Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.

Hier is pagina 15 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 15
.. . er 2 pr ns ce Ir 8 8 7 a pe en OL re pri maf Bak ze in een beetje olijfolie, laat wat groenten res s. mee stoven en giet er losgeklopte eieren met 0 FT melk of room over. Bestrooi eventueel met Wi geraspte kaas en verse kruiden en laat bakken tot het ei gestold is. er 4 2 Ake Ingiediänten (4 personen) + 800 g groentemix 300 g aardappelgnocchi nn ' ‘groene groenten met (versmarkt) 70 g tomatenpuree ec | rode ui’ (diepvries) 1 plantje platte 2 eetl. olijfolie 3 blokjes groentebouillon + 4 peterselie 1 teentje knoflook 1 kruidentuiltje (gedroogd) 122 4 eieren peper en zout re à Voorbereiding (5 min) D 4 3 ee - Laat de bouillonblokjes oplossen in 2,5 L heet water. re net - Klop de eieren los. -_ Snipper het knoflook en de peterselie fijn. “ge é Bereiding (20 min) LL] 1 Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook glazig. Voeg de tomatenpuree toe en laat PA De ; even bakken. N . ‘> 2 Voeg de diepgevroren groenten toe en overgiet el met de groentebouillon. Voeg het kruidentuiltje toe en DC] à breng aan de kook. Dek af en laat 10 min. sudderen. 3 Kook intussen de gnocchi gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. 4 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en voeg de losgeklopte eieren toe. Bak tot een omelet en kruid met peper. Haal uit de pan en snij in sliertjes. 5 Voeg de gnocchi en de omelet toe aan de soep u : x en laat nog 2 min. opwarmen. Verwijder nadien het er kruidentuiltje. F Ae 1 5 Afwerking .. Verdeel de soep over 4 diepe borden en werk af met de peterselie. 4 À Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediäntenlijst) 333 kcal Vezels À Energie 738 Vetten 11,88 Eiwitten 16,8 g (waarvan) verzadigde vetzuren 298 Zout 5,28 Koolhydraten 36,2 8 (waarvan) suikers 958 _ A = Onze vriesverse groenten staan Voor asli gebruiksgemak en een stabiele prijs. Goed plan van Sophie van het kookteam Verse kruiden geven een gerecht 101 Volledige maaltijd, altijd iets extra's. Maar vaak hebt .. À bren Ak de alleen opwarmen gem u maar de helft van een plantje is nodig. nodig. Die andere helft hoeft niet te um VISU 28 mel i verkommeren. Pr © > Knip de rest van het plantje af en Le rol het in een vochtige handdoek. 7 = In de groentelade van uw koelkast a “ blijven ze zo langer vers. En zo hebt u meteen wat verse kruiden Boni Selection Boni Selection voor een zelfgemaakte pesto aardappelschotel op Bretoense wijze groene groenten met rode ui of kruidensaus. Ideaal om in te 1 kg 1 kg vriezen of te verwerken in een Aardappel, bloemkool, wortel, prinsessenbonen, Doperwten, suikererwten, prinsessenbonen, broccoli, snelle pasta. broccoli, champignon, ui en spek. spinazie en rode ui. (_Diepvries ) | | I Omdat we altijd reageren op de prijzen en promoties in de andere f rote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nög lager zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app o -kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw laagste prijzen winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2345). Zo mist u geen kansen.
Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 15