhydraten
35,08
a
(waarvan) suikers
14,68
Omdat we altijd reageren op de prijzen en promoties in de andere
f
|
rote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager
zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app 0
kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw
#7 laagste prijzen
Is
winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (O2 345 2345). Zo mist u geen kansen.