Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

H

re

Gevulde kwartel met quinoa

ee

7



en €

en



td

isau

INGREDIËNTEN (4 personen)

af en laat afkoelen. Meng er de

5 Snipper de sjalot fijn en doe samen

champignontapenade onder. Kruid naar

met de tijm en het laurierblaadje in een,

4 kwartels (beenhouwerij)

8 stronken fijnproeverswitloof

smaak met peper en zout.

steelpan. Overgiet met de porto en laat

Vul de kwartels met het quinoamengsel

volledig verdampen. Overgiet met de

3 takjes verse tijm

Maak een sneetje in een van de pootjes

gevogeltefond en laat 10 min. inkoken

16 kroketten

en steek er het andere pootje door om ze

Meng er de appel-peerkonfijt onder

1sjalot

mooisamen te houden,

en kruid met peper en zout. Voeg de

100g champignontapenade

Laat de druiven uitlekken en vang het

uitgelekte druiven toe.

100g quinoa

sap op.

6 Bak de kroketten in de friteuse op 175 °C

400 g druiven zonder pitten (blik)

BEREIDING (50 min)

AFWERKING

1 eetl. appel-peerkonfijt (bv. Didden)

1 Verwarm de oven voor op 200 °C

Serveer de kwartels met het witloof en de

1dl witte porto

2 Verhit eetl olijfolie in een pan en

4 dlgevogeltefond (bokaal)

bak de kwartels 10 min. aan alle kanten

kroketten. Geef er de saus bij

4 eetl. olijfolie

goudbruin. Giet er het druivensap over.

Sicilia D.0.C.‘Lamùri’ Nero d’Avola

1 blaadje laurier

Kruid met peper en zout en schikin een,

: Tenuta Regaleali-Tasca d'Almerita

peperen zout

ovenschaal.

À

3 Zet de kwartels+35 min.inde

Hopus

_

Sterk blond bier

VOORBEREIDING (40 min.)

voorverwarmde oven

Spoel de quinoa onder koud water

& verhit intussen 2 eetl olijfolie in de

en laat uitlekken. Kook 20 min.

pan en bak de witloofstronken 10 min

goudbruin. Kruid met peper en zout.

gaar in lichtgezouten water. Giet

de

sl

WI

B)

U

A, |

N

N

Hoe hou jede k

telpootjes samen?

er

Bekijk het handige filmpje op colruyt be/fijnefeesten

Td

Be

me

4

ee

ride

Voor de kids

Vervang het witloof

door gekookte of

fi

gebakken wortelen.

r

B:

mue



3

4

Re

Ps

a

=

LA

af