Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 30
Hier is pagina 30 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Winters slaatje
met knolselderhummus
INGREDIËNTEN (6 à 8 personen)
VOORBEREIDING (15 min)
2 Schik intussen de stukjes ciabattabrood
op een andere bakplaat met bakpapier
1knolselder
- Schilde knolselder en snij in blokjes van
+1cm
en overgiet met 2 eetl. olijfolie. Kruid met
1 bosje waterkers
2
peper en zout. Zet 5 à 10 min. meeinde
140 g slamix Trio (rucola, veldsla, rode biet)
Snij het ciabattabrood in blokjes van
ıcm.
hete oven. Draai het brood regelmatig om
1/2 citroen
:
3 Kook de kwarteleieren 4 à 5 min. gaar en
Pers de halve citroen.
1jonagoldappel
.
Snij de ongeschilde appel in dunne
spoel onder koud water. Laat afkoelen en
1rode ui
pel ze Snij daarna in 2
plakjes. Besprenkel met wat citroensap
100 g knolselderhummus met notentopping
-
Snij de rode ui indunne ringen
4 Smelt de boter in een pan met
8 kwarteleieren
:
antiaanbaklaag en bak de appelplakjes
Hak de notenmengeling grof.
40 g parmezaan (blok
-
Knip de waterkers los
aan beide kanten goudbruin
=
Leetl boter
Rasp de parmezaan met een dunschiller.
AFWERKING
el
Verwarm de oven voor op 180 °C.
1voorgebakken ciabatta
Verdeel de slamix over een serveerschaal
40 g notenmengeling met hummuskruiden
BEREIDING (35 min.)
en schik er de knolselderblokjes, de
(bv. Besana Hummus Mix)
1 Schik de knolselder op een bakplaat met
kwarteleieren, de appelplakjes en de
k eetl. olijfolie
uiringen op. Werk af met de waterkers,
bakpapier. Overgiet met 2 eetl olijfolie en
peper en zout
kruid met peper en zout. Zet 25 à 30 min. in
de parmezaan, de grofgehakte noten en
enkele toefjes hummus. Serveer metde
de voorverwarmde oven.
ciabattacroutons
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediöntenlijst)
Energie 545 kcal Vetten 12,5 g (waarvan) verzadigde vetzuren 3,7 g-Koolhydraten 55,0 g (waarvan) suikers 8,1 g- Vezels 13,1g-
tten 22,8g-Zout1,7g
Feestelijke tip
at truffelolie on«
Meng \
de sala
CA ee IE
El
LS
RE
Fruitig slaatje met parelcouscous
en geroosterde pompoen
INGREDIËNTEN (4 personen)
VOORBEREIDING (15 min)
3 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de ui
1 kleine butternutpompoen
- Wrijf de pompoen grondig schoon en snij in 2
en de champignons +5 min. op een hoog vuur.
& Meng de pompoen, de champignons en de ui
200 g paddenstoelenmix
Verwijder de pitten en de draden. Snij de
(Boletus Bosverhalen, versmarkt)
pompoen in halve schijven
onder de parelcouscous
1 plantje platte peterselie
- Snij de rode ui in dunne reepjes
AFWERKING
- Hak de pistachenoten en de peterselie grof.
1rode ui
Serveer de salade in een ruime schaal en werk
250 g parelcouscous
- Verwarmde oven voor op 200 °C
af met de veenbessen, de peterselie en de
50 g zachte veenbessen
BEREIDING (40 min.)
grofgehakte pistachenoten
30 g pistachenoten
1 Verdeelde pompoen over een bakplaat met
iever glutenvrij?
1 koffiel, rozemarijn (gedroogd)
bakpapier en besprenkel met 2 eetl, olijfolie.
e kan de parelcouscous vervangen
3 eetl. olijfolie
Kruid met peper, zout en de rozemarijn. Zet 30
oor een glutenvrije variant, of zelfs
min, in de voorverwarmde oven.
helemaal weglaten
zwarte peper (molen)
grof zeezout (molen)
2 Kookintussen de parelcouscous gaar in
lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking)
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediöntenlijst)
Energie 407 kcal - Vetten 12,5 g(waarvan) verzadigde vetzuren 1,9 g-Koolhydraten 59,9 g (waarvan) suikers 14,1g- Vezels 3,9 g Eiwitten 11,6 g- Zout 0,08
JO Ons vakmanschap drink je met verstand