Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 19 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 19
eg Par. u’ | c __ (& personen) 250g gestoomde rode bieten (versmarkt) -- lavocado 1 1 bakje tuinkers 125 ggeitenkaas 2 eetl, zure room 2 eetl. pecannoten u 4 speculaaskoekjes peper en zout G (15 min.) _ Snij de bieten (eventueel met een mandoline) & in flinterdunne schijfjes + 7 Knip de tuinkers los £ = Verkruimel de speculaaskoekjes en hak de er pecannoten grof. Meng onder elkaar 5 Verwijder de pit uit de avocado en mix het vruchtvlees met de zure room tot een gladde 2 massa. Doe in een spuitzak Snij de geitenkaas in schijfjes IG (10 min) 1 Maak 4 torentjes: begin met een schijfje rode ae bieten leg er geitenkaas op. Wissel af tot alle at 7: 4 ci Er ke ingrediënten op zijn. 2 Strooi het noten-speculaasmengsel rond de torentjes en spuit er enkele toefjes avocadocrème langs. Kruid met peper en zout. +. en; Werk af met enkele plukjes tuinkers Ien e Ee er 4 4 # By Barthès | A OP. Bandol ler col ae Rodenbach Vintage 1 Vlaams roodbruin bier
Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 19