Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 17


Hier is pagina 17 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.



Colruyt Folder 04.01.2021

Hier is pagina 17 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 17

Le È . B 3 1 | * kplannin } à \ er > | BP CH 5 LE ‘ yr 4 = À * " h Dee. ere ji ur 5 Pil Ü A Kr Ingrediënten (4 personen) LE . 2 conferenceperen 50 g pure chocolade 4 koffiel. vloeibare 1 rol bladerdeeg (versmarkt) honing 1 eidooier 1 eetl. bloemsuiker 1 P 1 eetl. amandelnoten & [AL .. ‚+ Voorbereiding Go min) u -_ Schil de peren en snij in de lengte in 2. Verwijder het klokhuis voorzichtig (dat kan met ach} 0 * een meloenlepeltje). En - Klop de eidooier los. A - Hak de amandelnoten fijn. AR Bereiding (10 min. + 20 min. in de oven) Fe 2 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. ar 2 Rol het bladerdeeg met het bakpapier uit + Ir op een bakplaat. Leg de 4 halve peren met het S. 2 snijvlak naar onder op het uitgerolde bladerdeeg. PC) rr ee IT Snij met een scherp mesje rond de peren (snij % we.» ES niet tot helemaal tegen de peren). Duw de randen ze r € 5 CAC van het bladerdeeg wat tegen de peer aan. 3 Snij 4 blaadjes en 4 steeltjes uit de rest van het he U #5 Ki LR LE) bladerdeeg. Maak met een scherp mesje nerven Le ur % in de blaadjes. Pa Pr PP LL 4 Maak in de bolle kant van de peren enkele ® inkepingen en verdeel er de honing over. Bestrooi „ir met de amandelnoten. Druk aan de bovenkant Je van elke peer een steeltje en een blaadje in het dr bladerdeeg. £ #4 3 5 Bestrijk het bladerdeeg met de losgeklopte Mr \ a eidooier. Zet + 20 min. in de voorverwarmde Are 3 + oven. 6 Smelt intussen de chocolade au bain-marie Le (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de . bodem van de kom mag het water niet raken). à ne Us Afwerking 2 Verdeel de gesmolten chocolade over de perentaartjes en bestrooi met de bloemsuiker Lekker met een bolletje vanille-ijs. LN \ 1 Eet ze als tussendoortje of verwerk ze Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlijst) | in een granola, als topping bij yoghurt 417 kcal Vezels À { Energie 2,68 met fruit of grofgehakt in een slaatje. Vetten 21,88 Eiwitten 6,38 ME B (waarvan) verzadigde vetzuren 9,58 Zout 0,58 \ Koolhydraten 4768 a a 1 À (waarvan) suikers 2428 LE … lu il "a | L ki pen, La hie Goed plan van Sophie van het kookteam 9 De volgorde van de recepten is Pi} ook van tel bij het opstellen van een À 1 culinaire weekplanning. Bekijk welke | Kwaliteit , ingrediënten (vis, vlees, veggie) het langst houdbaar zijn en hou van bij ons diepvriesproducten voor het einde Dan van de week. Ga dus eerst aan de Boni Selection ge Te L slag met verse producten. Zo haalt peren conference u het beste uit uw aankopen. los Boni Selection 14,76 €/kg amandelnoten Herkomst: België. Versmarkt ) 250 g Omdat we altijd reageren op de prijzen en promoties in de andere : rote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app 0 -kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw laagste prijzen 17 winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2345). Zo mist u geen kansen.

Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 17