Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Feestgids

vol ins

piratie

5

=

Wat zetten we dit jaar op de feesttafel? In deze

feestgids vindt u 26 originele recepten, en heel wat

tips en tricks om gerechten een feestelijke toets te

geven. Inspiratie genoeg om samen te genieten van

TA

aperitief tot dessert.

el

Veel kookplezier en vooral heel fijne feesten!

Het kookteam van Colruyt Lekker Koken

Dit jaar voor iedereen wat wils

Inhoud

Wat zetten we dit jaar op de feesttafel? Wij hebben alvast enkele

heerlijke suggesties voor u. Hebt u gasten met verschillende

Menukaart

voorkeuren of allergieën? Of zitten er veel kids aan tafel? Dit jaar

4-5

geven we u opties en alternatieven waar mogelijk. Zo maakt u uw

feestmenu in een handomdraai veggie, gluten- of lactosevrij en

Hapjes en drankjes

helemaal kidsproof. Laat u inspireren door onze recepten en stel

6-13

zelf uw favoriete feestmenu samen,

Voorgerechten

14-21

Hoe berekenen we de prijzen van onze recepten?

Hoofdgerechten

We berekenen de prijzen van onze recepten meestal op basis

22-31

van 4 personen. Bij onze recepten zetten we de prijs per persoon.

Soms kan het ook per stuk of per glas zi

Desserten

32-35

Waar houden we rekening mee bij de berekening?

Ingrediënten die u maar voor een deel nodig hebt en die u niet

langer kan bewaren, zitten volledig in de pri

Voor ingrediënten die u kan bewaren, bv. diepvriesproducten,

rekenen we alleen de gebruikte hoeveelheid mee

Basisingrediënten zoals boter, peper en zout rekenen we niet mee

Ons vakmanschap drink je met verstand