Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LS

PR

4%

k

eekplanning

.

K

4:

* k

112 8"

venesenenveres eveneens evene e neen eene venen een eee ee vee eee eee vee eee

|

Me.

I

Goed plan

if

van Sophie van het kookteam

ns

+

.-

B

Een voorraadje geraspte kaas komt altijd van pas. En niet alleen

Nd

voor een gratin. Geraspte emmentaler, mozzarella of een mix

Bi

gr “ al)

van geraspte kazen speelt u zo kwijt in een kaassaus, een quiche,

een omelet of op een pizza. Maak er kaastoastjes mee voor bij

een kommetje soep of verwerk ze in zelfgerolde balletjes. Ideeën

ej }

dn

genoeg om geraspte kazen tot het laatste restje te gebruiken!

ose re esse oser een ses ner ses esse een ne

Ontdek nog meer geraspte kazen in uw winkel

N

NR

iR

va

EMMENTAL

tj

%

410

Li

di

Boni Selection

af

u

N

“2

alle geraspte kazen

Pr

$

ER

N 4

a

EN

Versmarkt

BR

=

3

A

Je

„an 1

a

ke

me

Ta 3

-20

Emmental Light 250 g

Emmental 250 g

Mozzarella 250 g

vanaf 3 verpakkingen

1 198 € (7,92 €/kg)

3,73 € (14,92. €/kg)

1 ‚56 € (5,44 €/kg)

Evenwicht in uw weekmenu?

u

ar

Vandaag vis, morgen vlees en intussen zien dat iedereen zijn

4

portie groenten binnenkrijgt. En dan nog oog hebben voor het

3

ns

seizoen, de agenda en het budget? Een weekmenu samenstellen

is een heuse evenwichtsoefening. Gelukkig hebben we bij

Colruyt experten in huis die de puzzel voor u leggen.

Vn

Da's weer wat tijd uitgespaard.

(2

Als ons kookteam en onze diëtisten de volgende checkboxen kunnen afvinken, dan zitten onze weekmenu's goed:

Y voldoende variatie tussen vis, vlees en veggie

\ evenwichtige porties in elk recept:

\ gebruik van seizoensingrediënten

* 200 g groenten per persoon klaargemaakt op verschillende

manieren (koken, wokken, stoven …)

\ budgetvriendelijke recepten die in de smaak vallen

bij kinderen

« 150 g vlees, vis, gevogelte per persoon of een vegetarisch

alternatief

\ bereidingstijden die haalbaar zijn

« 1 koolhydraatbron

\ goede spreiding van koolhydraat- en

eiwitbronnen per week: max. 2 keer deegwaren of

e 1 eiwitbron

rijst, max. 1 keer puree of gebakken aardappelen,

\ gebalanceerde voedingswaarden met een energie-inname

min. 1 keer vis of een vegetarisch alternatief, afwisseling

tussen 660 en 875 kcal

tussen vet en mager vlees

Meer info nodig over hoe we evenwicht brengen in onze weekmenu’s? Of weten waarom we vooral kiezen voor

olijfolie of culinaire room? Surf dan naar colruyt.be/lekkerkoken.

Omdat we altijd

eren op de prijzen en promoties in de andere

rote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager

zijn dan in deze

fold

el

r. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app 0

:

-kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw

winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2345). Zo mist u geen kansen.

MZ laagste prijzen