Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 47


Hier is pagina 47 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.



Carrefour Folder 29.11.2021

Hier is pagina 47 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 47

nl IENU x iz > a he MARGAUX, 3) [Wij eten geen vlees, [maar af en toe wel T vis! Tijdens di feestdagen trakteren we onszelf op) PU Ki originele recepten 24 te D Sr 4 nz «4 a Hd “A rs i T | A En T de 7 PT Ws ñ HODEDGEREE - Eea = Vis met sesamkorstj e, hummus en winterse ratatouille EE ® de bloe eral © Bak de vis in olijfolie. Voorbereiding 20 min sesamzaadjes in drie verschillende Dresseer een royale lepel hummus Bereiding 30 min borden. Klop het ei los. Kruid de op elk bord. Verdeel hierover de Makkelijk -€ visfilets met peper en zout en haal ze ratatouille. Snij de 4 resterende daarna door de bloem, het ei en tot 60 g bloem! 1eil50 g se- wortelen doormidden en schik slot door de sesamzaadjes. Hou apart. ‚op de ratatouille. Leg hierop een ‚Samzaadjes |4 witte visfilets visfilet en {kabeljauw, baars, schelvis) © Schil de pastinaak en de worte- strooi met granaatap- pelpities, RT ne [BIS Kd len. Snij de pastinaak, 2 wortelen en Eelde de biet in blokjes. Bak de pastinaak- lie, Versier met wat koriander en en wortelblokjes beetgaar in olifolie. serveer 11 bosje koriander I1 bosje platte peterselie | 200 g hum. Breng op smaak met de oregano, CPE tel peper en zout. Voeg de biet toe. Mix CE |peper, zout in de keukenrobot een royale handvol E a koriander, een royale handvol peter- La a] fi Fi El Voor een veggie versie KATE selie, 2 el olifolie, per en zouttot ET een gladde kruidenolie, vervang je de vis door tofu. Carrefour Food Magazine | feesten 2021 47

Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 47