Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 33




Hier is pagina 33 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Kersttaart

C2

T

ok

INGREDIËNTEN (10 porties)

rs

3 eetl. granaatappelpitjes

enkele takjes rozemarijn

500 g mascarpone

Lo

3 eieren

nz

2 divolle melk

100 gopklopbareroom (min. 35% V.G.)

1koffiel. boter

4

250 g hazelnootpasta (bv. Nutella)

150g purechocoladecallets

4 pralines met kokosnoot (bv. Raffaello)

8 mikadokoekjes

400 g zelfrijzende bloem

À

370 gsuiker

2 dl koude koffie

1 di plantaardige olie

Kel

1/2 koffiel, zout

VOORBEREIDING

(0 min, + 35 min. in de oven + afkoelen)

À

Verwarm de oven voor op 170°C

7

Meng de suiker met het zout en de bloem. Mix

erdeeieren en de melk onder tot een gladde

massa. Roer er daarna de koffieen de olie

onder.

Verdeel het mengsel over 2 cakevormen

ie

(a 22 cm) en zet 35 min. in de voorverwarmde

oven, Laat volledig afkoelen en snij eventueel

ud

de bovenkanten gelijk

BEREIDING (20 min.+ 1u. opstijven)

1 Meng de hazelnootpasta onder de

de de

im

mascarpone tot je een glad mengsel hebt. Laat

opstijven in de koelkast.

2 Maak intussen de ganache: warm de room op

tot net onder het kookpunt. Doe de chocolade-

callets in een kom en overgiet met de hete room

her ——— _

Roer tot de chocolade volledig gesmolten is

Meng er de boter onder.

3 Strijk de bovenkant van 1 cake in metde

mascarpone. Leg er voorzichtig de andere cake

bovenop. Bestrijk de bovenkant en de zijkanten

met de rest van de mascarpone.

& Overgiet de cake met de ganache en strijk

s-

voorzichtig uit naar de buitenkant, zodat de

ganache van de cake druipt. Laat 1u. opstijven

indekoelkast.

AFWERKING

Schik de pralines en de mikadokoekjes als

versiering op de cake. Werk af met de takjes

rozemarijn en de granaatappelpitjes

Voedingswaarde per portie

(op

asis van de ingrediëntenlijst)

Ene

e 902 kcal - Vetten 524 g (waarvan) verzadigde

vet;

126,6 g- Koolhydraten 94,8 g (waa

an)

suikers 64,6 g-Vezels 2,38

witten

g-Zout06g