Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

eN

Ir

per

à 4

nn

em

».

1}

ii

j

he

1

ie

San

en

id

A

pir’

Ss

SON

2

re

Pe

À

>

=,

e

e.

DP La

3

‚a

w

ks

ns

SIS

EE

PE

Er

u

Br

wo.

/

5

PE

Hin Te



Fr LE

ALT" }

Bin

Der

Gr bad

RL

f #

Kf

3

LR

Re

4 RL

T.

£

f

,*

’»#

C4

+. EU

LA

NS

Beet |

At

:

ar “

1

e

Je

D

&

Snij de champignons in schijfjes. Snij de

6 Haal de knolselder 10 min. voor het einde van

boschampignons eventueel in stukken.

de gaartijd uit de oven. Vouw de aluminiumfolie

- Verwarm de oven voor op 190 °C.

open en lepel het braadvocht over de knolselder.

Ingrediënten (4 personen)

Zet 5 min. in de oven. Haal opnieuw uit de oven

2 di culinaire room

Bereiding (20 min. + 2 u. in de oven)

en lepel er het braadvocht opnieuw over. Zet nog

150 g fijngesneden

1 Leg de knolselder op een groot, dubbel vel

5 min. in de oven.

uien (diepvries)

(20 % V.G)

1 knolselder

250 g volwaardige rijst

aluminiumfolie. Wrijf de knolselder in met 2 eetl.

1 koffiel. dijonmosterd

olijfolie en kruid met peper en zout.

Afwerking

500 g champignons

2 Verdeel de tijm, de laurier en 3/4 van het knoflook

Doe de champignonsaus in een schaal en zet de

200 g boschampignons

3 eetl. olijfolie

rond de knolselder. Vouw de aluminiumfolie dicht

1 plantje platte

1/2 blokje

knolselder in het midden. Bestrooi met de peterselie.

groentebouillon

en druk goed aan. Laat bovenaan een opening en

Serveer de knolselder in sneetjes en geef er de rijst

peterselie

doe er de boter in. Zet de knolselder 2 u. in de

en de champignonsaus bij.

1/2 plantje tijm

5 blaadjes laurier

voorverwarmde oven.

1 bol knoflook

Zwarte peper (molen)

2 eetl. boter

grof zeezout (molen)

3 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en

Hardys 'Stamp of Australia!

stoof de diepgevroren ui en de rest van het knoflook

Chardonnay-Sémillon

Australië

Voorbereiding 5 min)

5 min. Voeg de champignons toe en bak 10 min.

=

Laat het halve bouillonblokje oplossen in 2,5 dl

Kruid met peper en zout.

La Trappe Blond

heet water.

4 Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd:

Blond trappistenbier

Wrijf de knolselder goed schoon onder koud

zie verpakking). Giet af.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst)

water en dep droog.

5 Overgiet de champignons met de groentebouillon.

595 kcal Vezels

Breng aan de kook, zet het vuur lager en laat het vocht

Vetten

Energie

1428

Trek de blaadjes van de takjes tijm.

27,0g Eiwitten

15,98

Snipper de knoflookteentjes fijn.

bijna volledig verdampen. Voeg de room en de mosterd

(waarvan) verzadigde vetzuren 12,1 g Zout

128

Snipper de peterselie fijn.

toe. Kruid met peper en zout en laat nog 5 min. sudderen.

Koolhydraten

65,08

(waarvan) suikers

508

Goed plan

van Sophie van het kookteam

Al eens een stuk knolselder of pompoen laten liggen in de

koelkast? Bij grote groenten kan dat wel eens gebeuren.

In

Met onze tips vergeet u die restjes groenten vast en zeker

zn

niet meer.

Pi,

Kwalteit

» Snij grotere groenten in 2 en bestrijk ze met olijfolie.

Den

Zet 45 min. in een voorverwarmde oven. Laat de

ME.

A

ÉÆ

£-

van bij ons

groenten eventueel uitlekken en lepel er het vruchtvlees

uit. Dat kan u verwerken in aardappelpuree, in soep, in

Knolselder

Boni Selection

een dipsaus …

per stuk

fijngesneden uien

412 elks

Herkomst: België.

» Of bewaar het uitgelepelde vruchtvlees afgesloten in

250 g

de koelkast. Zo blijft het 3 à 4 dagen goed.

Versmarkt

sk Metuw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.