Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LS
PR
4%
k
eekplanning
.
K
4:
* k
112 8"
venesenenveres eveneens evene e neen eene venen een eee ee vee eee eee vee eee
|
Me.
I
Goed plan
if
van Sophie van het kookteam
ns
+
.-
B
Een voorraadje geraspte kaas komt altijd van pas. En niet alleen
Nd
voor een gratin. Geraspte emmentaler, mozzarella of een mix
Bi
gr “ al)
van geraspte kazen speelt u zo kwijt in een kaassaus, een quiche,
een omelet of op een pizza. Maak er kaastoastjes mee voor bij
een kommetje soep of verwerk ze in zelfgerolde balletjes. Ideeën
ej }
dn
genoeg om geraspte kazen tot het laatste restje te gebruiken!
ose re esse oser een ses ner ses esse een ne
Ontdek nog meer geraspte kazen in uw winkel
N
NR
iR
va
EMMENTAL
tj
%
410
Li
di
Boni Selection
af
u
N
“2
alle geraspte kazen
Pr
$
ER
N 4
a
EN
Versmarkt
BR
=
3
A
Je
„an 1
a
ke
me
Ta 3
-20
Emmental Light 250 g
Emmental 250 g
Mozzarella 250 g
vanaf 3 verpakkingen
1 198 € (7,92 €/kg)
3,73 € (14,92. €/kg)
1 ‚56 € (5,44 €/kg)
Evenwicht in uw weekmenu?
u
ar
Vandaag vis, morgen vlees en intussen zien dat iedereen zijn
4
portie groenten binnenkrijgt. En dan nog oog hebben voor het
3
ns
seizoen, de agenda en het budget? Een weekmenu samenstellen
is een heuse evenwichtsoefening. Gelukkig hebben we bij
Colruyt experten in huis die de puzzel voor u leggen.
Vn
Da's weer wat tijd uitgespaard.
(2
Als ons kookteam en onze diëtisten de volgende checkboxen kunnen afvinken, dan zitten onze weekmenu's goed:
Y voldoende variatie tussen vis, vlees en veggie
\ evenwichtige porties in elk recept:
\ gebruik van seizoensingrediënten
* 200 g groenten per persoon klaargemaakt op verschillende
manieren (koken, wokken, stoven …)
\ budgetvriendelijke recepten die in de smaak vallen
bij kinderen
« 150 g vlees, vis, gevogelte per persoon of een vegetarisch
alternatief
\ bereidingstijden die haalbaar zijn
« 1 koolhydraatbron
\ goede spreiding van koolhydraat- en
eiwitbronnen per week: max. 2 keer deegwaren of
e 1 eiwitbron
rijst, max. 1 keer puree of gebakken aardappelen,
\ gebalanceerde voedingswaarden met een energie-inname
min. 1 keer vis of een vegetarisch alternatief, afwisseling
tussen 660 en 875 kcal
tussen vet en mager vlees
Meer info nodig over hoe we evenwicht brengen in onze weekmenu’s? Of weten waarom we vooral kiezen voor
olijfolie of culinaire room? Surf dan naar colruyt.be/lekkerkoken.
Omdat we altijd
eren op de prijzen en promoties in de andere
rote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg lager
zijn dan in deze
fold
el
r. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app 0
:
-kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw
winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2345). Zo mist u geen kansen.
MZ laagste prijzen