Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 13 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 13
Ape Panna cotta van pastinaak met ganzenlever 3 Snij intussen de pastinaakrepen in de 8 aperitiefglaasjes en laat opstijven inde INGREDIËNTEN (glaasjes) lengte in en schik op een bakplaat met koelkast (min. 2u) 100 g ganzenlever 250 g pastinaak bakpapier. Kruid met peper en zout en zet 8 Warm een mes op door het even onder +10 min, in de voorverwarmde oven, tot ze heet water te houden. Dep droog en snij er 1stengel citroengras goudbruin zijn de ganzenlever mee in fijne plakjes 4 blaadjes platte peterselie & Bakintussen de panko goudbruin in een 9 Schik een plakje ganzenlever op de 2 diroom (min, 30% V.G.) pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. panna cotta en bestrooi met de panko. 1dlmelk Laat uitlekken op keukenpapier. Werk af met een reepje pastinaak en een 2 blaadjes gelatine 5 Maak enkele sneetjes in het citroengras blaadje platte peterselie. 2 eetl. panko (Japans paneermeel} en laat de gelatineblaadjes weken in wat water. De Liever vis op het menu? peperen zout 6 Warm deroom, de melk en het Vervang de ganzenlever door zwarte citroengras op in een steelpan, tot net lompviseitjes of gerookte zalmreepjes BEREIDING (35 min. +2 u. opstijven) 1 Verwarm de oven voor op 180°C. onder het kookpunt. Haal van het vuur, Liever lactosevrij? haal er het citroengras uiten mix samen 2 Schilde pastinaken en snij er met een Vervang de melken de room door met de pastinaakblokjes tot een gladde dunschiller 4 dunne repen van. Snij de massa. 3 dl ongezoete amandelmelk of rest in gelijke blokjes. Kook de pastinaak: 2,5 dl sojaroom. De ganzenlever 7 Knijp de gelatineblaadjes uit en meng blokjes + 10 min. gaar in lichtgezouten vervangt u door een mengeling van water. Giet af. onder de pastinaakroom tot ze volledig panko, fijngehakte hazelnoten en opgelost zijn. verdeel de room over peterselie. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediöntenlijst) Energie 170 kcal - Vetten 14,8 g (waarvan) verzadigde vetzuren 79 g- Koolhydraten 5,5g (waarvan) suikers 3,1g- Vezels 1,3g- Eiwitten 28 g- Zout 0,28 Surf en turf Crispy tofoefrietjes met veenbessensaus torentjes INGREDIËNTEN (4 personen) INGREDIËNTEN (9 hapjes) 250 g tofoe (blok) 50 g suiker 1zwarte pens (beenhouwerij) Lui 3 eetl. arachideolie 150 g rivierkreeftencocktail (beenhouwerij) lei 2eetl, azijn 9 blaadjes rucola 100 g couscous (tarwegriesmeel} Leet tijm (gedroogd) 6 sneetjes toastbrood 250 gedroogde veenbessen 1snuifje kaneel cocktailprikkers (optioneel) BEREIDING (20 min) BEREIDING (15 min) 1 Kook de couscous gaar (kooktijd: zie verpakking). Doe in een diep bord 1 Snij de zwarte pens in 9 gelijke schijfjes van 1/2 en kruid met de tijm, peper en zout em 2 Maak intussen de saus: snipper de ui fijn en doe samen met de 2 Toast het brood en steeker per sneetje 3 rondjes veenbessen in een kookpot. Overgiet met water (tot alles onder staat) uit en kook 10 min, Mix fijn en voeg de suiker en de azijn toe. Kruid met 3 Maak de torentjes: schik een schijfje zwarte pens de kaneel, peper en zout en laat inkoken tot het mengsel de dikte van op een toastje en leg er nog een toastje op. Besmeer ketchup heeft. Haal van het vuur en laat afkoelen in de koelkast. met de rivierkreeftencocktail en werk af met een 3 Dep de tofoe droog en snij in frietjes. Klop het ei los. Wentel de blaadje rucola. Steek eventueel vast met een tofoefrietjes eerst in het ei en daarnain de couscous. Zorg ervoor dat ze cocktailprikker. aan alle kanten bedekt zijn. Liever veggie? & Verhit de arachideolie in een pan en bak de tofoefrietjes aan alle Maak dan veggie torentjes: vervang de kanten mooi bruin, Laat uitlekken op keukenpapier. zwarte pens door een schijfje gemarineerde 5 Serveer de tofoefrietjes met de veenbessensaus komkommer, en de rivierkreeftencocktail door schorsenerentapenade. De Liever geen tofoe? Vervang hem dan door pastinaak, Een lekker alternatief! Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst} Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst}: Energie 111kcal- Vetten 6,3 g (waarvan) verzadigde vetzuren 1,28 Energie 518 kcal Vetten 14,4 g (waarvan) verzadigde vetzuren 2,3g Koolhydraten 9,4 g (waarvan) suikers 2,6 g- Vezels 0,7 g Koolhydraten 81,3 (waarvan) suikers 55,1g- Vezels 6,5g Eiwitten 3,9 g- Zout0,7g Eiwitten 12,6 g-Zout0,1g 13
Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 13