Colruyt - Folder van 04.01.2021 tot 12.01.2021 - Pagina 15




Hier is pagina 15 van 30 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 04.01.2021 tot 12.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

..

.

er

2

pr

ns

ce

Ir

8

8

7

a

pe

en

OL

re

pri

maf

Bak ze in een beetje olijfolie, laat wat groenten

res

s.

mee stoven en giet er losgeklopte eieren met

0

FT

melk of room over. Bestrooi eventueel met

Wi

geraspte kaas en verse kruiden en laat bakken

tot het ei gestold is.

er

4

2

Ake

Ingiediänten (4 personen)

+

800 g groentemix

300 g aardappelgnocchi

nn

'

‘groene groenten met

(versmarkt)

70 g tomatenpuree

ec

|

rode ui’ (diepvries)

1 plantje platte

2 eetl. olijfolie

3 blokjes groentebouillon

+

4

peterselie

1 teentje knoflook

1 kruidentuiltje (gedroogd)

122

4 eieren

peper en zout

re

à

Voorbereiding (5 min)

D 4

3

ee

- Laat de bouillonblokjes oplossen in 2,5 L heet water.

re

net

- Klop de eieren los.

-_ Snipper het knoflook en de peterselie fijn.

“ge

é

Bereiding (20 min)

LL]

1 Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof het

knoflook glazig. Voeg de tomatenpuree toe en laat

PA

De ;

even bakken.

N

.

‘>

2 Voeg de diepgevroren groenten toe en overgiet

el

met de groentebouillon. Voeg het kruidentuiltje toe en

DC]

à

breng aan de kook. Dek af en laat 10 min. sudderen.

3 Kook intussen de gnocchi gaar in lichtgezouten

water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

4 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag

en voeg de losgeklopte eieren toe. Bak tot een omelet

en kruid met peper. Haal uit de pan en snij in sliertjes.

5 Voeg de gnocchi en de omelet toe aan de soep

u

:

x

en laat nog 2 min. opwarmen. Verwijder nadien het

er

kruidentuiltje.

F

Ae

1

5

Afwerking

..

Verdeel de soep over 4 diepe borden en werk af met de

peterselie.

4

À

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediäntenlijst)

333 kcal

Vezels

À

Energie

738

Vetten

11,88

Eiwitten

16,8 g

(waarvan) verzadigde vetzuren

298

Zout

5,28

Koolhydraten

36,2 8

(waarvan) suikers

958

_

A

=

Onze vriesverse groenten staan Voor asli

gebruiksgemak en een stabiele prijs.

Goed plan

van Sophie van het kookteam

Verse kruiden geven een gerecht

101

Volledige maaltijd,

altijd iets extra's. Maar vaak hebt

..

À

bren

Ak

de

alleen opwarmen

gem

u maar de helft van een plantje

is nodig.

nodig. Die andere helft hoeft niet te

um

VISU 28 mel

i

verkommeren.

Pr

©

> Knip de rest van het plantje af en

Le

rol het in een vochtige handdoek.

7

=

In de groentelade van uw koelkast

a



blijven ze zo langer vers. En zo

hebt u meteen wat verse kruiden

Boni Selection

Boni Selection

voor een zelfgemaakte pesto

aardappelschotel op Bretoense wijze

groene groenten met rode ui

of kruidensaus. Ideaal om in te

1 kg

1 kg

vriezen of te verwerken in een

Aardappel, bloemkool, wortel, prinsessenbonen,

Doperwten, suikererwten, prinsessenbonen, broccoli,

snelle pasta.

broccoli, champignon, ui en spek.

spinazie en rode ui.

(_Diepvries )

|

|

I

Omdat we altijd reageren op de prijzen en promoties in de andere

f

rote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nög lager

zijn dan in deze folder. De kortingen op vertoon van uw Xtra-app o

-kaart komen daar nog bovenop. De huidige prijzen in uw winkel kan u vóór uw

laagste prijzen

winkelbezoek raadplegen via de MyColruyt-app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (02 345 2345). Zo mist u geen kansen.