Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ce

=

Voorgerecht

4

Br

he

ER

3

nn

ne

ges

à

ie

an

N

}

ge

5

ee

B

;

Bo

a

ur,

He

5

a

Bi

=

Hal

Le

En

inn

HS

ee

a

1

=

ne

Er

FH

5

ren

a

p

u

À

ho

È



we

4

u

Br

vi

ie

=

SE

en.

1

en

EN

5

ks

He

see

a

Fr

©

Carpaccio met kreeft

Zin in een voorsmaakje?

en truffelmayo

Bekijk het filmpje op

colruyt.be/fijnefeesten

INGREDIËNTEN (4 personen)

VOORBEREIDING

BEREIDING (20 min)

160g pastrami (beenhouwerij)

(ontdooitijd +20 min)

1 verdeel de sneetjes pastrami over 4

borden en schiker telkens 1/2 van de

2 gekookte kreeften (diepvries)

- Verwarm de oven voor op 180°C

12 kerstomaten

:

Laat de gekookte kreeften volledig

kreeft op, samen met 1 schaar en enkele

Kleine pootjes

1 bakje tuinkers

ontdooien in de verpakking (dat gaat

sneller als je ze in koud water legt)

2 Werk de borden verder af met de

50g pecorino (blok)

Snij de kreeften met een scherp mes in de

kappertjes, de gepofte tomaatjes en

2 eetl. geroosterde pijnboompitten

lengte in 2 en verwijder het vlees. Kraak

de plukjes tuinkers. Bestrooi met de

12appelkappertjes (bokaal)

de poten met een notenkraker en haal

pijnboompitten en de geraspte pecorino

2 eetl, mayonaise

er het vlees uit (hou de kleinste pootjes

en lepel er enkele toefjes truffelmayo op

1/2 koffiel. truffelolie

apart voor de afwerking)

:

D Heb je geen tijd om de kreeften open te

zwarte peper (molen)

Meng de truffelolie onder de mayonaise

snijden? Vervang ze dan door kant-en-

en kruid met zwarte peper.

grof zeezout (molen,

klaar rivierkreeftenvlees.

Rasp de pecorino

Knip de tuinkers los

:

Verdeel de tomaten over een ovenschaal

Montagny 1er Cru

Hoe moet je kreeft snijden?

A.O.P.'La Burgondie’

Ontdek het handige kookfilmpje op

en kruid met grof zeezout. Zet 5 à 20 min

Cave de Buxy

colruyt.be/fijnefeesten

in de voorverwarmde oven, tot ze

openbarsten

Martha Sexy Blond

5)

Sterk blond bier

Voeding;

aarde per pe

on (op basis van de ing

edientenlijst);

Enel

je 38

cal

en

9

arvan) verzadigde vetzuren

5 g- Koolhydraten 3,

vaarvan) su

ke!

2

3

8

vezels

Eiwitten

zo