Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

a

tue *

=

=

um

|

|

a

a

\

I

u

\

)

u

u

a

|

\

/

=

=

EB

A

IN

=



t menu

|

\

J

V

SAS

|

Æ

‚ä

“A

ger

Br

(



|

|

OR

Let

TE 2

Ld

2

2

sise

ro

enne

A

r py à 4

5

4

ri

4

ae

Fe:

SA

a

vr

N

a

aaYs

vee 3

Ingrediënten personen)

geve

X noe

dels

600 g zeebaarsfilet (versmarkt)

4 eetl. sojasaus

500 g champignons

2 eetl. rijstazijn

400 g verse spinazie

3 eetl. rijstolie

250 g Chinese eiermie

1 eetl. olijfolie

assovie

(noedels)

peper en zout

To

orte

4 eetl. sesamzaad

x SP!

eY"

Voorbereiding (10 min)

-_ Snij de champignons in 4. Snij grotere exemplaren in 8.

-_ Rooster de sesamzaadjes goudbruin in een pan met

met

antiaanbaklaag zonder vetstof.

overs

mat

- Snij de zeebaarsfilets in stukken van 5 cm breed.

vea

Bereiding (20 min)

1 Plet 3/4 van de geroosterde sesamzaadjes fijn in een vijzel

013

(of doe ze in de hakmolen). Voeg de sojasaus, 2 eetl. rijstolie, de

\eo®

rijstazijn en 2 eetl. water toe. Meng tot een romige dressing.

man .

dMor

2 Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie

most N

verpakking). Giet af en laat uitlekken.

3 Verhit 1 eetl. rijstolie in een pan en bak de champignons 5 min.

op een hoog vuur.

4 Doe intussen de spinazie in de kookpot van de noedels en laat

DON

er

Maaltijd

voente”

slinken zonder vetstof. Voeg de noedels en de sesamdressing toe,

samen met 2 eetl. water. Laat doorwarmen. Voeg de champignons

an ven

toe en meng goed.

5 Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag. Kruid de vis

À.

op de velkant met peper en zout en leg met de velkant naar onder

NA

ed

ax chid”e

in de pan. Kruid nu de bovenkant. Bak 3 min. op de velkant, draai

Knolse der

om en laat nog 1/2 min. bakken.

Afwerking

Verdeel de noedels en de groenten over de borden, leg er de

heen

ù

vis bovenop en werk af met de rest van de sesamzaadjes.

? ey ent

del

E

D Touraine A OP.

1

>

Comtesses du Val Sauvignon

| Martha Sexy Blond

4

oN

M Sterk blond bier

dl

eg

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst)

dk

Energie

638 kcal

Vezels

3,58

7

;

Vetten

27,08

Eiwitten

49,0 g

(waarvan) verzadigde vetzuren

498

Zout

528

f

à

Koolhydraten

48,18

(waarvan) suikers

308

\T

|

hel

fs

À

N

tr

p

%

t

1,

|

va

2!

|

se CH

vt

|

ur

u

P

N



4

ERA

these

Erf

4

=

|

PE

il

%

Geldig van 4/1 t.e.m. 12/1/2021.

sk Metuw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.