Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Weekplannin
de
RE
Link
=
EE
7
x
ir
À
re
ra
vw
au
4
4
À
de
LE
SP eee ee
ur
|
(Ce
8
we
EL
%
2
2}
:
7
%
DU
=.
Goed pla
n
m
27
+ RS
in
;
van Sophie van het kookteam
Ee
ee
Eerd)
3%
Harde groenten zoals pastinaak,
«x
pompoen, wortel, raap en biet
4.
KP
passen perfect in een uitgekiend
+
1€,
Er
Tr
hj
E
|
Par
weekplan.
À à
è
> Wat kan er vooraf?
3
en.
Schillen, in hapklare stukken
rees
snijden, zelfs bereiden kan
ue
#
4,
7
makkelijk vooraf. Rooster ze
%
1%
bijvoorbeeld in de oven. Dat is
Br
ed
» à
pd
niet alleen minder werk voor u.
.n
jd
Af
%
Ook de vitamines blijven beter
PEL
+
Ce
rn
behouden, want de groenten
u
rk
Be
|
komen niet in contact met
PPT
L
water.
.
Es
>
I.
En wat met de bewaring?
Je
ma,
Ar.
>
»
a
Le
AI
Ca)
PR)
Laat klaargemaakte groenten
Mi
:
'
eerst goed afkoelen en bewaar
ze in potjes in de koelkast. Zo
I
+
MA
LE
4
ES
2
fl
f
#
4.
blijven ze zeker nog 4 dagen
wer
goed. Daarna kan u ze
*
À
ii
Ea
ev
©
verwerken in koude en warme
4
|
5)
x
x
gerechten. En vergeet zeker
geen label met datum op uw
8
N
potjes te kleven. Da's weer wat
u
denkwerk uitgespaard.
À
ou
La
f
Fe = " ee :
TE
er
'
PS
haf
À
:
al
Ei
+
en
7
s
BA
erst
wr
ree
Hoof
recht
Ingrediënten «4 personen)
Bereiding (20 min)
D- Nog pesto over?
Gebruik het om je soep mee af te werken.
600 g minuutsteak (beenhouwerij)
1 Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de
Le
600 g pastinaak
pastinaak 12 min. Kruid met peper en zout en roer
Of meng het samen met wat lichte room of
250 g snoeptomaatjes
regelmatig om.
ricotta onder gestoofde kool.
100 g rucola
2 Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten
1 eetl. boter
water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er
La Croix Fourget
500 g verse tagliatelle met eieren
de pesto onder.
A.O.P. Lussac-Saint-Emilion
2 eetl. pesto siciliano met ricotta (bokaal)
3 Voeg de snoeptomaten toe aan de pastinaak en
LeFort Tripel
2 eetl. olijfolie
laat nog 5 min. stoven.
Sterk blond bier
7
peper en zout
4 Smelt intussen de boter in een braadpan en bak
de reepjes steak 2 min. op een hoog vuur. Kruid
Voorbereiding (10 min)
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst)
=
met peper en zout.
Schil de pastinaken en snij in kleine blokjes.
Energie
776 kcal Vezels
10,88
|
=
Snij de snoeptomaten in 2.
Afwerking
Vetten
21,2g Eiwitten
5218
=
(waarvan) verzadigde vetzuren
6,38 Zout
0,68
Hak de rucola grof.
Meng de groenten onder de tagliatelle en verdeel
Koolhydraten
88,78
u
=
Snij de steaks in reepjes.
over de borden. Schep er de reepjes steak op.
(waarvan) suikers
12,18
BEL
A
HS
ar
ok
TEA
ll np
Kwaliteit
Kwaliteit
Cr
Il
un
à:
van bij ons
van bij ons
LG
el
PN
Ne
trs
MS N°
a
ht,
je
No
Use
h
D
>
%
»_\
tu
ke
. *
Boni Selection
Pastinaak
Minuutsteak
tagliatelle met verse eieren
3,18 €/kg
los
I
04
Fi
ea
500 8
ER
Herkomst: België.
a
r II
Versmarkt
LT
Omdat we altijd re:
à
de
eren op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager
zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app of -kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw
MZ laagste prijzen
5
winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2345). Zo mist u geen kansen.