Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lekker snel:
voorgegaarde groenten
Ideetje nodig? Probeer
Heerlijk als ontbijt bij stukjes fruit of
bij pannenkoekjes met ahornsiroop,
ons recept op p. 14.
gebakken appeltjes en kaneel.
A Cm
Ook lekker in een smoothie.
u
ran
nr
&
AT
à
a
lo
f
tx
N
hi
se
4
LS
4
x
” Ag
5
ee
FE
5
:
PT
4!
a -
1"
ER
#:
+
:
5
ER:
im
mn ét
EENS
fe
3
2
BITTE
ye
"
a
a
|
AN
-
pos
LS
Hr
ne
FE
+
x
I
A
=
um mn
ie
dà
i
5
À
7 ee
.
Mr
ae
D
ELA
5
Bi |
x
64
A
N
4
=»
a Le
*
DER.
er
Rn
4
u
2
er
Le
|
Ingrediënten (4 personen)
kook 5 min. Schep uit de kookpot en voeg de rijst toe. Kook
|
a‘
600 g piratenschat
250 g basmatirijst
gaar (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
K
(gepaneerde vis, diepvries)
3 eetl. mayonaise
3 Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de lente-uitjes
FES
&
7
”
400 g voorgegaarde
2 eetl. olijfolie
en de wortelen 5 min. Doe er de broccoli bij en laat nog
|
:
wortelen duo (versmarkt)
1 blokje groentebouillon
2 min. doorwarmen. Kruid met peper en zout.
-
=
NS me
1 broccoli
ne
.
m
1 koffiel. kerriepoeder
4 Meng de mayonaise met de yoghurt en het kerriepoeder.
1/2 bosje lente-uitjes
peper en zout
Tastoe
ere.
3 eetl. volle yoghurt
Afwerking
Ke
ï
=
|
witloof 4 stuks, vergeten
4
:
Verdeel de rijst en de groenten over de borden. Leg er wat
T4
TE
Voorbereiding (10 min)
gepaneerde vis op en serveer met de kerriemayonaise.
groenten, wortelen met erwtjes,
br
wortel duo, spruiten of hutsepot
- Verdeel de broccoli in roosjes. Schil de steel en snij in
TR
blokjes van I cm.
400 g
v Chablis A.O.P.
a
Voorgegaard.
“
k
- Snipper de lente-uitjes fijn.
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
Delirium Tremens
PR
{
Versmarkt _)
548 €/kg
M Sterk blond bier
Bereiding (20 min)
1f
1 Verdeel de gepaneerde vis over een bakplaat met
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst)
A
bakpapier en zet 15 min. in de voorverwarmde oven. Draai
Energie
764 kcal
Vezels
858
na 10 min. eens om.
Vetten
Eiwitten
yr
32,98
28,8 8
;
2 Breng een kookpot met 1 L water en het bouillonblokje
(waarvan) verzadigde vetzuren
448
Zout
3,38
}
è
|
,
aan de kook. Voeg de broccoliroosjes en -blokjes toe en
Koolhydraten
84,18
in
3
(waarvan) suikers
868
ch
mi
Ee
1 |
ap"
ax
+
DFM eN BRD
LAT
2
ns 20020,
r
Er}
en pleatas
=
Mager
an …
U
A
Pr
8
r
€
1,83:
ama
(5,98 €/kg)
(3,66 €/kg)
MSC
ze
u
MSC
LC
er
Cr]
als a
pue
SZ
a
u
PE tn
voor de
GE
dn
GE)
A
Boni Selection
_BIO |
Ku
Boni Selection
kibbeling
TES
es
ei
+2808
Piratenschat
Pur Natur ———
Graatloos. Voorgebakken. Wilde Alaska pollak.
30 à 35 stuks 1 kg
Herkomst: noordoostelijk deel van de Stille Oceaan.
Graatloos. Gepaneerd. Wilde vis.
alle yoghurts in bokaal
(
Versmarkt
]
-20 %“
Diepvries
500 g
( Versmarkt )
vanaf 2 bokalen
ji 15
Omdat we altijd re,
à
de
eren op de prijzen en promoties in de andere
:
rote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruytainkel nög lager
zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app 0
-kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw
laagste prijzen
PA
winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2345). Zo mist u geen kansen.