Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ze
Voorge Ze
Winter BB!
a Zalmgebraad
met gevulde courgette en
gegrilde asperges
6
met avocadosaus
=
E
®
)
Û
a
INGREDIËNTEN (4 personen)
®
f
N
500 g gemarineerd
2 teentjes knoflook
ie.
zalmgebraad
1sjalot
250 g tapastomaten
3eetl. lichte zureroom
zij
200 g groene-
100 gquinoa
aspergepunten
Leet! pijnboompitten
1courgette
3eetl.olijfolie
lavocado
1koffiel.appelazijn
1/2 plantje dille
peper en zout
VOORBEREIDING (30 min.)
-
Snij de uiteindes van de courgette en verwijder de
kern met een appelboor. Verwijder de pitten en hak
het vruchtvlees grof.
i
Snipper de sjalot en het knoflook fijn
n
Spoel de quinoa onder koud water en kook + 20 min
ee
ee
gaar in lichtgezouten water. Giet af.
Be
ö
Verhit eetl, olijfolie in een pan en stoof de sjalot
nr
en de helft van het knoflook 1 min. Meng er het
CES
vruchtvlees van de courgette, de quinoa en de
En
pijnboompitten onder. Vul de courgettes op met
re
%
het mengsel en gebruik een cocktailprikker omde
uiteindes weer vast te maken.
D
n
#
Rits de blaadjes dille los en snipper fijn,
i
Verwijder de pit uit de avocado en prak het
vruchtvlees fijn. Meng er de zure room, de dilleen
de appelazijn onder. Kruid met peper en zout en dek
luchtdicht af.
À
È
Prik de groene-aspergepunten op 2 brochettestokjes.
Bestrijk met 2 eetl. olijfolie en kruid met peper en
zout.
BEREIDING (25 min)
1 Bak de courgette + 30 min. gaar op de barbecue.
Draai regelmatig om,
2 Plaats intussen een aluminiumschaaltje op de
Ve
barbecue en laat het zalmgebraad er + 20 min. op
garen. Schik de tapastomaten op de vis en laat mee
A
garen
3 Gril de aspergepunten 5 à 10 min. beetgaar.
& Snij de courgette in 8 gelijke schijfjes en serveer met
ea:
een stuk zalm, de tapastomaten en de aspergepunten
5
Werk af met de avocadosaus.
A
t
st
Vervang de zure room dan door 3 eetl
à
El
p
4
“ plantaardig alternatief voor yoghurt
(bv. Alpro Greek Style)
Fi
\
%
i
{
Viré-Clessé A.O.P.‘Vielles Vignes’
Cave de Viré
Li
Rochefort 6
Donker trappistenbier
oed:
arde
soon (of
js van de
die
E
ke
gl
digde
Be
5
EN
Ko
glwaarv,
)suikers 1
els66g
2
68
N
akr
5