Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 16


Hier is pagina 16 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.



Colruyt Folder 04.01.2021

Hier is pagina 16 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 16

eN Ir per à 4 nn em ». 1} ii j he 1 ie San en id A pir’ Ss SON 2 re Pe À > =, e e. DP La 3 ‚a w ks ns SIS EE PE Er u Br wo. / 5 PE Hin Te ” Fr LE ALT" } Bin Der Gr bad RL f # Kf 3 LR Re 4 RL T. £ f ,* ’»# C4 +. EU LA NS Beet | At : ar “ 1 e Je D & Snij de champignons in schijfjes. Snij de 6 Haal de knolselder 10 min. voor het einde van boschampignons eventueel in stukken. de gaartijd uit de oven. Vouw de aluminiumfolie - Verwarm de oven voor op 190 °C. open en lepel het braadvocht over de knolselder. Ingrediënten (4 personen) Zet 5 min. in de oven. Haal opnieuw uit de oven 2 di culinaire room Bereiding (20 min. + 2 u. in de oven) en lepel er het braadvocht opnieuw over. Zet nog 150 g fijngesneden 1 Leg de knolselder op een groot, dubbel vel 5 min. in de oven. uien (diepvries) (20 % V.G) 1 knolselder 250 g volwaardige rijst aluminiumfolie. Wrijf de knolselder in met 2 eetl. 1 koffiel. dijonmosterd olijfolie en kruid met peper en zout. Afwerking 500 g champignons 2 Verdeel de tijm, de laurier en 3/4 van het knoflook Doe de champignonsaus in een schaal en zet de 200 g boschampignons 3 eetl. olijfolie rond de knolselder. Vouw de aluminiumfolie dicht 1 plantje platte 1/2 blokje knolselder in het midden. Bestrooi met de peterselie. groentebouillon en druk goed aan. Laat bovenaan een opening en Serveer de knolselder in sneetjes en geef er de rijst peterselie doe er de boter in. Zet de knolselder 2 u. in de en de champignonsaus bij. 1/2 plantje tijm 5 blaadjes laurier voorverwarmde oven. 1 bol knoflook Zwarte peper (molen) 2 eetl. boter grof zeezout (molen) 3 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en Hardys 'Stamp of Australia! stoof de diepgevroren ui en de rest van het knoflook Chardonnay-Sémillon Australië Voorbereiding 5 min) 5 min. Voeg de champignons toe en bak 10 min. = Laat het halve bouillonblokje oplossen in 2,5 dl Kruid met peper en zout. La Trappe Blond heet water. 4 Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: Blond trappistenbier Wrijf de knolselder goed schoon onder koud zie verpakking). Giet af. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) water en dep droog. 5 Overgiet de champignons met de groentebouillon. 595 kcal Vezels Breng aan de kook, zet het vuur lager en laat het vocht Vetten Energie 1428 Trek de blaadjes van de takjes tijm. 27,0g Eiwitten 15,98 Snipper de knoflookteentjes fijn. bijna volledig verdampen. Voeg de room en de mosterd (waarvan) verzadigde vetzuren 12,1 g Zout 128 Snipper de peterselie fijn. toe. Kruid met peper en zout en laat nog 5 min. sudderen. Koolhydraten 65,08 (waarvan) suikers 508 Goed plan van Sophie van het kookteam Al eens een stuk knolselder of pompoen laten liggen in de koelkast? Bij grote groenten kan dat wel eens gebeuren. In Met onze tips vergeet u die restjes groenten vast en zeker zn niet meer. Pi, Kwalteit » Snij grotere groenten in 2 en bestrijk ze met olijfolie. Den Zet 45 min. in een voorverwarmde oven. Laat de ME. A ÉÆ £- van bij ons groenten eventueel uitlekken en lepel er het vruchtvlees uit. Dat kan u verwerken in aardappelpuree, in soep, in Knolselder Boni Selection een dipsaus … per stuk fijngesneden uien 412 elks Herkomst: België. » Of bewaar het uitgelepelde vruchtvlees afgesloten in 250 g de koelkast. Zo blijft het 3 à 4 dagen goed. Versmarkt sk Metuw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 16