Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Fr.

&

=

=

rio

E:

P.

Goed plan

==

4

van Sophie van het kookteam

Zu BIO

Pasta, rijst of quinoa nodig voor

=]

En

een slaatje of een maaltijdsoep?

Dan is het handig als u die

Boni Selection

Bio gestoomde rode bieten

Boni Selection

al gekookt uit de koelkast kan

2,18 €/kg

studentenhaver

14,26 €/kg

halen. Kook ze dus gerust vooraf

500 g

Herkomst: Spanje

350 g

da's weer wat tijd gewonnen

Rozijnen, amandelen, cashewnoten

( Versmarkt |

M

©

rsmarkt

J

en walnootpitten

PR

En: en

$

Fr

D

NL

*

2

/

Sn

\

Da's ideaal als tussendoortje. Ook

lekker in yoghurt met seizoensfruit,

à

in muffins

À \

4

"re.

P

er

a

un.

be

Ps

id

N

à [

À

fi

vj

+

À



Ae

x:

is

9

4

#

fg

ee

fn

CES

zer}

al

4

had

Le]

er

2-3

et

Au

LE

Le

% he

44

+

id

es

Ur:

47

a

taart,

An

À

+

Tr

4

æ.

19

It

u

À

as

be

el 4

AT

LI

4

ry

5

Je

pe

Mn

ÿ

CRC

en

+

“4

LR

if

5

1122

LAS

Les

-_ Doe de quinoa in een zeef en spoel onder koud

D- Nog spinazie over?

water.

Hak grof en verwerk in een quiche of omelet

Ingrediënten (4 personen)

Of voeg het restje spinazie de laatste 2 min

Bereiding (20 min)

500 g gestoomde rode

2 eetl. studentenhaver

van de kooktijd toe aan een groene soep

bieten (versmarkt)

4 eetl. appelazijn

1 Kook de quinoa gaar in 5 dl lichtgezouten water

(kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken

Soubirac

100 g babyspinazie

3 eetl. olijfolie

1 mango

zwarte peper (molen)

2 Meng intussen de appelazijn en het bieslook met

LG.P. Côtes de Gascogne

zout

de olijfolie. Kruid met peper en zout

1/3 plantje bieslook

3 Doe de quinoa in een ruime serveerschaal, voeg

Super 8 IPA

250 g mozzarella

Blond bier

240 g quinoa

de spinazie toe en overgiet met de dressing. Meng

goed door elkaar.

Voorbereiding (10 min)

4 Voeg de mango, de rode bieten en de

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst)

ze

Schil de mango en snij het vruchtvlees in blokjes

mozzarella toe. Bestrooi met de studentenhaver

Energie

565 kcal Vezels

398

ze

Serveer lauw of koud

Vetten

31,3g Eiwitten

20,68

ze

Laat de rode bieten uitlekken en snij in blokjes

(waarvan) verzadigde vetzuren 12,1 g Zout

0,68

Scheur de mozzarella in stukken

ze

Snipper het bieslook fijn

Koolhydraten

4818

(waarvan) suikers

15,48

A

Geldig van 4/1 te.m. 12/1/2021

sk Metuw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.