Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a
tue *
=
=
um
|
|
a
a
\
I
u
\
)
u
u
a
|
\
/
=
=
EB
A
IN
=
€
t menu
|
\
J
V
SAS
|
Æ
‚ä
“A
ger
Br
(
”
|
|
OR
Let
TE 2
Ld
2
2
sise
ro
enne
A
r py à 4
5
4
ri
4
ae
Fe:
SA
a
vr
N
a
aaYs
vee 3
Ingrediënten personen)
geve
X noe
dels
600 g zeebaarsfilet (versmarkt)
4 eetl. sojasaus
500 g champignons
2 eetl. rijstazijn
400 g verse spinazie
3 eetl. rijstolie
250 g Chinese eiermie
1 eetl. olijfolie
assovie
(noedels)
peper en zout
To
orte
4 eetl. sesamzaad
x SP!
eY"
Voorbereiding (10 min)
-_ Snij de champignons in 4. Snij grotere exemplaren in 8.
-_ Rooster de sesamzaadjes goudbruin in een pan met
met
antiaanbaklaag zonder vetstof.
overs
mat
- Snij de zeebaarsfilets in stukken van 5 cm breed.
vea
Bereiding (20 min)
1 Plet 3/4 van de geroosterde sesamzaadjes fijn in een vijzel
013
(of doe ze in de hakmolen). Voeg de sojasaus, 2 eetl. rijstolie, de
\eo®
rijstazijn en 2 eetl. water toe. Meng tot een romige dressing.
man .
dMor
2 Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie
most N
verpakking). Giet af en laat uitlekken.
3 Verhit 1 eetl. rijstolie in een pan en bak de champignons 5 min.
op een hoog vuur.
4 Doe intussen de spinazie in de kookpot van de noedels en laat
DON
er
Maaltijd
voente”
slinken zonder vetstof. Voeg de noedels en de sesamdressing toe,
samen met 2 eetl. water. Laat doorwarmen. Voeg de champignons
an ven
toe en meng goed.
5 Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag. Kruid de vis
À.
op de velkant met peper en zout en leg met de velkant naar onder
NA
ed
ax chid”e
in de pan. Kruid nu de bovenkant. Bak 3 min. op de velkant, draai
Knolse der
om en laat nog 1/2 min. bakken.
Afwerking
Verdeel de noedels en de groenten over de borden, leg er de
heen
ù
vis bovenop en werk af met de rest van de sesamzaadjes.
? ey ent
del
E
D Touraine A OP.
1
>
Comtesses du Val Sauvignon
| Martha Sexy Blond
4
oN
M Sterk blond bier
dl
eg
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst)
dk
Energie
638 kcal
Vezels
3,58
7
;
Vetten
27,08
Eiwitten
49,0 g
(waarvan) verzadigde vetzuren
498
Zout
528
f
à
Koolhydraten
48,18
(waarvan) suikers
308
\T
|
hel
fs
À
N
tr
p
%
t
1,
|
va
2!
|
se CH
vt
|
ur
u
P
N
’
4
ERA
these
Erf
4
=
|
PE
il
%
Geldig van 4/1 t.e.m. 12/1/2021.
sk Metuw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.