Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Makkelijk kiezen

Hoe maakt u

op uw bord

vriesverse groenten klaar?

Automatische verpakking, menselijke

controle

» Vriesverse groenten hoeft u niet te ontdooien.

Ze mogen diepgevroren de pot, pan of oven in.

Wanneer de groenten zijn ingevroren, gaan ze naar

de volautomatische verpakkingslijnen.

» Maak de groenten zo snel mogelijk klaar nadat

Ann-Sophie: “Elk zakje krijgt een unieke lotcode,

u ze uit de diepvries hebt gehaald. Zo blijven de

smaak, textuur en voedingswaarde op hun best.

zodat we de groenten kunnen traceren van het

veld tot in de winkel. De machines vormen en vullen

» Doe kleine porties in de wok of pan: bak ze

de zakjes, maken ze dicht en stoppen ze ten slotte

liever in 2 keer om te vermijden dat er te veel

in dozen. Daarna bewaren we de groenten in een

vocht vrijkomt en de groenten niet mooi bakken.

gecontroleerde omgeving ín onze hypermoderne

magazijnen.” En tijdens het transport naar het

distributiecentrum van Colruyt en uw Colruyt-winkel

behouden we de koudeketen.

Veel automatisaties dus, maar doorheen het hele

proces is er wel menselijke controle.

Tim Ka

ww

“We controleren de hele ketting, van het inzaaien

A

CA

> 4 —

tot het verpakken. Smaak en kwaliteit zijn voor ons

RER

Koken

LES

een topprioriteit”, legt Ann-Sophie uit. Zo mag u dus

wg

mn

zeker zijn van lekkere en ultraverse groenten op uw

bord.

Div

=

FE:

N Ver

er

PERRET TROMPETTE

Dhn

‘#

RE TE

y

x

LA

Gratin van haverspirelli met prei en kip

PR ES

» Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook 350 g haverspirelli

in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en

ñ

%

laat uitlekken.

=

> Snij intussen 1 rode en 1 gele paprika in stukjes. Verhit

CUT TT EL |

1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de paprika's 2 min.

|

hd Mia!

VAA |

ki

Voeg 500 g diepgevroren gesneden preiwit toe en

Le

laat nog 1 min. stoven. Kruid met zwarte peper en zout.

Zu

ni

A

Bestrooi met 2 eetl. bloem en roer.

en

ne

m:

:\

» Los 1/2 blokje kippenbouillon op in 2,5 dl heet water en

giet over de groenten. Voeg 2,5 dl melk toe en laat 5 min.

onafgedekt sudderen.

» Meng er 200 g gekookte kippenreepjes, 100 g geraspte

emmentaler, de pasta en 1 eetl. spaghettikruiden onder.

— |

Doe alles in een ovenschaal. Snij 125 g mozzarella in

w-

en

stukken en verdeel over de ovenschotel. Zet 10 min. in de

N

oven en zet de laatste 2 min. de grill aan.

4

“+

A

ZN

md

Nog meer inspiratie nodig?

Q

Na de verwerking wordt de

Ontdek al onze recepten met vriesverse groenten

4

prei automatisch verpakt

op colruyt.be/lekkerkoken

a

Omdat we altijd

eren op de prijzen en promoties in de andere

rote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager

zijn dan in deze

fold

el

r. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app 0

:

-kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw

winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2345). Zo mist u geen kansen.

7 laagste prijzen