Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.

Hier is pagina 5 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 5
Weekplannin de RE Link = EE 7 x ir À re ra vw au 4 4 À de LE SP eee ee ur | (Ce 8 we EL % 2 2} : 7 % DU =. Goed pla n m 27 + RS in ; van Sophie van het kookteam Ee ee Eerd) 3% Harde groenten zoals pastinaak, «x pompoen, wortel, raap en biet 4. KP passen perfect in een uitgekiend + 1€, Er Tr hj E | Par weekplan. À à è > Wat kan er vooraf? 3 en. Schillen, in hapklare stukken rees snijden, zelfs bereiden kan ue # 4, 7 makkelijk vooraf. Rooster ze % 1% bijvoorbeeld in de oven. Dat is Br ed » à pd niet alleen minder werk voor u. .n jd Af % Ook de vitamines blijven beter PEL + Ce rn behouden, want de groenten u rk Be | komen niet in contact met PPT L water. . Es > I. En wat met de bewaring? Je ma, Ar. > » a Le AI Ca) PR) Laat klaargemaakte groenten Mi : ' eerst goed afkoelen en bewaar ze in potjes in de koelkast. Zo I + MA LE 4 ES 2 fl f # 4. blijven ze zeker nog 4 dagen wer goed. Daarna kan u ze * À ii Ea ev © verwerken in koude en warme 4 | 5) x x gerechten. En vergeet zeker geen label met datum op uw 8 N potjes te kleven. Da's weer wat u denkwerk uitgespaard. À ou La f Fe = " ee : TE er ' PS haf À : al Ei + en 7 s BA erst wr ree Hoof recht Ingrediënten «4 personen) Bereiding (20 min) D- Nog pesto over? Gebruik het om je soep mee af te werken. 600 g minuutsteak (beenhouwerij) 1 Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de Le 600 g pastinaak pastinaak 12 min. Kruid met peper en zout en roer Of meng het samen met wat lichte room of 250 g snoeptomaatjes regelmatig om. ricotta onder gestoofde kool. 100 g rucola 2 Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten 1 eetl. boter water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er La Croix Fourget 500 g verse tagliatelle met eieren de pesto onder. A.O.P. Lussac-Saint-Emilion 2 eetl. pesto siciliano met ricotta (bokaal) 3 Voeg de snoeptomaten toe aan de pastinaak en LeFort Tripel 2 eetl. olijfolie laat nog 5 min. stoven. Sterk blond bier 7 peper en zout 4 Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de reepjes steak 2 min. op een hoog vuur. Kruid Voorbereiding (10 min) Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) = met peper en zout. Schil de pastinaken en snij in kleine blokjes. Energie 776 kcal Vezels 10,88 | = Snij de snoeptomaten in 2. Afwerking Vetten 21,2g Eiwitten 5218 = (waarvan) verzadigde vetzuren 6,38 Zout 0,68 Hak de rucola grof. Meng de groenten onder de tagliatelle en verdeel Koolhydraten 88,78 u = Snij de steaks in reepjes. over de borden. Schep er de reepjes steak op. (waarvan) suikers 12,18 BEL A HS ar ok TEA ll np Kwaliteit Kwaliteit Cr Il un à: van bij ons van bij ons LG el PN Ne trs MS N° a ht, je No Use h D > % »_\ tu ke . * Boni Selection Pastinaak Minuutsteak tagliatelle met verse eieren 3,18 €/kg los I 04 Fi ea 500 8 ER Herkomst: België. a r II Versmarkt LT Omdat we altijd re: à de eren op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app of -kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw MZ laagste prijzen 5 winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2345). Zo mist u geen kansen.
Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 5