Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Kersttaart
C2
T
ok
INGREDIËNTEN (10 porties)
rs
3 eetl. granaatappelpitjes
enkele takjes rozemarijn
500 g mascarpone
Lo
3 eieren
nz
2 divolle melk
100 gopklopbareroom (min. 35% V.G.)
1koffiel. boter
4
250 g hazelnootpasta (bv. Nutella)
150g purechocoladecallets
4 pralines met kokosnoot (bv. Raffaello)
8 mikadokoekjes
400 g zelfrijzende bloem
À
370 gsuiker
2 dl koude koffie
1 di plantaardige olie
Kel
1/2 koffiel, zout
VOORBEREIDING
(0 min, + 35 min. in de oven + afkoelen)
À
Verwarm de oven voor op 170°C
7
Meng de suiker met het zout en de bloem. Mix
erdeeieren en de melk onder tot een gladde
massa. Roer er daarna de koffieen de olie
onder.
Verdeel het mengsel over 2 cakevormen
ie
(a 22 cm) en zet 35 min. in de voorverwarmde
oven, Laat volledig afkoelen en snij eventueel
ud
de bovenkanten gelijk
BEREIDING (20 min.+ 1u. opstijven)
1 Meng de hazelnootpasta onder de
de de
im
mascarpone tot je een glad mengsel hebt. Laat
opstijven in de koelkast.
2 Maak intussen de ganache: warm de room op
tot net onder het kookpunt. Doe de chocolade-
callets in een kom en overgiet met de hete room
her ——— _
Roer tot de chocolade volledig gesmolten is
Meng er de boter onder.
3 Strijk de bovenkant van 1 cake in metde
mascarpone. Leg er voorzichtig de andere cake
bovenop. Bestrijk de bovenkant en de zijkanten
met de rest van de mascarpone.
& Overgiet de cake met de ganache en strijk
s-
voorzichtig uit naar de buitenkant, zodat de
ganache van de cake druipt. Laat 1u. opstijven
indekoelkast.
AFWERKING
Schik de pralines en de mikadokoekjes als
versiering op de cake. Werk af met de takjes
rozemarijn en de granaatappelpitjes
Voedingswaarde per portie
(op
asis van de ingrediëntenlijst)
Ene
e 902 kcal - Vetten 524 g (waarvan) verzadigde
vet;
126,6 g- Koolhydraten 94,8 g (waa
an)
suikers 64,6 g-Vezels 2,38
witten
g-Zout06g