Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 54
Hier is pagina 54 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
-
N
EN
Kalkoenrollade
niet champignons
ER
en champagnesaus
CE
Voorbereiding 15 min
ERSTER
LATE
-€€
A
TR
‘600 gkalkoenborst | 200 g gemengd
N
ove
COIN
varkens- & kalfsgehakt | 4 4 kippen*
v8or deze saus.
kruiden | 1teentje knoflook | 100 g
boschampignons | 50 g hazelnoten | salle:
a
lolijfolie | peper zout
> MAKKELUK)
5
rs
Eten
VOOR DE CHAMPAGNESAUS
ken
EN Te LT
erh,
es
te
ET ed
ej
Er
5
Hi
Fi
%
Ÿ
(LAON Ce
Loge 2
la
Sni; de kalkoen tot een brede, dunne
Ex
RER
dns
CAT eet fte
ir
Sniper de knoflook en snij de
in
champignons in stukken. Stoof de
mr
7
knoflook en de champignons even
EEC REEN EN
A
dehazelnoten grof en giet ze bj de
ea
si
Champignons. Laat 1 min garen. Laat
Vo
ar
äfkoelenenmeng de
champignohs’dan door het gehakt.
u
we
&
(2 EEE TEE
E
D
ACC SEE RE
Keukehtolmslegde rollade in een
Ce CCC EEE
IE ak estar as eel
kiulden. Besprerikel met eenscheut
KRS eet Re
EM
© maalcde Ghampagnesaus:
ee ae ketel oct eeen Nn
COMTE eed
ETA ee
‚Sefveer de rollade,met de champag:
Haalhetvliecs l'uur-op
Asaus en verse salie.
voorhand.uit.de koelka
5
PORTIE
KCAL
Zezullen-de beréidings
Dan
HET
i
HN
tijden juister.zijn en het
Pr
vlees malser.
54). Cartefodt Food Magazine feesten 2021