Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 18 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 18
= h LES [a Lo a ki ve a Al ee, & & = ‘. >. 5 w ee sr 4 E 4 nT nn a LE (& personen) 2 Maak de saus: meng 2 eetl. cocktailsaus (ontdooitijd +15 min.) met3 eetl koud water. 500 g Black Tiger gamba's (diepvries) 1venkel Laat de gamba's volledig ontdooien 3 Maak de torentjes (dat gaat makkelijk met een serveerring); maak onderaan een laagje 1bosje waterkers Dep droog. Snij de limoen in 8 partjes avocado. Lepeler een laagje pompelmoes 2avocado’s over en eindig met de venkel Schilde pompelmoes tot op het 1pompelmoes 3 Verdeel de gamba's over de torentjes en 1limoen vruchtvlees met een scherp mes. Snij de werk af met wat waterkers. Besprenkel met partjes van tussen de vliesjes. eetl cocktailsaus de olijfolie en kruid met zwarte peper en Ver wijder de pit uit de avocado’s en snij in zeezout. 1koffiel. Provenaalse kruiden kleine blokjes 2eetl.olijfolie Snij de venkel in dunne reepjes. Knip de waterkers los. zwarte peper (molen) Lepel een beetje saus rond de torentjes en grof zeezout (molen) (20 min.) serveer er een limoenpartje bij 1 Verhiteen grillpan, zonder vetstof. Bak de Vermentino di Sardegna D.0.C.‘La gamba's 1à 2 min. aan elke kant. Kruid met Cala” Sella & Mosca Sardegna Italië zwarte peper, zeezouten de Provengaalse kruiden. F Floreffe Tripel Es ä Blond abdijbier Ons vakmanschap drink je met verstand
Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 18