Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 30
Hier is pagina 30 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 30 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 30
Winters slaatje met knolselderhummus INGREDIËNTEN (6 à 8 personen) VOORBEREIDING (15 min) 2 Schik intussen de stukjes ciabattabrood op een andere bakplaat met bakpapier 1knolselder - Schilde knolselder en snij in blokjes van +1cm en overgiet met 2 eetl. olijfolie. Kruid met 1 bosje waterkers 2 peper en zout. Zet 5 à 10 min. meeinde 140 g slamix Trio (rucola, veldsla, rode biet) Snij het ciabattabrood in blokjes van ıcm. hete oven. Draai het brood regelmatig om 1/2 citroen : 3 Kook de kwarteleieren 4 à 5 min. gaar en Pers de halve citroen. 1jonagoldappel . Snij de ongeschilde appel in dunne spoel onder koud water. Laat afkoelen en 1rode ui pel ze Snij daarna in 2 plakjes. Besprenkel met wat citroensap 100 g knolselderhummus met notentopping - Snij de rode ui indunne ringen 4 Smelt de boter in een pan met 8 kwarteleieren : antiaanbaklaag en bak de appelplakjes Hak de notenmengeling grof. 40 g parmezaan (blok - Knip de waterkers los aan beide kanten goudbruin = Leetl boter Rasp de parmezaan met een dunschiller. AFWERKING el Verwarm de oven voor op 180 °C. 1voorgebakken ciabatta Verdeel de slamix over een serveerschaal 40 g notenmengeling met hummuskruiden BEREIDING (35 min.) en schik er de knolselderblokjes, de (bv. Besana Hummus Mix) 1 Schik de knolselder op een bakplaat met kwarteleieren, de appelplakjes en de k eetl. olijfolie uiringen op. Werk af met de waterkers, bakpapier. Overgiet met 2 eetl olijfolie en peper en zout kruid met peper en zout. Zet 25 à 30 min. in de parmezaan, de grofgehakte noten en enkele toefjes hummus. Serveer metde de voorverwarmde oven. ciabattacroutons Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediöntenlijst) Energie 545 kcal Vetten 12,5 g (waarvan) verzadigde vetzuren 3,7 g-Koolhydraten 55,0 g (waarvan) suikers 8,1 g- Vezels 13,1g- tten 22,8g-Zout1,7g Feestelijke tip at truffelolie on« Meng \ de sala CA ee IE El LS RE Fruitig slaatje met parelcouscous en geroosterde pompoen INGREDIËNTEN (4 personen) VOORBEREIDING (15 min) 3 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de ui 1 kleine butternutpompoen - Wrijf de pompoen grondig schoon en snij in 2 en de champignons +5 min. op een hoog vuur. & Meng de pompoen, de champignons en de ui 200 g paddenstoelenmix Verwijder de pitten en de draden. Snij de (Boletus Bosverhalen, versmarkt) pompoen in halve schijven onder de parelcouscous 1 plantje platte peterselie - Snij de rode ui in dunne reepjes AFWERKING - Hak de pistachenoten en de peterselie grof. 1rode ui Serveer de salade in een ruime schaal en werk 250 g parelcouscous - Verwarmde oven voor op 200 °C af met de veenbessen, de peterselie en de 50 g zachte veenbessen BEREIDING (40 min.) grofgehakte pistachenoten 30 g pistachenoten 1 Verdeelde pompoen over een bakplaat met iever glutenvrij? 1 koffiel, rozemarijn (gedroogd) bakpapier en besprenkel met 2 eetl, olijfolie. e kan de parelcouscous vervangen 3 eetl. olijfolie Kruid met peper, zout en de rozemarijn. Zet 30 oor een glutenvrije variant, of zelfs min, in de voorverwarmde oven. helemaal weglaten zwarte peper (molen) grof zeezout (molen) 2 Kookintussen de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking) Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediöntenlijst) Energie 407 kcal - Vetten 12,5 g(waarvan) verzadigde vetzuren 1,9 g-Koolhydraten 59,9 g (waarvan) suikers 14,1g- Vezels 3,9 g Eiwitten 11,6 g- Zout 0,08 JO Ons vakmanschap drink je met verstand
Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 30