Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 4


Hier is pagina 4 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.



Colruyt Folder 04.01.2021

Hier is pagina 4 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 4

Fr. & = = rio E: P. Goed plan == 4 van Sophie van het kookteam Zu BIO Pasta, rijst of quinoa nodig voor =] En een slaatje of een maaltijdsoep? Dan is het handig als u die Boni Selection Bio gestoomde rode bieten Boni Selection al gekookt uit de koelkast kan 2,18 €/kg studentenhaver 14,26 €/kg halen. Kook ze dus gerust vooraf 500 g Herkomst: Spanje 350 g da's weer wat tijd gewonnen Rozijnen, amandelen, cashewnoten ( Versmarkt | M © rsmarkt J en walnootpitten PR En: en $ Fr D NL * 2 / Sn \ Da's ideaal als tussendoortje. Ook lekker in yoghurt met seizoensfruit, à in muffins À \ 4 "re. P er a un. be Ps id N à [ À fi vj + À ‘ Ae x: is 9 4 # fg ee fn CES zer} al 4 had Le] er 2-3 et Au LE Le % he 44 + id es Ur: 47 a taart, An À + Tr 4 æ. 19 It u À as be el 4 AT LI 4 ry 5 Je pe Mn ÿ CRC en + “4 LR if 5 1122 LAS Les -_ Doe de quinoa in een zeef en spoel onder koud D- Nog spinazie over? water. Hak grof en verwerk in een quiche of omelet Ingrediënten (4 personen) Of voeg het restje spinazie de laatste 2 min Bereiding (20 min) 500 g gestoomde rode 2 eetl. studentenhaver van de kooktijd toe aan een groene soep bieten (versmarkt) 4 eetl. appelazijn 1 Kook de quinoa gaar in 5 dl lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken Soubirac 100 g babyspinazie 3 eetl. olijfolie 1 mango zwarte peper (molen) 2 Meng intussen de appelazijn en het bieslook met LG.P. Côtes de Gascogne zout de olijfolie. Kruid met peper en zout 1/3 plantje bieslook 3 Doe de quinoa in een ruime serveerschaal, voeg Super 8 IPA 250 g mozzarella Blond bier 240 g quinoa de spinazie toe en overgiet met de dressing. Meng goed door elkaar. Voorbereiding (10 min) 4 Voeg de mango, de rode bieten en de Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) ze Schil de mango en snij het vruchtvlees in blokjes mozzarella toe. Bestrooi met de studentenhaver Energie 565 kcal Vezels 398 ze Serveer lauw of koud Vetten 31,3g Eiwitten 20,68 ze Laat de rode bieten uitlekken en snij in blokjes (waarvan) verzadigde vetzuren 12,1 g Zout 0,68 Scheur de mozzarella in stukken ze Snipper het bieslook fijn Koolhydraten 4818 (waarvan) suikers 15,48 A Geldig van 4/1 te.m. 12/1/2021 sk Metuw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 4