Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 30




Hier is pagina 30 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Winters slaatje

met knolselderhummus

INGREDIËNTEN (6 à 8 personen)

VOORBEREIDING (15 min)

2 Schik intussen de stukjes ciabattabrood

op een andere bakplaat met bakpapier

1knolselder

- Schilde knolselder en snij in blokjes van

+1cm

en overgiet met 2 eetl. olijfolie. Kruid met

1 bosje waterkers

2

peper en zout. Zet 5 à 10 min. meeinde

140 g slamix Trio (rucola, veldsla, rode biet)

Snij het ciabattabrood in blokjes van

ıcm.

hete oven. Draai het brood regelmatig om

1/2 citroen

:

3 Kook de kwarteleieren 4 à 5 min. gaar en

Pers de halve citroen.

1jonagoldappel

.

Snij de ongeschilde appel in dunne

spoel onder koud water. Laat afkoelen en

1rode ui

pel ze Snij daarna in 2

plakjes. Besprenkel met wat citroensap

100 g knolselderhummus met notentopping

-

Snij de rode ui indunne ringen

4 Smelt de boter in een pan met

8 kwarteleieren

:

antiaanbaklaag en bak de appelplakjes

Hak de notenmengeling grof.

40 g parmezaan (blok

-

Knip de waterkers los

aan beide kanten goudbruin

=

Leetl boter

Rasp de parmezaan met een dunschiller.

AFWERKING

el

Verwarm de oven voor op 180 °C.

1voorgebakken ciabatta

Verdeel de slamix over een serveerschaal

40 g notenmengeling met hummuskruiden

BEREIDING (35 min.)

en schik er de knolselderblokjes, de

(bv. Besana Hummus Mix)

1 Schik de knolselder op een bakplaat met

kwarteleieren, de appelplakjes en de

k eetl. olijfolie

uiringen op. Werk af met de waterkers,

bakpapier. Overgiet met 2 eetl olijfolie en

peper en zout

kruid met peper en zout. Zet 25 à 30 min. in

de parmezaan, de grofgehakte noten en

enkele toefjes hummus. Serveer metde

de voorverwarmde oven.

ciabattacroutons

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediöntenlijst)

Energie 545 kcal Vetten 12,5 g (waarvan) verzadigde vetzuren 3,7 g-Koolhydraten 55,0 g (waarvan) suikers 8,1 g- Vezels 13,1g-

tten 22,8g-Zout1,7g

Feestelijke tip

at truffelolie on«

Meng \

de sala

CA ee IE

El

LS

RE

Fruitig slaatje met parelcouscous

en geroosterde pompoen

INGREDIËNTEN (4 personen)

VOORBEREIDING (15 min)

3 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de ui

1 kleine butternutpompoen

- Wrijf de pompoen grondig schoon en snij in 2

en de champignons +5 min. op een hoog vuur.

& Meng de pompoen, de champignons en de ui

200 g paddenstoelenmix

Verwijder de pitten en de draden. Snij de

(Boletus Bosverhalen, versmarkt)

pompoen in halve schijven

onder de parelcouscous

1 plantje platte peterselie

- Snij de rode ui in dunne reepjes

AFWERKING

- Hak de pistachenoten en de peterselie grof.

1rode ui

Serveer de salade in een ruime schaal en werk

250 g parelcouscous

- Verwarmde oven voor op 200 °C

af met de veenbessen, de peterselie en de

50 g zachte veenbessen

BEREIDING (40 min.)

grofgehakte pistachenoten

30 g pistachenoten

1 Verdeelde pompoen over een bakplaat met

iever glutenvrij?

1 koffiel, rozemarijn (gedroogd)

bakpapier en besprenkel met 2 eetl, olijfolie.

e kan de parelcouscous vervangen

3 eetl. olijfolie

Kruid met peper, zout en de rozemarijn. Zet 30

oor een glutenvrije variant, of zelfs

min, in de voorverwarmde oven.

helemaal weglaten

zwarte peper (molen)

grof zeezout (molen)

2 Kookintussen de parelcouscous gaar in

lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking)

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediöntenlijst)

Energie 407 kcal - Vetten 12,5 g(waarvan) verzadigde vetzuren 1,9 g-Koolhydraten 59,9 g (waarvan) suikers 14,1g- Vezels 3,9 g Eiwitten 11,6 g- Zout 0,08

JO Ons vakmanschap drink je met verstand