Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Le
È
.
B
3
1
| *
kplannin
}
à
\
er
>
| BP
CH
5
LE
‘
yr
4
=
À
*
"
h
Dee.
ere
ji
ur
5
Pil
Ü
A
Kr
Ingrediënten (4 personen)
LE
.
2 conferenceperen
50 g pure chocolade
4 koffiel. vloeibare
1 rol bladerdeeg
(versmarkt)
honing
1 eidooier
1 eetl. bloemsuiker
1
P
1 eetl. amandelnoten
&
[AL
..
‚+
Voorbereiding Go min)
u
-_ Schil de peren en snij in de lengte in 2.
Verwijder het klokhuis voorzichtig (dat kan met
ach}
0
*
een meloenlepeltje).
En
- Klop de eidooier los.
A
- Hak de amandelnoten fijn.
AR
Bereiding (10 min. + 20 min. in de oven)
Fe
2
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
ar
2 Rol het bladerdeeg met het bakpapier uit
+
Ir
op een bakplaat. Leg de 4 halve peren met het
S.
2
snijvlak naar onder op het uitgerolde bladerdeeg.
PC)
rr
ee
IT
Snij met een scherp mesje rond de peren (snij
%
we.»
ES
niet tot helemaal tegen de peren). Duw de randen
ze
r €
5
CAC
van het bladerdeeg wat tegen de peer aan.
3 Snij 4 blaadjes en 4 steeltjes uit de rest van het
he U
#5
Ki
LR LE)
bladerdeeg. Maak met een scherp mesje nerven
Le
ur
%
in de blaadjes.
Pa
Pr
PP LL
4 Maak in de bolle kant van de peren enkele
®
inkepingen en verdeel er de honing over. Bestrooi
„ir
met de amandelnoten. Druk aan de bovenkant
Je
van elke peer een steeltje en een blaadje in het
dr
bladerdeeg.
£
#4 3
5 Bestrijk het bladerdeeg met de losgeklopte
Mr
\
a
eidooier. Zet + 20 min. in de voorverwarmde
Are 3
+
oven.
6 Smelt intussen de chocolade au bain-marie
Le
(plaats daarvoor een hittebestendige mengkom
op een kleinere kookpot met heet water, de
.
bodem van de kom mag het water niet raken).
à ne
Us
Afwerking
2
Verdeel de gesmolten chocolade over de
perentaartjes en bestrooi met de bloemsuiker
Lekker met een bolletje vanille-ijs.
LN
\
1
Eet ze als tussendoortje of verwerk ze
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlijst)
|
in een granola, als topping bij yoghurt
417 kcal
Vezels
À
{
Energie
2,68
met fruit of grofgehakt in een slaatje.
Vetten
21,88
Eiwitten
6,38
ME
B
(waarvan) verzadigde vetzuren
9,58
Zout
0,58
\
Koolhydraten
4768
a
a
1
À
(waarvan) suikers
2428
LE
…
lu
il
"a |
L
ki
pen,
La
hie
Goed plan
van Sophie van het kookteam
9
De volgorde van de recepten is
Pi}
ook van tel bij het opstellen van een
À
1
culinaire weekplanning. Bekijk welke
|
Kwaliteit ,
ingrediënten (vis, vlees, veggie)
het langst houdbaar zijn en hou
van bij ons
diepvriesproducten voor het einde
Dan
van de week. Ga dus eerst aan de
Boni Selection
ge Te
L
slag met verse producten. Zo haalt
peren conference
u het beste uit uw aankopen.
los
Boni Selection
14,76 €/kg
amandelnoten
Herkomst: België.
Versmarkt
)
250 g
Omdat we altijd reageren op de prijzen en promoties in de andere
:
rote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager
zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app 0
-kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw
laagste prijzen
17
winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2345). Zo mist u geen kansen.