Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 28


Hier is pagina 28 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Colruyt Folder 16.12.2020

Hier is pagina 28 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 28

am ET AN GO EU LE ek Varkensgebraad et e ( I et citr “EN af à WIT te 5 to € fpc tje Ee 8 GREDIËNTEN (4 personen) 1suprême varkensgebraad (beenhouwerij) 20 minikroketten (diepvries) 200 g spruiten Ce 175 gfijnproeverswitloof 2jonagoldappelen 1sinaasappel £ enkele takjes rozemarijn vn 4eetl.boter F 2eetl.rozijnen 200 g gekookte hele kastanjes (bokaal) nootmuskaat peper en zout VOORBEREIDING (20 min) Snij de voetjes van de spruiten en verwijder de | Fi) Ais buitenste blaadjes Snij de ongeschilde appelen in 2 en daarnain né sn dunne partjes. bi Laat de rozijnen + 10 min. weken in koud water. dt Snij de sinaasappel in schijfjes 1 Rits de rozemarijn van de takjes Verwarm de oven voor op 200 °C. > boe > BEREIDING (60 min) Ei ii 1 Smelt Leetl. boter in een pan en bakhet varkensgebraad aan alle kanten goudbruin. Leg in een ovenschaal en zet 10 min. in de voorverwarmde «> oven, fi A Bi 2 Verlaag de oventemperatuur naar 180°C. Verdeel de sinaasappelschijfjes en de rozemarijn over het vlees en zet opnieuw 45 min. in de oven hi ie 3 Kook intussen de spruiten 7 à 8 min. in lichtgezouten water. Giet af. x & Smelt leetl. boter in de kookpot en stoof de spruiten en de appelen 2 à 3 min, Kruid met peper, (LE! zout en nootmuskaat. Voeg de kastanjes en de rozijnen toe en laat nog 3 à 4 min. opwarmen. 5 Verhit 1 eetl. boter in een pan en stoof het witloof 324 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. ie 6 Bak de minikroketten zoals aangegeven op de verpakking. AFWERKING Snij het varkensgebraad in fijne sneetjes en 4 dl serveer met het winterstoofpotje, het witloof en de kroketten Château du Bois de la Garde A.O.P Côtes du Rhône Floreffe blond 4 Blond abdijbier ed 28 za

Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 28