Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 75
Hier is pagina 75 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.

Hier is pagina 75 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 75
index +Je vindt ons op de sociale netwerken COCKTAILS Mocktail sinaasappel, gemberen kaneel Spritz met pompelmoes en rozemarijn … 1 000 HAPJES +Schrijf je in op onze Gevuideaardappelen,truffetsaus 20 newsletter op Maak tijd voor jezelf, Kipballetjes met sesam en muntyoghurt dan zorgen wij voor Krokantje met fazantpaté en Luikse siroop ...28 WWW.CARREFOUR.BE Minieroque met foie gras 20 je boodschappen. Minieroques met 3 kazen, truffelmayonaise 29 Selderijsoepje met grijze garnalen. +Deel je heerlijke ideeën ® ® ® ‘Torentje van mango, ole gras en ham met de hashtag Carrefour Kr ur EE apres ‘Truffels van geitenkaas, noten en abrikoos. ‘Warme hummus met zwarte olijven. BEBB #FOODACTER SEEDEN WWW.CARREFOUR.BE VOORGERECHTEN Gegratineerdehalvekreeft metcitrus- en dragonboter.. Geroosterde pompoen, halloumien Voedingsinformatie mangovinaigrette Vragen over de producten van Carrefour? Oesters met grarité van gin Om je beter te informeren, vind je naast elk, Heem contactop met de Kantendienstophet gratis enkomkommer.. recept de voedingswaarden en verklarende nummer 0800910 11, Portobello met vulling van parelcouscous, symbolen. ‘chorizoen boerenkool RE (CARREFOUR FOOD MAGAZINE wordt gedruktop papier afkomstig uitduurzaam beheerde bossen. Risotto metsint-jakobsnoten enkrokante prei … 8 È € à met gluten Recepten op basis van producten die wel. ‘Soep van waterkers en aardpeer of geen ‘natuurlijke’ gluten bevatten. Deproducten worgesteklin de advertenties ende (Controler riettemin deingrediöntenlist publireportages zin beschikaar zolang het met sint-jakobsnoten … zonder gluten opde verpalding. ‘velouté metkokosmelk, groene aspergsen assortiment wordt aangeboden. Grandi Tondi.. & Alle prijzen vermeld in it magazine zijn indicatief Recepten op basis van producten die wel. HOOFDGERECHTEN dierlijke meïk (D) of geen ‘natuurlijke mek’ bevatten. (incusief Recupel)en gekig leen in Beliëbij Controleer niettemin de ingrediëntenlist | Hypermarkten Carrefour en de supermarkten Carrefour Eendmet portosaus opde verpalding. market en express, tt 3 december 2021. Onder Kalkoenrollademet champignonsen dierljke meik voorbehoud van drukfouten. champagnesaus . Mechelsekoekoek metkastanjevulling en Miet voedingsproducten (accesoires, games, ‘cognacsaus. veggie © Recepten die geen of wel dierlijk les bevatten, Controleer niettemin de cultuur, mode) zijn verkijgbaar in de meeste Roastbeef met champignonroomsaus. = niet veggie @) Ingrediëntenlijstop de verpakking. Hypermarkten Carrefour. Zolang de voorraad strekt. Vis met sesamkorstje, hummus en winterse ratatouil 47 Alle voedingswaren en verzorgingsproducten Zaimpastei.. NUTRI-SCORE Een schaal van 5 leuren die voedingsmidde- | voorgesteld in dit magazine zin verkrijgbaar inde. lenldasseer vlgenshun voedingswaarde, van Hypermarkten Carrefour en de supermarkten Carrefour BIJGERECHTEN de gezondste in donkergroen (tt producten market en buurtwinkes press. CEB dejebeterbepert gebrukt in rood (B). ‘Aardappelen en zoete aardappelen Zolang de voorraad strekt. mettijm 4 Butternutpuree Gekaramelliseerde vijgen en sinaasappelen. Geroosterde radijzen met zureroomen Carrefour FOOD MAGAZINE existe aussi en francais hazelnoten … 4 Demandez-le en magasin ou sur WWW.CARREFOUR.BE Hasselback-aardappelen met rozemarijn. 57 Ovengebakken knolselder en appel crumble COLOFON CARREFOUR FOOD MAGAZINE is een uitgave van Carrefour Belgium « Verantwoordelijke van peterselie. 56 Pittige pompoen en biet 5 57 uitgever RPR Brussel 0448.826.918 Sophie Lerouge, Olympiadenlaan 20, 1140 Brussel « CARREFOUR FOOD MAGAZINE werd gemaakt voor Carrefour door Valérie De Smet » Mediaregie Carrefour Contact: Vivian ® DESS SERTS Mosselmans 047479.98 99 vivian [email protected] + Een realisatie van www propaganda.be in PEFC Dripcake mer frambozen. ‘samenwerking met BeContent.be + Creatief team Karen Vandenbossche, Liesbeth Van Wassenhoven = Projectteam Lila Guctat Redactie Caroline Boer, Hide Debischop, B De Meyer, Chloë Seys Nagelezen CSS Meringuekroon met citroencrème. Pudding met gezouten door Isabelle Latour » Lay-out Claudia De Backer, Colette Michel, Ruth Vanhoutte » Werkten mee aan dit = karamel en popcorn nummer Alexandre Bibaut, Bramski, Eric Chameux, Louise De Brabandere, Michael Dehaspe, Diane Hendrika, a ‘Sabayon met champagne en vanille-ijs. Sonja Peeters, Manon Van Aerschot, Hannes Vandenbroucke, Lot Van Riel « Druk Altavia Benelux, drukkerij mn ‘Tiramisumet frambozen en Grand Marnier Bag 85 ‚Guillaume. Carrefour Food Magazine | feesten 2021 75
Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 75