Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ze

Voorge Ze

Winter BB!

a Zalmgebraad

met gevulde courgette en

gegrilde asperges

6

met avocadosaus

=

E

®

)

Û

a

INGREDIËNTEN (4 personen)

®

f

N

500 g gemarineerd

2 teentjes knoflook

ie.

zalmgebraad

1sjalot

250 g tapastomaten

3eetl. lichte zureroom

zij

200 g groene-

100 gquinoa

aspergepunten

Leet! pijnboompitten

1courgette

3eetl.olijfolie

lavocado

1koffiel.appelazijn

1/2 plantje dille

peper en zout

VOORBEREIDING (30 min.)

-

Snij de uiteindes van de courgette en verwijder de

kern met een appelboor. Verwijder de pitten en hak

het vruchtvlees grof.

i

Snipper de sjalot en het knoflook fijn

n

Spoel de quinoa onder koud water en kook + 20 min

ee

ee

gaar in lichtgezouten water. Giet af.

Be

ö

Verhit eetl, olijfolie in een pan en stoof de sjalot

nr

en de helft van het knoflook 1 min. Meng er het

CES

vruchtvlees van de courgette, de quinoa en de

En

pijnboompitten onder. Vul de courgettes op met

re

%

het mengsel en gebruik een cocktailprikker omde

uiteindes weer vast te maken.

D

n

#

Rits de blaadjes dille los en snipper fijn,

i

Verwijder de pit uit de avocado en prak het

vruchtvlees fijn. Meng er de zure room, de dilleen

de appelazijn onder. Kruid met peper en zout en dek

luchtdicht af.

À

È

Prik de groene-aspergepunten op 2 brochettestokjes.

Bestrijk met 2 eetl. olijfolie en kruid met peper en

zout.

BEREIDING (25 min)

1 Bak de courgette + 30 min. gaar op de barbecue.

Draai regelmatig om,

2 Plaats intussen een aluminiumschaaltje op de

Ve

barbecue en laat het zalmgebraad er + 20 min. op

garen. Schik de tapastomaten op de vis en laat mee

A

garen

3 Gril de aspergepunten 5 à 10 min. beetgaar.

& Snij de courgette in 8 gelijke schijfjes en serveer met

ea:

een stuk zalm, de tapastomaten en de aspergepunten

5

Werk af met de avocadosaus.

A

t

st

Vervang de zure room dan door 3 eetl

à

El

p

4

“ plantaardig alternatief voor yoghurt

(bv. Alpro Greek Style)

Fi

\

%

i

{

Viré-Clessé A.O.P.‘Vielles Vignes’

Cave de Viré

Li

Rochefort 6

Donker trappistenbier

oed:

arde

soon (of

js van de

die

E

ke

gl

digde

Be

5

EN

Ko

glwaarv,

)suikers 1

els66g

2

68

N

akr

5