Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

a

Soep en voorgerechten

2,50 €/PERS

. Butternutsoep met kok

os en gerookte eend

6,20 €/PERS

- Zalmgebraad met gevulde courgette

en gegrilde asperges met avocadosaus

8,03 €/PERS.

«Carpaccio met kreeft en truffelmayo

4,10 €/PERS.

- Gamba op een toren

tje van avocado, venkel

en pompelmoes

. Millefeuille van rode bi

et met speculaascrumble

1,50 €/PERS.

en avocadocrème

5,20 €/PERS.

+ Sintjakobsnootjes met saffraansaus

op een bedje van zeekraal

Hoofdgerechten

7 €/PERS.

» Hertenmedaillon met notencrumble

en romige wintergroenten

8,80 €/PERS.

. Gevulde kwartel met quinoa

en een zoet druivensausje

5,60 €/PERS.

. Gevulde kalkoenfilet met groenterolletjes en

Hasselback-aardappelen

4,80 €/PERS.

+ Varkensgebraad met citrus en winterstoofpotje

. Butternut Wellington met champignonsaus

2,40 €/PERS.

en spinazieslaatje

Bijgerechten

3 €/PERS.

. Fruitig slaatje met parelcouscous

en geroosterde pompoen

3 €/PERS.

» Winters slaatje met knolselderhummus

Desserten

» Kersttaart

1,50 €/PERS.

» Fruitige wentelteefjes van peperkoek

1,10 €/PERS.

met mokkarijs