Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 47




Hier is pagina 47 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

nl

IENU

x

iz

>

a

he

MARGAUX,

3)

[Wij eten geen vlees,

[maar af en toe

wel

T vis! Tijdens di

feestdagen trakteren

we onszelf op)

PU

Ki

originele recepten

24

te D

Sr

4

nz

«4

a

Hd

“A

rs

i

T

| A

En

T

de

7

PT

Ws

ñ

HODEDGEREE

-

Eea

=

Vis met sesamkorstj e, hummus en winterse ratatouille

EE

® de bloe eral

© Bak de vis in olijfolie.

Voorbereiding 20 min

sesamzaadjes in drie verschillende

Dresseer een royale lepel hummus

Bereiding 30 min

borden. Klop het ei los. Kruid de

op elk bord. Verdeel hierover de

Makkelijk -€

visfilets met peper en zout en haal ze

ratatouille. Snij de 4 resterende

daarna door de bloem, het ei en tot

60 g bloem! 1eil50 g se-

wortelen doormidden en schik

slot door de sesamzaadjes. Hou apart.

‚op de ratatouille. Leg hierop een

‚Samzaadjes |4 witte visfilets

visfilet en

{kabeljauw, baars, schelvis)

© Schil de pastinaak en de worte-

strooi met granaatap-

pelpities,

RT ne

[BIS Kd

len. Snij de pastinaak, 2 wortelen en

Eelde

de biet in blokjes. Bak de pastinaak-

lie, Versier met wat koriander en

en wortelblokjes beetgaar in olifolie.

serveer

11 bosje koriander I1 bosje

platte peterselie | 200 g hum.

Breng op smaak met de oregano,

CPE tel

peper en zout. Voeg de biet toe. Mix

CE

|peper, zout

in de keukenrobot een royale handvol

E

a

koriander, een royale handvol peter-

La

a]

fi

Fi

El

Voor een veggie versie

KATE

selie, 2 el olifolie,

per en zouttot

ET

een gladde kruidenolie,

vervang je de vis door tofu.

Carrefour Food Magazine | feesten 2021

47