Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Fr.
&
=
=
rio
E:
P.
Goed plan
==
4
van Sophie van het kookteam
Zu BIO
Pasta, rijst of quinoa nodig voor
=]
En
een slaatje of een maaltijdsoep?
Dan is het handig als u die
Boni Selection
Bio gestoomde rode bieten
Boni Selection
al gekookt uit de koelkast kan
2,18 €/kg
studentenhaver
14,26 €/kg
halen. Kook ze dus gerust vooraf
500 g
Herkomst: Spanje
350 g
da's weer wat tijd gewonnen
Rozijnen, amandelen, cashewnoten
( Versmarkt |
M
©
rsmarkt
J
en walnootpitten
PR
En: en
$
Fr
D
NL
*
2
/
Sn
\
Da's ideaal als tussendoortje. Ook
lekker in yoghurt met seizoensfruit,
à
in muffins
À \
4
"re.
P
er
a
un.
be
Ps
id
N
à [
À
fi
vj
+
À
‘
Ae
x:
is
9
4
#
fg
ee
fn
CES
zer}
al
4
had
Le]
er
2-3
et
Au
LE
Le
% he
44
+
id
es
Ur:
47
a
taart,
An
À
+
Tr
4
æ.
19
It
u
À
as
be
el 4
AT
LI
4
ry
5
Je
pe
Mn
ÿ
CRC
en
+
“4
LR
if
5
1122
LAS
Les
-_ Doe de quinoa in een zeef en spoel onder koud
D- Nog spinazie over?
water.
Hak grof en verwerk in een quiche of omelet
Ingrediënten (4 personen)
Of voeg het restje spinazie de laatste 2 min
Bereiding (20 min)
500 g gestoomde rode
2 eetl. studentenhaver
van de kooktijd toe aan een groene soep
bieten (versmarkt)
4 eetl. appelazijn
1 Kook de quinoa gaar in 5 dl lichtgezouten water
(kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken
Soubirac
100 g babyspinazie
3 eetl. olijfolie
1 mango
zwarte peper (molen)
2 Meng intussen de appelazijn en het bieslook met
LG.P. Côtes de Gascogne
zout
de olijfolie. Kruid met peper en zout
1/3 plantje bieslook
3 Doe de quinoa in een ruime serveerschaal, voeg
Super 8 IPA
250 g mozzarella
Blond bier
240 g quinoa
de spinazie toe en overgiet met de dressing. Meng
goed door elkaar.
Voorbereiding (10 min)
4 Voeg de mango, de rode bieten en de
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst)
ze
Schil de mango en snij het vruchtvlees in blokjes
mozzarella toe. Bestrooi met de studentenhaver
Energie
565 kcal Vezels
398
ze
Serveer lauw of koud
Vetten
31,3g Eiwitten
20,68
ze
Laat de rode bieten uitlekken en snij in blokjes
(waarvan) verzadigde vetzuren 12,1 g Zout
0,68
Scheur de mozzarella in stukken
ze
Snipper het bieslook fijn
Koolhydraten
4818
(waarvan) suikers
15,48
A
Geldig van 4/1 te.m. 12/1/2021
sk Metuw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.