Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
eN
Ir
per
à 4
nn
em
».
1}
ii
j
he
1
ie
San
en
id
A
pir’
Ss
SON
2
re
Pe
À
>
=,
e
e.
DP La
3
‚a
w
ks
ns
SIS
EE
PE
Er
u
Br
wo.
/
5
PE
Hin Te
”
Fr LE
ALT" }
Bin
Der
Gr bad
RL
f #
Kf
3
LR
Re
4 RL
T.
£
f
,*
’»#
C4
+. EU
LA
NS
Beet |
At
:
ar “
1
e
Je
D
&
Snij de champignons in schijfjes. Snij de
6 Haal de knolselder 10 min. voor het einde van
boschampignons eventueel in stukken.
de gaartijd uit de oven. Vouw de aluminiumfolie
- Verwarm de oven voor op 190 °C.
open en lepel het braadvocht over de knolselder.
Ingrediënten (4 personen)
Zet 5 min. in de oven. Haal opnieuw uit de oven
2 di culinaire room
Bereiding (20 min. + 2 u. in de oven)
en lepel er het braadvocht opnieuw over. Zet nog
150 g fijngesneden
1 Leg de knolselder op een groot, dubbel vel
5 min. in de oven.
uien (diepvries)
(20 % V.G)
1 knolselder
250 g volwaardige rijst
aluminiumfolie. Wrijf de knolselder in met 2 eetl.
1 koffiel. dijonmosterd
olijfolie en kruid met peper en zout.
Afwerking
500 g champignons
2 Verdeel de tijm, de laurier en 3/4 van het knoflook
Doe de champignonsaus in een schaal en zet de
200 g boschampignons
3 eetl. olijfolie
rond de knolselder. Vouw de aluminiumfolie dicht
1 plantje platte
1/2 blokje
knolselder in het midden. Bestrooi met de peterselie.
groentebouillon
en druk goed aan. Laat bovenaan een opening en
Serveer de knolselder in sneetjes en geef er de rijst
peterselie
doe er de boter in. Zet de knolselder 2 u. in de
en de champignonsaus bij.
1/2 plantje tijm
5 blaadjes laurier
voorverwarmde oven.
1 bol knoflook
Zwarte peper (molen)
2 eetl. boter
grof zeezout (molen)
3 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en
Hardys 'Stamp of Australia!
stoof de diepgevroren ui en de rest van het knoflook
Chardonnay-Sémillon
Australië
Voorbereiding 5 min)
5 min. Voeg de champignons toe en bak 10 min.
=
Laat het halve bouillonblokje oplossen in 2,5 dl
Kruid met peper en zout.
La Trappe Blond
heet water.
4 Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd:
Blond trappistenbier
Wrijf de knolselder goed schoon onder koud
zie verpakking). Giet af.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst)
water en dep droog.
5 Overgiet de champignons met de groentebouillon.
595 kcal Vezels
Breng aan de kook, zet het vuur lager en laat het vocht
Vetten
Energie
1428
Trek de blaadjes van de takjes tijm.
27,0g Eiwitten
15,98
Snipper de knoflookteentjes fijn.
bijna volledig verdampen. Voeg de room en de mosterd
(waarvan) verzadigde vetzuren 12,1 g Zout
128
Snipper de peterselie fijn.
toe. Kruid met peper en zout en laat nog 5 min. sudderen.
Koolhydraten
65,08
(waarvan) suikers
508
Goed plan
van Sophie van het kookteam
Al eens een stuk knolselder of pompoen laten liggen in de
koelkast? Bij grote groenten kan dat wel eens gebeuren.
In
Met onze tips vergeet u die restjes groenten vast en zeker
zn
niet meer.
Pi,
Kwalteit
» Snij grotere groenten in 2 en bestrijk ze met olijfolie.
Den
Zet 45 min. in een voorverwarmde oven. Laat de
ME.
A
ÉÆ
£-
van bij ons
groenten eventueel uitlekken en lepel er het vruchtvlees
uit. Dat kan u verwerken in aardappelpuree, in soep, in
Knolselder
Boni Selection
een dipsaus …
per stuk
fijngesneden uien
412 elks
Herkomst: België.
» Of bewaar het uitgelepelde vruchtvlees afgesloten in
250 g
de koelkast. Zo blijft het 3 à 4 dagen goed.
Versmarkt
sk Metuw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.