Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
h
LES
[a
Lo
a
ki
ve
a
Al
ee,
&
&
=
‘.
>.
5
w
ee
sr
4
E 4
nT
nn
a LE
(& personen)
2 Maak de saus: meng 2 eetl. cocktailsaus
(ontdooitijd +15 min.)
met3 eetl koud water.
500 g Black Tiger gamba's (diepvries)
1venkel
Laat de gamba's volledig ontdooien
3 Maak de torentjes (dat gaat makkelijk met
een serveerring); maak onderaan een laagje
1bosje waterkers
Dep droog.
Snij de limoen in 8 partjes
avocado. Lepeler een laagje pompelmoes
2avocado’s
over en eindig met de venkel
Schilde pompelmoes tot op het
1pompelmoes
3 Verdeel de gamba's over de torentjes en
1limoen
vruchtvlees met een scherp mes. Snij de
werk af met wat waterkers. Besprenkel met
partjes van tussen de vliesjes.
eetl cocktailsaus
de olijfolie en kruid met zwarte peper en
Ver wijder de pit uit de avocado’s en snij in
zeezout.
1koffiel. Provenaalse kruiden
kleine blokjes
2eetl.olijfolie
Snij de venkel in dunne reepjes.
Knip de waterkers los.
zwarte peper (molen)
Lepel een beetje saus rond de torentjes en
grof zeezout (molen)
(20 min.)
serveer er een limoenpartje bij
1 Verhiteen grillpan, zonder vetstof. Bak de
Vermentino di Sardegna D.0.C.‘La
gamba's 1à 2 min. aan elke kant. Kruid met
Cala” Sella & Mosca Sardegna Italië
zwarte peper, zeezouten de Provengaalse
kruiden.
F
Floreffe Tripel
Es
ä
Blond abdijbier
Ons vakmanschap drink je met verstand