Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
..
.
er
2
pr
ns
ce
Ir
8
8
7
a
pe
en
OL
re
pri
maf
Bak ze in een beetje olijfolie, laat wat groenten
res
s.
mee stoven en giet er losgeklopte eieren met
0
FT
melk of room over. Bestrooi eventueel met
Wi
geraspte kaas en verse kruiden en laat bakken
tot het ei gestold is.
er
4
2
Ake
Ingiediänten (4 personen)
+
800 g groentemix
300 g aardappelgnocchi
nn
'
‘groene groenten met
(versmarkt)
70 g tomatenpuree
ec
|
rode ui’ (diepvries)
1 plantje platte
2 eetl. olijfolie
3 blokjes groentebouillon
+
4
peterselie
1 teentje knoflook
1 kruidentuiltje (gedroogd)
122
4 eieren
peper en zout
re
à
Voorbereiding (5 min)
D 4
3
ee
- Laat de bouillonblokjes oplossen in 2,5 L heet water.
re
net
- Klop de eieren los.
-_ Snipper het knoflook en de peterselie fijn.
“ge
é
Bereiding (20 min)
LL]
1 Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof het
knoflook glazig. Voeg de tomatenpuree toe en laat
PA
De ;
even bakken.
N
.
‘>
2 Voeg de diepgevroren groenten toe en overgiet
el
met de groentebouillon. Voeg het kruidentuiltje toe en
DC]
à
breng aan de kook. Dek af en laat 10 min. sudderen.
3 Kook intussen de gnocchi gaar in lichtgezouten
water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
4 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag
en voeg de losgeklopte eieren toe. Bak tot een omelet
en kruid met peper. Haal uit de pan en snij in sliertjes.
5 Voeg de gnocchi en de omelet toe aan de soep
u
:
x
en laat nog 2 min. opwarmen. Verwijder nadien het
er
kruidentuiltje.
F
Ae
1
5
Afwerking
..
Verdeel de soep over 4 diepe borden en werk af met de
peterselie.
4
À
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediäntenlijst)
333 kcal
Vezels
À
Energie
738
Vetten
11,88
Eiwitten
16,8 g
(waarvan) verzadigde vetzuren
298
Zout
5,28
Koolhydraten
36,2 8
(waarvan) suikers
958
_
A
=
Onze vriesverse groenten staan Voor asli
gebruiksgemak en een stabiele prijs.
Goed plan
van Sophie van het kookteam
Verse kruiden geven een gerecht
101
Volledige maaltijd,
altijd iets extra's. Maar vaak hebt
..
À
bren
Ak
de
alleen opwarmen
gem
u maar de helft van een plantje
is nodig.
nodig. Die andere helft hoeft niet te
um
VISU 28 mel
i
verkommeren.
Pr
©
> Knip de rest van het plantje af en
Le
rol het in een vochtige handdoek.
7
=
In de groentelade van uw koelkast
a
“
blijven ze zo langer vers. En zo
hebt u meteen wat verse kruiden
Boni Selection
Boni Selection
voor een zelfgemaakte pesto
aardappelschotel op Bretoense wijze
groene groenten met rode ui
of kruidensaus. Ideaal om in te
1 kg
1 kg
vriezen of te verwerken in een
Aardappel, bloemkool, wortel, prinsessenbonen,
Doperwten, suikererwten, prinsessenbonen, broccoli,
snelle pasta.
broccoli, champignon, ui en spek.
spinazie en rode ui.
(_Diepvries )
|
|
I
Omdat we altijd reageren op de prijzen en promoties in de andere
f
rote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nög lager
zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app o
-kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw
laagste prijzen
winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2345). Zo mist u geen kansen.