Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Le

È

.

B

3

1

| *

kplannin

}

à

\

er

>

| BP

CH

5

LE



yr

4

=

À

*

"

h

Dee.

ere

ji

ur

5

Pil

Ü

A

Kr

Ingrediënten (4 personen)

LE

.

2 conferenceperen

50 g pure chocolade

4 koffiel. vloeibare

1 rol bladerdeeg

(versmarkt)

honing

1 eidooier

1 eetl. bloemsuiker

1

P

1 eetl. amandelnoten

&

[AL

..

‚+

Voorbereiding Go min)

u

-_ Schil de peren en snij in de lengte in 2.

Verwijder het klokhuis voorzichtig (dat kan met

ach}

0

*

een meloenlepeltje).

En

- Klop de eidooier los.

A

- Hak de amandelnoten fijn.

AR

Bereiding (10 min. + 20 min. in de oven)

Fe

2

1 Verwarm de oven voor op 180 °C.

ar

2 Rol het bladerdeeg met het bakpapier uit

+

Ir

op een bakplaat. Leg de 4 halve peren met het

S.

2

snijvlak naar onder op het uitgerolde bladerdeeg.

PC)

rr

ee

IT

Snij met een scherp mesje rond de peren (snij

%

we.»

ES

niet tot helemaal tegen de peren). Duw de randen

ze

r €

5

CAC

van het bladerdeeg wat tegen de peer aan.

3 Snij 4 blaadjes en 4 steeltjes uit de rest van het

he U

#5

Ki

LR LE)

bladerdeeg. Maak met een scherp mesje nerven

Le

ur

%

in de blaadjes.

Pa

Pr

PP LL

4 Maak in de bolle kant van de peren enkele

®

inkepingen en verdeel er de honing over. Bestrooi

„ir

met de amandelnoten. Druk aan de bovenkant

Je

van elke peer een steeltje en een blaadje in het

dr

bladerdeeg.

£

#4 3

5 Bestrijk het bladerdeeg met de losgeklopte

Mr

\

a

eidooier. Zet + 20 min. in de voorverwarmde

Are 3

+

oven.

6 Smelt intussen de chocolade au bain-marie

Le

(plaats daarvoor een hittebestendige mengkom

op een kleinere kookpot met heet water, de

.

bodem van de kom mag het water niet raken).

à ne

Us

Afwerking

2

Verdeel de gesmolten chocolade over de

perentaartjes en bestrooi met de bloemsuiker

Lekker met een bolletje vanille-ijs.

LN

\

1

Eet ze als tussendoortje of verwerk ze

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlijst)

|

in een granola, als topping bij yoghurt

417 kcal

Vezels

À

{

Energie

2,68

met fruit of grofgehakt in een slaatje.

Vetten

21,88

Eiwitten

6,38

ME

B

(waarvan) verzadigde vetzuren

9,58

Zout

0,58

\

Koolhydraten

4768

a

a

1

À

(waarvan) suikers

2428

LE



lu

il

"a |

L

ki

pen,

La

hie

Goed plan

van Sophie van het kookteam

9

De volgorde van de recepten is

Pi}

ook van tel bij het opstellen van een

À

1

culinaire weekplanning. Bekijk welke

|

Kwaliteit ,

ingrediënten (vis, vlees, veggie)

het langst houdbaar zijn en hou

van bij ons

diepvriesproducten voor het einde

Dan

van de week. Ga dus eerst aan de

Boni Selection

ge Te

L

slag met verse producten. Zo haalt

peren conference

u het beste uit uw aankopen.

los

Boni Selection

14,76 €/kg

amandelnoten

Herkomst: België.

Versmarkt

)

250 g

Omdat we altijd reageren op de prijzen en promoties in de andere

:

rote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager

zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app 0

-kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw

laagste prijzen

17

winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2345). Zo mist u geen kansen.