Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 7 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 7
Cocktails k a | À oh = => 5 A a. 2 WE E: a >). sh White Fruity Wintersangria met citrus Bubbles Christmas INGREDIËNTEN (6 glazen) INGREDIËNTEN (1 glas) INGREDIËNTEN (1 glas) 5 dl rode wijn (bv. rioja) het kaneelstokje in 7 cl cava 3cl vodka 1dicointreau een grote kom. Los de 3 cl bourbon whiskey 3 cl amaretto 25 di veenbessensap vloeibare honing op in 2 clementines 3 cl room (min. 30% V.G.) 3 eetl vloeibare honing 2eetl heet wateren 1 steranijs 1takje rozemarijn 50 g veenbessen meng onder de wijn enkele granaatappelpitjes 2clementines Doe er de cointreau bij BEREIDING (5 min.) ijsblokjes 1limoen 3 voeg de clementines, 1 Pers de clementines (je hebt 6 schijfjes sterfruit delimoenende 3 cl nodig}. Hou een partje BEREIDING (5 min veenbessen toe en laat apart. Giet door een zeef in een 1 Schud de vodka, de amaretto 1 kaneelstokje minstens 2 u. trekken in glas. Doe er de bourbon bijen en de room in een shaker. BEREIDING (5 min) de koelkast. overgiet met de cava. 2 Doe een ijsblokje in een glas en 1 Snij de clementines & Giet de sangriain 2 Werk af met een partje gieter de cocktail over. Werkaf en de limoen in 6 glazen, Werkaf clementine en de steranijs met een takje rozemarijn en de schijfjes meteen rietje en een granaatappelpitjes 2 Giet de wijn, het schijfje sterfruit veenbessensap en
Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 7