Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 54




Hier is pagina 54 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

-

N

EN

Kalkoenrollade

niet champignons

ER

en champagnesaus

CE

Voorbereiding 15 min

ERSTER

LATE

-€€

A

TR

‘600 gkalkoenborst | 200 g gemengd

N

ove

COIN

varkens- & kalfsgehakt | 4 4 kippen*

v8or deze saus.

kruiden | 1teentje knoflook | 100 g

boschampignons | 50 g hazelnoten | salle:

a

lolijfolie | peper zout

> MAKKELUK)

5

rs

Eten

VOOR DE CHAMPAGNESAUS

ken

EN Te LT

erh,

es

te

ET ed

ej

Er

5

Hi

Fi

%

Ÿ

(LAON Ce

Loge 2

la

Sni; de kalkoen tot een brede, dunne

Ex

RER

dns

CAT eet fte

ir

Sniper de knoflook en snij de

in

champignons in stukken. Stoof de

mr

7

knoflook en de champignons even

EEC REEN EN

A

dehazelnoten grof en giet ze bj de

ea

si

Champignons. Laat 1 min garen. Laat

Vo

ar

äfkoelenenmeng de

champignohs’dan door het gehakt.

u

we

&

(2 EEE TEE

E

D

ACC SEE RE

Keukehtolmslegde rollade in een

Ce CCC EEE

IE ak estar as eel

kiulden. Besprerikel met eenscheut

KRS eet Re

EM

© maalcde Ghampagnesaus:

ee ae ketel oct eeen Nn

COMTE eed

ETA ee

‚Sefveer de rollade,met de champag:

Haalhetvliecs l'uur-op

Asaus en verse salie.

voorhand.uit.de koelka

5

PORTIE

KCAL

Zezullen-de beréidings

Dan

HET

i

HN

tijden juister.zijn en het

Pr

vlees malser.

54). Cartefodt Food Magazine feesten 2021