Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 75
Hier is pagina 75 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
index
+Je vindt ons op
de sociale netwerken
COCKTAILS
Mocktail sinaasappel, gemberen kaneel
Spritz met pompelmoes en rozemarijn …
1
000
HAPJES
+Schrijf je in op onze
Gevuideaardappelen,truffetsaus
20
newsletter op
Maak tijd voor jezelf,
Kipballetjes met sesam en muntyoghurt
dan zorgen wij voor
Krokantje met fazantpaté en Luikse siroop ...28
WWW.CARREFOUR.BE
Minieroque met foie gras
20
je boodschappen.
Minieroques met 3 kazen, truffelmayonaise 29
Selderijsoepje met grijze garnalen.
+Deel je heerlijke ideeën
®
®
®
‘Torentje van mango, ole gras en ham
met de hashtag
Carrefour
Kr
ur
EE
apres
‘Truffels van geitenkaas, noten en abrikoos.
‘Warme hummus met zwarte olijven.
BEBB
#FOODACTER
SEEDEN
WWW.CARREFOUR.BE
VOORGERECHTEN
Gegratineerdehalvekreeft
metcitrus- en dragonboter..
Geroosterde pompoen, halloumien
Voedingsinformatie
mangovinaigrette
Vragen over de producten van Carrefour?
Oesters met grarité van gin
Om je beter te informeren, vind je naast elk,
Heem contactop met de Kantendienstophet gratis
enkomkommer..
recept de voedingswaarden en verklarende
nummer 0800910 11,
Portobello met vulling van parelcouscous,
symbolen.
‘chorizoen boerenkool
RE
(CARREFOUR FOOD MAGAZINE wordt gedruktop
papier afkomstig uitduurzaam beheerde bossen.
Risotto metsint-jakobsnoten
enkrokante prei …
8 È € à
met gluten
Recepten op basis van producten die wel.
‘Soep van waterkers en aardpeer
of geen ‘natuurlijke’ gluten bevatten.
Deproducten worgesteklin de advertenties ende
(Controler riettemin deingrediöntenlist
publireportages zin beschikaar zolang het
met sint-jakobsnoten …
zonder gluten
opde verpalding.
‘velouté metkokosmelk, groene aspergsen
assortiment wordt aangeboden.
Grandi Tondi..
&
Alle prijzen vermeld in it magazine zijn indicatief
Recepten op basis van producten die wel.
HOOFDGERECHTEN
dierlijke meïk (D)
of geen ‘natuurlijke mek’ bevatten.
(incusief Recupel)en gekig leen in Beliëbij
Controleer niettemin de ingrediëntenlist
|
Hypermarkten Carrefour en de supermarkten Carrefour
Eendmet portosaus
opde verpalding.
market en express, tt 3 december 2021. Onder
Kalkoenrollademet champignonsen
dierljke meik
voorbehoud van drukfouten.
champagnesaus
.
Mechelsekoekoek metkastanjevulling en
Miet voedingsproducten (accesoires, games,
‘cognacsaus.
veggie © Recepten die geen of wel dierlijk les
bevatten, Controleer niettemin de
cultuur, mode) zijn verkijgbaar in de meeste
Roastbeef met champignonroomsaus.
=
niet veggie @)
Ingrediëntenlijstop de verpakking.
Hypermarkten Carrefour. Zolang de voorraad strekt.
Vis met sesamkorstje, hummus
en winterse ratatouil
47
Alle voedingswaren en verzorgingsproducten
Zaimpastei..
NUTRI-SCORE
Een schaal van 5 leuren die voedingsmidde-
|
voorgesteld in dit magazine zin verkrijgbaar inde.
lenldasseer vlgenshun voedingswaarde, van
Hypermarkten Carrefour en de supermarkten Carrefour
BIJGERECHTEN
de gezondste in donkergroen (tt producten
market en buurtwinkes press.
CEB
dejebeterbepert gebrukt in rood (B).
‘Aardappelen en zoete aardappelen
Zolang de voorraad strekt.
mettijm
4
Butternutpuree
Gekaramelliseerde vijgen en sinaasappelen.
Geroosterde radijzen met zureroomen
Carrefour FOOD MAGAZINE existe aussi en francais
hazelnoten …
4
Demandez-le en magasin ou sur WWW.CARREFOUR.BE
Hasselback-aardappelen met rozemarijn.
57
Ovengebakken knolselder en appel crumble
COLOFON CARREFOUR FOOD MAGAZINE is een uitgave van Carrefour Belgium « Verantwoordelijke
van peterselie.
56
Pittige pompoen en biet
5
57
uitgever RPR Brussel 0448.826.918 Sophie Lerouge, Olympiadenlaan 20, 1140 Brussel « CARREFOUR FOOD
MAGAZINE werd gemaakt voor Carrefour door Valérie De Smet » Mediaregie Carrefour Contact: Vivian
®
DESS
SERTS
Mosselmans 047479.98 99 vivian [email protected] + Een realisatie van www propaganda.be in
PEFC
Dripcake mer frambozen.
‘samenwerking met BeContent.be + Creatief team Karen Vandenbossche, Liesbeth Van Wassenhoven =
Projectteam Lila Guctat Redactie Caroline Boer, Hide Debischop, B De Meyer, Chloë Seys Nagelezen
CSS
Meringuekroon met citroencrème.
Pudding met gezouten
door Isabelle Latour » Lay-out Claudia De Backer, Colette Michel, Ruth Vanhoutte » Werkten mee aan dit
=
karamel en popcorn
nummer Alexandre Bibaut, Bramski, Eric Chameux, Louise De Brabandere, Michael Dehaspe, Diane Hendrika,
a
‘Sabayon met champagne en vanille-ijs.
Sonja Peeters, Manon Van Aerschot, Hannes Vandenbroucke, Lot Van Riel « Druk Altavia Benelux, drukkerij
mn
‘Tiramisumet frambozen en Grand Marnier
Bag 85
‚Guillaume.
Carrefour Food Magazine | feesten 2021 75