Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
RECEPT VAN
PAGINA 33
Risotto met
sint-jakobsnoten en
krokante prei
rx
4 personen - Voorbereiding 20
hi
Bereiding 30
- Makkelijk -€€
350 mi visbouillon
Org
Asjalot
+.
2. olijfolie
Mi
LE
ee
KO TEE}
En
Uitzonderlijke
2. geraspte Parmezaanse kaas
50 g platte peterselie
oesters
CET
Je hebt keuze genoeg,
met onze oesters
eelde Teds
van Kwaliteitsketen
Carrefour. Er zitten er
ZI
Oesters met
zel olijfolie
zeker bij die in de smaak
m
zullen vallen.
VOOR DE SINT-JAKOBSNOTEN
granité van gin en
komkommer
8 sintjakobsnoten
BR
2. boter
AB
ETC
wa
En
2. olijfolie
u
je.
eere EC)
Rust5 u
nn
© Maak de risotto. Verhit de bouillon. Pel
Makkelijk - €€
en snipper de sjalot. Fruit EEEN El
voeg dan de rijst toe. Laat enkele minut
PT
DEC
ÉRIC CT Cu CS
i
250 mitonic
de witte wijn en laat de alcohol verdampen
18 komkommer
12 oesters
Voeg een pollepel hete bouillon toe &n laat
Eu
OLD ge ENDEN EL EL Core
toevoegen tot de rijst gaar EN
© Giet de gin en de tonicin een
Erle
as
Parmezaanse kaas. Hak de peterst
DDR
plastic doos en zet in de diepvries. Roer
LESERN ga
met
om na 1 uur en zet terug in de diepvries.
Re
=
Eenes Kn
er
Fe
ÉTEINT CE re MeHK 18
5u lang, tot je een granité krijgt.
© snij de prei in flinterdunne julienne en;
Le:
© Sri de komkommer in kleine
bak in een pan met oliffolie tot de preikfkant
is. Hou warm. Dep de sint-jakobsnotên droog
LS
DT CCE COTE NS
TES
1
(WE
LUE TC COTE CS
een pan met de boter en de olifolier Kruïid
PR
|
Leg ef Wat granité van gin en
Carrefour, 12 stuks,
met peper en zout.
2
DE
des op enserveer.
eT85 |
© Verdeel de risotto over de Fe
Ha
cr
en
cs
Ze
=
Er
ee EAR
Le
ze
CES
LIU
DORE EG
peper en zout en server.
Er
SE
nn
PT
ei?
we
%
=
Se
ze
en
ER 1
L
,
Ke
=
a
a
+
je
sie
ik
A
PER PORTIE
A
ARTEN,
@
Len
u
Er
Fe
28 6SUKERS
ET
EZ
et
re
B
23 CVEZES
M
Es
Be
2
1
CNET
—
En
=
B
1
7
Er
ee
=
ee CCE
CENSURE ed
a
5
En