Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.

Hier is pagina 7 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 7
Lekker snel: voorgegaarde groenten Ideetje nodig? Probeer Heerlijk als ontbijt bij stukjes fruit of bij pannenkoekjes met ahornsiroop, ons recept op p. 14. gebakken appeltjes en kaneel. A Cm Ook lekker in een smoothie. u ran nr & AT à a lo f tx N hi se 4 LS 4 x ” Ag 5 ee FE 5 : PT 4! a - 1" ER #: + : 5 ER: im mn ét EENS fe 3 2 BITTE ye " a a | AN - pos LS Hr ne FE + x I A = um mn ie dà i 5 À 7 ee . Mr ae D ELA 5 Bi | x 64 A N 4 =» a Le * DER. er Rn 4 u 2 er Le | Ingrediënten (4 personen) kook 5 min. Schep uit de kookpot en voeg de rijst toe. Kook | a‘ 600 g piratenschat 250 g basmatirijst gaar (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken. K (gepaneerde vis, diepvries) 3 eetl. mayonaise 3 Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de lente-uitjes FES & 7 ” 400 g voorgegaarde 2 eetl. olijfolie en de wortelen 5 min. Doe er de broccoli bij en laat nog | : wortelen duo (versmarkt) 1 blokje groentebouillon 2 min. doorwarmen. Kruid met peper en zout. - = NS me 1 broccoli ne . m 1 koffiel. kerriepoeder 4 Meng de mayonaise met de yoghurt en het kerriepoeder. 1/2 bosje lente-uitjes peper en zout Tastoe ere. 3 eetl. volle yoghurt Afwerking Ke ï = | witloof 4 stuks, vergeten 4 : Verdeel de rijst en de groenten over de borden. Leg er wat T4 TE Voorbereiding (10 min) gepaneerde vis op en serveer met de kerriemayonaise. groenten, wortelen met erwtjes, br wortel duo, spruiten of hutsepot - Verdeel de broccoli in roosjes. Schil de steel en snij in TR blokjes van I cm. 400 g v Chablis A.O.P. a Voorgegaard. “ k - Snipper de lente-uitjes fijn. - Verwarm de oven voor op 180 °C. Delirium Tremens PR { Versmarkt _) 548 €/kg M Sterk blond bier Bereiding (20 min) 1f 1 Verdeel de gepaneerde vis over een bakplaat met Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) A bakpapier en zet 15 min. in de voorverwarmde oven. Draai Energie 764 kcal Vezels 858 na 10 min. eens om. Vetten Eiwitten yr 32,98 28,8 8 ; 2 Breng een kookpot met 1 L water en het bouillonblokje (waarvan) verzadigde vetzuren 448 Zout 3,38 } è | , aan de kook. Voeg de broccoliroosjes en -blokjes toe en Koolhydraten 84,18 in 3 (waarvan) suikers 868 ch mi Ee 1 | ap" ax + DFM eN BRD LAT 2 ns 20020, r Er} en pleatas = Mager an … U A Pr 8 r € 1,83: ama (5,98 €/kg) (3,66 €/kg) MSC ze u MSC LC er Cr] als a pue SZ a u PE tn voor de GE dn GE) A Boni Selection _BIO | Ku Boni Selection kibbeling TES es ei +2808 Piratenschat Pur Natur ——— Graatloos. Voorgebakken. Wilde Alaska pollak. 30 à 35 stuks 1 kg Herkomst: noordoostelijk deel van de Stille Oceaan. Graatloos. Gepaneerd. Wilde vis. alle yoghurts in bokaal ( Versmarkt ] -20 %“ Diepvries 500 g ( Versmarkt ) vanaf 2 bokalen ji 15 Omdat we altijd re, à de eren op de prijzen en promoties in de andere : rote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruytainkel nög lager zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app 0 -kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw laagste prijzen PA winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2345). Zo mist u geen kansen.
Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 7