Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Weekplannin

de

RE

Link

=

EE

7

x

ir

À

re

ra

vw

au

4

4

À

de

LE

SP eee ee

ur

|

(Ce

8

we

EL

%

2

2}

:

7

%

DU

=.

Goed pla

n

m

27

+ RS

in

;

van Sophie van het kookteam

Ee

ee

Eerd)

3%

Harde groenten zoals pastinaak,

«x

pompoen, wortel, raap en biet

4.

KP

passen perfect in een uitgekiend

+

1€,

Er

Tr

hj

E

|

Par

weekplan.

À à

è

> Wat kan er vooraf?

3

en.

Schillen, in hapklare stukken

rees

snijden, zelfs bereiden kan

ue

#

4,

7

makkelijk vooraf. Rooster ze

%

1%

bijvoorbeeld in de oven. Dat is

Br

ed

» à

pd

niet alleen minder werk voor u.

.n

jd

Af

%

Ook de vitamines blijven beter

PEL

+

Ce

rn

behouden, want de groenten

u

rk

Be

|

komen niet in contact met

PPT

L

water.

.

Es

>

I.

En wat met de bewaring?

Je

ma,

Ar.

>

»

a

Le

AI

Ca)

PR)

Laat klaargemaakte groenten

Mi

:

'

eerst goed afkoelen en bewaar

ze in potjes in de koelkast. Zo

I

+

MA

LE

4

ES

2

fl

f

#

4.

blijven ze zeker nog 4 dagen

wer

goed. Daarna kan u ze

*

À

ii

Ea

ev

©

verwerken in koude en warme

4

|

5)

x

x

gerechten. En vergeet zeker

geen label met datum op uw

8

N

potjes te kleven. Da's weer wat

u

denkwerk uitgespaard.

À

ou

La

f

Fe = " ee :

TE

er

'

PS

haf

À

:

al

Ei

+

en

7

s

BA

erst

wr

ree

Hoof

recht

Ingrediënten «4 personen)

Bereiding (20 min)

D- Nog pesto over?

Gebruik het om je soep mee af te werken.

600 g minuutsteak (beenhouwerij)

1 Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de

Le

600 g pastinaak

pastinaak 12 min. Kruid met peper en zout en roer

Of meng het samen met wat lichte room of

250 g snoeptomaatjes

regelmatig om.

ricotta onder gestoofde kool.

100 g rucola

2 Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten

1 eetl. boter

water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er

La Croix Fourget

500 g verse tagliatelle met eieren

de pesto onder.

A.O.P. Lussac-Saint-Emilion

2 eetl. pesto siciliano met ricotta (bokaal)

3 Voeg de snoeptomaten toe aan de pastinaak en

LeFort Tripel

2 eetl. olijfolie

laat nog 5 min. stoven.

Sterk blond bier

7

peper en zout

4 Smelt intussen de boter in een braadpan en bak

de reepjes steak 2 min. op een hoog vuur. Kruid

Voorbereiding (10 min)

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst)

=

met peper en zout.

Schil de pastinaken en snij in kleine blokjes.

Energie

776 kcal Vezels

10,88

|

=

Snij de snoeptomaten in 2.

Afwerking

Vetten

21,2g Eiwitten

5218

=

(waarvan) verzadigde vetzuren

6,38 Zout

0,68

Hak de rucola grof.

Meng de groenten onder de tagliatelle en verdeel

Koolhydraten

88,78

u

=

Snij de steaks in reepjes.

over de borden. Schep er de reepjes steak op.

(waarvan) suikers

12,18

BEL

A

HS

ar

ok

TEA

ll np

Kwaliteit

Kwaliteit

Cr

Il

un

à:

van bij ons

van bij ons

LG

el

PN

Ne

trs

MS N°

a

ht,

je

No

Use

h

D

>

%

»_\

tu

ke

. *

Boni Selection

Pastinaak

Minuutsteak

tagliatelle met verse eieren

3,18 €/kg

los

I

04

Fi

ea

500 8

ER

Herkomst: België.

a

r II

Versmarkt

LT

Omdat we altijd re:

à

de

eren op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager

zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app of -kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw

MZ laagste prijzen

5

winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2345). Zo mist u geen kansen.