Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 5


Hier is pagina 5 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Colruyt Folder 16.12.2020

Hier is pagina 5 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 5

a Soep en voorgerechten 2,50 €/PERS . Butternutsoep met kok os en gerookte eend 6,20 €/PERS - Zalmgebraad met gevulde courgette en gegrilde asperges met avocadosaus 8,03 €/PERS. «Carpaccio met kreeft en truffelmayo 4,10 €/PERS. - Gamba op een toren tje van avocado, venkel en pompelmoes . Millefeuille van rode bi et met speculaascrumble 1,50 €/PERS. en avocadocrème 5,20 €/PERS. + Sintjakobsnootjes met saffraansaus op een bedje van zeekraal Hoofdgerechten 7 €/PERS. » Hertenmedaillon met notencrumble en romige wintergroenten 8,80 €/PERS. . Gevulde kwartel met quinoa en een zoet druivensausje 5,60 €/PERS. . Gevulde kalkoenfilet met groenterolletjes en Hasselback-aardappelen 4,80 €/PERS. + Varkensgebraad met citrus en winterstoofpotje . Butternut Wellington met champignonsaus 2,40 €/PERS. en spinazieslaatje Bijgerechten 3 €/PERS. . Fruitig slaatje met parelcouscous en geroosterde pompoen 3 €/PERS. » Winters slaatje met knolselderhummus Desserten » Kersttaart 1,50 €/PERS. » Fruitige wentelteefjes van peperkoek 1,10 €/PERS. met mokkarijs

Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 5