Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 53




Hier is pagina 53 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

rx

na

15

MENU OM TE DELEN

7

}

Eu

M

m

ee

N

=

er

3

Mi

AT

a

2

ER

Pre

EN

%

“ES

Ee

La)

LE

ze

a

>

;

N

=

&,

$

En

ed

DN

er

N

ee

Ris

Rb:

JULIE

(23).

JUGO (25) + >.

I.

BE

TA

=

je buf

formule

3

4

Fa

is perfect voor ons.

ai

Ee

Le

e het

jefst dat.

«(niemand uren in de

te

SE

D.

Zalmpastei

leuken moet stoan.

>

We willen gew

zo’

sa

6 personen - Voorbereiding 15 min

el mogelijk

ieten!

È

Az

Beréiding 35 min - Makkelijk - CC

EICH

ijfolie|200 ml visbouillon | 200 mi

RE

Le

a

el

witfe wijn | 200 ml room À prei | 4tak selderij |

He

rh

A,

AZ edürgette 1500 gzalmfilet |1rol kant-en-

lad bladerdeeg | 1eilmeik |peper, zout

ne

N

ar

@ Verwarm de oven voor op 180°C.

1

Pel en snipper de ui. Fruit de uienkele

\

LU

minuten in.de olijfolie. Voeg de visboulllon,

de \uitte Win en de room toe en laat.met

7.

indikken. Spoel de prei, de selder en.

de courgette err snij ze in stukken. Voeg al

&

deze groenten tog aan de saus. Kruidimet

x

peperen zout.

4

reke

(ETR ee Tea elke

28 over 2 fonde ovenbestendige schaal-

opel ts ER NET ge EN

© Snij 2 cirkels uit het bladerdeeg, van

dezelfdeafmeting als de schaaltjes, en

dek er/dewulling me af: Klop het ei los

NSW En IS ete gen

derdee@. Bak de schaaltjes 20 min in de

Fe

oventtot het'bläderdeeg goudbruin Kleurt

Server goed warm

il

Snij blaadjes uit de overschotjes

van het bladerdeeg en schik ze

6

op de pasteitjes, voor een extra

LÉO CIO CCS

»

un

PERPORTIE

EEA

Oe

BEET

ERE

B

ATG

arrefour Food Magazine | feesten 2021

53