Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a
Soep en voorgerechten
2,50 €/PERS
. Butternutsoep met kok
os en gerookte eend
6,20 €/PERS
- Zalmgebraad met gevulde courgette
en gegrilde asperges met avocadosaus
8,03 €/PERS.
«Carpaccio met kreeft en truffelmayo
4,10 €/PERS.
- Gamba op een toren
tje van avocado, venkel
en pompelmoes
. Millefeuille van rode bi
et met speculaascrumble
1,50 €/PERS.
en avocadocrème
5,20 €/PERS.
+ Sintjakobsnootjes met saffraansaus
op een bedje van zeekraal
Hoofdgerechten
7 €/PERS.
» Hertenmedaillon met notencrumble
en romige wintergroenten
8,80 €/PERS.
. Gevulde kwartel met quinoa
en een zoet druivensausje
5,60 €/PERS.
. Gevulde kalkoenfilet met groenterolletjes en
Hasselback-aardappelen
4,80 €/PERS.
+ Varkensgebraad met citrus en winterstoofpotje
. Butternut Wellington met champignonsaus
2,40 €/PERS.
en spinazieslaatje
Bijgerechten
3 €/PERS.
. Fruitig slaatje met parelcouscous
en geroosterde pompoen
3 €/PERS.
» Winters slaatje met knolselderhummus
Desserten
» Kersttaart
1,50 €/PERS.
» Fruitige wentelteefjes van peperkoek
1,10 €/PERS.
met mokkarijs