Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.

Hier is pagina 10 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 10
a tue * = = um | | a a \ I u \ ) u u a | \ / = = EB A IN = € t menu | \ J V SAS | Æ ‚ä “A ger Br ( ” | | OR Let TE 2 Ld 2 2 sise ro enne A r py à 4 5 4 ri 4 ae Fe: SA a vr N a aaYs vee 3 Ingrediënten personen) geve X noe dels 600 g zeebaarsfilet (versmarkt) 4 eetl. sojasaus 500 g champignons 2 eetl. rijstazijn 400 g verse spinazie 3 eetl. rijstolie 250 g Chinese eiermie 1 eetl. olijfolie assovie (noedels) peper en zout To orte 4 eetl. sesamzaad x SP! eY" Voorbereiding (10 min) -_ Snij de champignons in 4. Snij grotere exemplaren in 8. -_ Rooster de sesamzaadjes goudbruin in een pan met met antiaanbaklaag zonder vetstof. overs mat - Snij de zeebaarsfilets in stukken van 5 cm breed. vea Bereiding (20 min) 1 Plet 3/4 van de geroosterde sesamzaadjes fijn in een vijzel 013 (of doe ze in de hakmolen). Voeg de sojasaus, 2 eetl. rijstolie, de \eo® rijstazijn en 2 eetl. water toe. Meng tot een romige dressing. man . dMor 2 Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie most N verpakking). Giet af en laat uitlekken. 3 Verhit 1 eetl. rijstolie in een pan en bak de champignons 5 min. op een hoog vuur. 4 Doe intussen de spinazie in de kookpot van de noedels en laat DON er Maaltijd voente” slinken zonder vetstof. Voeg de noedels en de sesamdressing toe, samen met 2 eetl. water. Laat doorwarmen. Voeg de champignons an ven toe en meng goed. 5 Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag. Kruid de vis À. op de velkant met peper en zout en leg met de velkant naar onder NA ed ax chid”e in de pan. Kruid nu de bovenkant. Bak 3 min. op de velkant, draai Knolse der om en laat nog 1/2 min. bakken. Afwerking Verdeel de noedels en de groenten over de borden, leg er de heen ù vis bovenop en werk af met de rest van de sesamzaadjes. ? ey ent del E D Touraine A OP. 1 > Comtesses du Val Sauvignon | Martha Sexy Blond 4 oN M Sterk blond bier dl eg Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) dk Energie 638 kcal Vezels 3,58 7 ; Vetten 27,08 Eiwitten 49,0 g (waarvan) verzadigde vetzuren 498 Zout 528 f à Koolhydraten 48,18 (waarvan) suikers 308 \T | hel fs À N tr p % t 1, | va 2! | se CH vt | ur u P N ’ 4 ERA these Erf 4 = | PE il % Geldig van 4/1 t.e.m. 12/1/2021. sk Metuw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 10