Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 5 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 5
a Soep en voorgerechten 2,50 €/PERS . Butternutsoep met kok os en gerookte eend 6,20 €/PERS - Zalmgebraad met gevulde courgette en gegrilde asperges met avocadosaus 8,03 €/PERS. «Carpaccio met kreeft en truffelmayo 4,10 €/PERS. - Gamba op een toren tje van avocado, venkel en pompelmoes . Millefeuille van rode bi et met speculaascrumble 1,50 €/PERS. en avocadocrème 5,20 €/PERS. + Sintjakobsnootjes met saffraansaus op een bedje van zeekraal Hoofdgerechten 7 €/PERS. » Hertenmedaillon met notencrumble en romige wintergroenten 8,80 €/PERS. . Gevulde kwartel met quinoa en een zoet druivensausje 5,60 €/PERS. . Gevulde kalkoenfilet met groenterolletjes en Hasselback-aardappelen 4,80 €/PERS. + Varkensgebraad met citrus en winterstoofpotje . Butternut Wellington met champignonsaus 2,40 €/PERS. en spinazieslaatje Bijgerechten 3 €/PERS. . Fruitig slaatje met parelcouscous en geroosterde pompoen 3 €/PERS. » Winters slaatje met knolselderhummus Desserten » Kersttaart 1,50 €/PERS. » Fruitige wentelteefjes van peperkoek 1,10 €/PERS. met mokkarijs
Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 5