Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lekker snel:

voorgegaarde groenten

Ideetje nodig? Probeer

Heerlijk als ontbijt bij stukjes fruit of

bij pannenkoekjes met ahornsiroop,

ons recept op p. 14.

gebakken appeltjes en kaneel.

A Cm

Ook lekker in een smoothie.

u

ran

nr

&

AT

à

a

lo

f

tx

N

hi

se

4

LS

4

x

” Ag

5

ee

FE

5

:

PT

4!

a -

1"

ER

#:

+

:

5

ER:

im

mn ét

EENS

fe

3

2

BITTE

ye

"

a

a

|

AN

-

pos

LS

Hr

ne

FE

+

x

I

A

=

um mn

ie



i

5

À

7 ee

.

Mr

ae

D

ELA

5

Bi |

x

64

A

N

4



a Le

*

DER.

er

Rn

4

u

2

er

Le

|

Ingrediënten (4 personen)

kook 5 min. Schep uit de kookpot en voeg de rijst toe. Kook

|

a‘

600 g piratenschat

250 g basmatirijst

gaar (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.

K

(gepaneerde vis, diepvries)

3 eetl. mayonaise

3 Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de lente-uitjes

FES

&

7



400 g voorgegaarde

2 eetl. olijfolie

en de wortelen 5 min. Doe er de broccoli bij en laat nog

|

:

wortelen duo (versmarkt)

1 blokje groentebouillon

2 min. doorwarmen. Kruid met peper en zout.

-

=

NS me

1 broccoli

ne

.

m

1 koffiel. kerriepoeder

4 Meng de mayonaise met de yoghurt en het kerriepoeder.

1/2 bosje lente-uitjes

peper en zout

Tastoe

ere.

3 eetl. volle yoghurt

Afwerking

Ke

ï

=

|

witloof 4 stuks, vergeten

4

:

Verdeel de rijst en de groenten over de borden. Leg er wat

T4

TE

Voorbereiding (10 min)

gepaneerde vis op en serveer met de kerriemayonaise.

groenten, wortelen met erwtjes,

br

wortel duo, spruiten of hutsepot

- Verdeel de broccoli in roosjes. Schil de steel en snij in

TR

blokjes van I cm.

400 g

v Chablis A.O.P.

a

Voorgegaard.



k

- Snipper de lente-uitjes fijn.

- Verwarm de oven voor op 180 °C.

Delirium Tremens

PR

{

Versmarkt _)

548 €/kg

M Sterk blond bier

Bereiding (20 min)

1f

1 Verdeel de gepaneerde vis over een bakplaat met

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst)

A

bakpapier en zet 15 min. in de voorverwarmde oven. Draai

Energie

764 kcal

Vezels

858

na 10 min. eens om.

Vetten

Eiwitten

yr

32,98

28,8 8

;

2 Breng een kookpot met 1 L water en het bouillonblokje

(waarvan) verzadigde vetzuren

448

Zout

3,38

}

è

|

,

aan de kook. Voeg de broccoliroosjes en -blokjes toe en

Koolhydraten

84,18

in

3

(waarvan) suikers

868

ch

mi

Ee

1 |

ap"

ax

+

DFM eN BRD

LAT

2

ns 20020,

r

Er}

en pleatas

=

Mager

an …

U

A

Pr

8

r



1,83:

ama

(5,98 €/kg)

(3,66 €/kg)

MSC

ze

u

MSC

LC

er

Cr]

als a

pue

SZ

a

u

PE tn

voor de

GE

dn

GE)

A

Boni Selection

_BIO |

Ku

Boni Selection

kibbeling

TES

es

ei

+2808

Piratenschat

Pur Natur ———

Graatloos. Voorgebakken. Wilde Alaska pollak.

30 à 35 stuks 1 kg

Herkomst: noordoostelijk deel van de Stille Oceaan.

Graatloos. Gepaneerd. Wilde vis.

alle yoghurts in bokaal

(

Versmarkt

]

-20 %“

Diepvries

500 g

( Versmarkt )

vanaf 2 bokalen

ji 15

Omdat we altijd re,

à

de

eren op de prijzen en promoties in de andere

:

rote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruytainkel nög lager

zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app 0

-kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw

laagste prijzen

PA

winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2345). Zo mist u geen kansen.