Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Makkelijk kiezen
Hoe maakt u
op uw bord
vriesverse groenten klaar?
Automatische verpakking, menselijke
controle
» Vriesverse groenten hoeft u niet te ontdooien.
Ze mogen diepgevroren de pot, pan of oven in.
Wanneer de groenten zijn ingevroren, gaan ze naar
de volautomatische verpakkingslijnen.
» Maak de groenten zo snel mogelijk klaar nadat
Ann-Sophie: “Elk zakje krijgt een unieke lotcode,
u ze uit de diepvries hebt gehaald. Zo blijven de
smaak, textuur en voedingswaarde op hun best.
zodat we de groenten kunnen traceren van het
veld tot in de winkel. De machines vormen en vullen
» Doe kleine porties in de wok of pan: bak ze
de zakjes, maken ze dicht en stoppen ze ten slotte
liever in 2 keer om te vermijden dat er te veel
in dozen. Daarna bewaren we de groenten in een
vocht vrijkomt en de groenten niet mooi bakken.
gecontroleerde omgeving ín onze hypermoderne
magazijnen.” En tijdens het transport naar het
distributiecentrum van Colruyt en uw Colruyt-winkel
behouden we de koudeketen.
Veel automatisaties dus, maar doorheen het hele
proces is er wel menselijke controle.
Tim Ka
ww
“We controleren de hele ketting, van het inzaaien
A
CA
> 4 —
tot het verpakken. Smaak en kwaliteit zijn voor ons
RER
Koken
LES
een topprioriteit”, legt Ann-Sophie uit. Zo mag u dus
wg
mn
zeker zijn van lekkere en ultraverse groenten op uw
bord.
Div
=
FE:
N Ver
er
PERRET TROMPETTE
Dhn
‘#
RE TE
y
x
LA
Gratin van haverspirelli met prei en kip
PR ES
» Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook 350 g haverspirelli
in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en
ñ
%
laat uitlekken.
=
> Snij intussen 1 rode en 1 gele paprika in stukjes. Verhit
CUT TT EL |
1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de paprika's 2 min.
|
hd Mia!
VAA |
ki
Voeg 500 g diepgevroren gesneden preiwit toe en
Le
laat nog 1 min. stoven. Kruid met zwarte peper en zout.
Zu
ni
A
Bestrooi met 2 eetl. bloem en roer.
en
ne
m:
:\
» Los 1/2 blokje kippenbouillon op in 2,5 dl heet water en
giet over de groenten. Voeg 2,5 dl melk toe en laat 5 min.
onafgedekt sudderen.
» Meng er 200 g gekookte kippenreepjes, 100 g geraspte
emmentaler, de pasta en 1 eetl. spaghettikruiden onder.
— |
Doe alles in een ovenschaal. Snij 125 g mozzarella in
w-
en
stukken en verdeel over de ovenschotel. Zet 10 min. in de
N
oven en zet de laatste 2 min. de grill aan.
4
“+
A
ZN
md
Nog meer inspiratie nodig?
Q
Na de verwerking wordt de
Ontdek al onze recepten met vriesverse groenten
4
prei automatisch verpakt
op colruyt.be/lekkerkoken
a
Omdat we altijd
eren op de prijzen en promoties in de andere
rote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager
zijn dan in deze
fold
el
r. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app 0
:
-kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw
winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2345). Zo mist u geen kansen.
7 laagste prijzen