Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 47
Hier is pagina 47 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
nl
IENU
x
iz
>
a
he
MARGAUX,
3)
[Wij eten geen vlees,
[maar af en toe
wel
T vis! Tijdens di
feestdagen trakteren
we onszelf op)
PU
Ki
originele recepten
24
te D
Sr
4
nz
«4
a
Hd
“A
rs
i
T
| A
En
T
de
7
PT
Ws
ñ
HODEDGEREE
-
Eea
=
Vis met sesamkorstj e, hummus en winterse ratatouille
EE
® de bloe eral
© Bak de vis in olijfolie.
Voorbereiding 20 min
sesamzaadjes in drie verschillende
Dresseer een royale lepel hummus
Bereiding 30 min
borden. Klop het ei los. Kruid de
op elk bord. Verdeel hierover de
Makkelijk -€
visfilets met peper en zout en haal ze
ratatouille. Snij de 4 resterende
daarna door de bloem, het ei en tot
60 g bloem! 1eil50 g se-
wortelen doormidden en schik
slot door de sesamzaadjes. Hou apart.
‚op de ratatouille. Leg hierop een
‚Samzaadjes |4 witte visfilets
visfilet en
{kabeljauw, baars, schelvis)
© Schil de pastinaak en de worte-
strooi met granaatap-
pelpities,
RT ne
[BIS Kd
len. Snij de pastinaak, 2 wortelen en
Eelde
de biet in blokjes. Bak de pastinaak-
lie, Versier met wat koriander en
en wortelblokjes beetgaar in olifolie.
serveer
11 bosje koriander I1 bosje
platte peterselie | 200 g hum.
Breng op smaak met de oregano,
CPE tel
peper en zout. Voeg de biet toe. Mix
CE
|peper, zout
in de keukenrobot een royale handvol
E
a
koriander, een royale handvol peter-
La
a]
fi
Fi
El
Voor een veggie versie
KATE
selie, 2 el olifolie,
per en zouttot
ET
een gladde kruidenolie,
vervang je de vis door tofu.
Carrefour Food Magazine | feesten 2021
47