Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

h

LES

[a

Lo

a

ki

ve

a

Al

ee,

&

&

=

‘.

>.

5

w

ee

sr

4

E 4

nT

nn

a LE

(& personen)

2 Maak de saus: meng 2 eetl. cocktailsaus

(ontdooitijd +15 min.)

met3 eetl koud water.

500 g Black Tiger gamba's (diepvries)

1venkel

Laat de gamba's volledig ontdooien

3 Maak de torentjes (dat gaat makkelijk met

een serveerring); maak onderaan een laagje

1bosje waterkers

Dep droog.

Snij de limoen in 8 partjes

avocado. Lepeler een laagje pompelmoes

2avocado’s

over en eindig met de venkel

Schilde pompelmoes tot op het

1pompelmoes

3 Verdeel de gamba's over de torentjes en

1limoen

vruchtvlees met een scherp mes. Snij de

werk af met wat waterkers. Besprenkel met

partjes van tussen de vliesjes.

eetl cocktailsaus

de olijfolie en kruid met zwarte peper en

Ver wijder de pit uit de avocado’s en snij in

zeezout.

1koffiel. Provenaalse kruiden

kleine blokjes

2eetl.olijfolie

Snij de venkel in dunne reepjes.

Knip de waterkers los.

zwarte peper (molen)

Lepel een beetje saus rond de torentjes en

grof zeezout (molen)

(20 min.)

serveer er een limoenpartje bij

1 Verhiteen grillpan, zonder vetstof. Bak de

Vermentino di Sardegna D.0.C.‘La

gamba's 1à 2 min. aan elke kant. Kruid met

Cala” Sella & Mosca Sardegna Italië

zwarte peper, zeezouten de Provengaalse

kruiden.

F

Floreffe Tripel

Es

ä

Blond abdijbier

Ons vakmanschap drink je met verstand