Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 75




Hier is pagina 75 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

index

+Je vindt ons op

de sociale netwerken

COCKTAILS

Mocktail sinaasappel, gemberen kaneel

Spritz met pompelmoes en rozemarijn …

1

000

HAPJES

+Schrijf je in op onze

Gevuideaardappelen,truffetsaus

20

newsletter op

Maak tijd voor jezelf,

Kipballetjes met sesam en muntyoghurt

dan zorgen wij voor

Krokantje met fazantpaté en Luikse siroop ...28

WWW.CARREFOUR.BE

Minieroque met foie gras

20

je boodschappen.

Minieroques met 3 kazen, truffelmayonaise 29

Selderijsoepje met grijze garnalen.

+Deel je heerlijke ideeën

®

®

®

‘Torentje van mango, ole gras en ham

met de hashtag

Carrefour

Kr

ur

EE

apres

‘Truffels van geitenkaas, noten en abrikoos.

‘Warme hummus met zwarte olijven.

BEBB

#FOODACTER

SEEDEN

WWW.CARREFOUR.BE

VOORGERECHTEN

Gegratineerdehalvekreeft

metcitrus- en dragonboter..

Geroosterde pompoen, halloumien

Voedingsinformatie

mangovinaigrette

Vragen over de producten van Carrefour?

Oesters met grarité van gin

Om je beter te informeren, vind je naast elk,

Heem contactop met de Kantendienstophet gratis

enkomkommer..

recept de voedingswaarden en verklarende

nummer 0800910 11,

Portobello met vulling van parelcouscous,

symbolen.

‘chorizoen boerenkool

RE

(CARREFOUR FOOD MAGAZINE wordt gedruktop

papier afkomstig uitduurzaam beheerde bossen.

Risotto metsint-jakobsnoten

enkrokante prei …

8 È € à

met gluten

Recepten op basis van producten die wel.

‘Soep van waterkers en aardpeer

of geen ‘natuurlijke’ gluten bevatten.

Deproducten worgesteklin de advertenties ende

(Controler riettemin deingrediöntenlist

publireportages zin beschikaar zolang het

met sint-jakobsnoten …

zonder gluten

opde verpalding.

‘velouté metkokosmelk, groene aspergsen

assortiment wordt aangeboden.

Grandi Tondi..

&

Alle prijzen vermeld in it magazine zijn indicatief

Recepten op basis van producten die wel.

HOOFDGERECHTEN

dierlijke meïk (D)

of geen ‘natuurlijke mek’ bevatten.

(incusief Recupel)en gekig leen in Beliëbij

Controleer niettemin de ingrediëntenlist

|

Hypermarkten Carrefour en de supermarkten Carrefour

Eendmet portosaus

opde verpalding.

market en express, tt 3 december 2021. Onder

Kalkoenrollademet champignonsen

dierljke meik

voorbehoud van drukfouten.

champagnesaus

.

Mechelsekoekoek metkastanjevulling en

Miet voedingsproducten (accesoires, games,

‘cognacsaus.

veggie © Recepten die geen of wel dierlijk les

bevatten, Controleer niettemin de

cultuur, mode) zijn verkijgbaar in de meeste

Roastbeef met champignonroomsaus.

=

niet veggie @)

Ingrediëntenlijstop de verpakking.

Hypermarkten Carrefour. Zolang de voorraad strekt.

Vis met sesamkorstje, hummus

en winterse ratatouil

47

Alle voedingswaren en verzorgingsproducten

Zaimpastei..

NUTRI-SCORE

Een schaal van 5 leuren die voedingsmidde-

|

voorgesteld in dit magazine zin verkrijgbaar inde.

lenldasseer vlgenshun voedingswaarde, van

Hypermarkten Carrefour en de supermarkten Carrefour

BIJGERECHTEN

de gezondste in donkergroen (tt producten

market en buurtwinkes press.

CEB

dejebeterbepert gebrukt in rood (B).

‘Aardappelen en zoete aardappelen

Zolang de voorraad strekt.

mettijm

4

Butternutpuree

Gekaramelliseerde vijgen en sinaasappelen.

Geroosterde radijzen met zureroomen

Carrefour FOOD MAGAZINE existe aussi en francais

hazelnoten …

4

Demandez-le en magasin ou sur WWW.CARREFOUR.BE

Hasselback-aardappelen met rozemarijn.

57

Ovengebakken knolselder en appel crumble

COLOFON CARREFOUR FOOD MAGAZINE is een uitgave van Carrefour Belgium « Verantwoordelijke

van peterselie.

56

Pittige pompoen en biet

5

57

uitgever RPR Brussel 0448.826.918 Sophie Lerouge, Olympiadenlaan 20, 1140 Brussel « CARREFOUR FOOD

MAGAZINE werd gemaakt voor Carrefour door Valérie De Smet » Mediaregie Carrefour Contact: Vivian

®

DESS

SERTS

Mosselmans 047479.98 99 vivian [email protected] + Een realisatie van www propaganda.be in

PEFC

Dripcake mer frambozen.

‘samenwerking met BeContent.be + Creatief team Karen Vandenbossche, Liesbeth Van Wassenhoven =

Projectteam Lila Guctat Redactie Caroline Boer, Hide Debischop, B De Meyer, Chloë Seys Nagelezen

CSS

Meringuekroon met citroencrème.

Pudding met gezouten

door Isabelle Latour » Lay-out Claudia De Backer, Colette Michel, Ruth Vanhoutte » Werkten mee aan dit

=

karamel en popcorn

nummer Alexandre Bibaut, Bramski, Eric Chameux, Louise De Brabandere, Michael Dehaspe, Diane Hendrika,

a

‘Sabayon met champagne en vanille-ijs.

Sonja Peeters, Manon Van Aerschot, Hannes Vandenbroucke, Lot Van Riel « Druk Altavia Benelux, drukkerij

mn

‘Tiramisumet frambozen en Grand Marnier

Bag 85

‚Guillaume.

Carrefour Food Magazine | feesten 2021 75