Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 28




Hier is pagina 28 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

DINNER COCKTAIL

LE

iR

Bo

ji

3.Krokantje met

1. Torentje

fazantpaté en

van mango,

Luikse siroop

foie gras

25stuks

enham

Voorbereiding 20 min

15 stuks

Bereiding 5 min

Rust 1u

KANT-EN-

Voorbereiding 20 min

Bereiding 10 min

2. Truffels van

Makkeljk-€

KLARE

Makkelijk -€€

HUMMUS

geitenkaas, noten

Verwarm de oven voor op

en abrikoos

Maak het je makkelijk

@) zet de ovengrill aan. Leg

170°C. Mix 200 g fazantpats

25 stuks

met 4 el room tot een smeuïge

met kant-en-klare

3 sneetjes Gandaham op een

hummus. Zo win je

met bakpapier beklede bakplaat

Voorbereiding 20 min

mousse. Kruid met peper en

kostbare tij

en bak ze krokant onder de grill,

Rust 1u- Makkelijk -€

zouten giet in een spuitzak

zo'n 5 tot 10 min. Haal uit de

met gekartelde rand. Leg in de

oven en laat volledig afkoelen.

(D Meng 300 g verse geiten-

koelkast.

kaas met 100 g kaas met room.

@) Snij met een uitsteekvorm

@) Schil 2 mango en snijin

Kruid met peper en zout.

plakjes van 0,5 cm dik. Haal

sterren uit 500 g peperkoek.

met een uitsteekvorm cirkels uit

@) Hak 150 g noten, 150 9

Leg ze op een met bakpapier

de mangoplakjes, maar ook uit

gedroogde abrikozen en 15 g

beklede bakplaat en bak ze 5 tot

5 sneetjes rozijnenbrood en uit

bieslook fijn en meng alles.

7 min in de oven, tot ze krokant

Giet 1/3 van dit mengsel bij

zijn. Laat afkoelen.

120 g foie gras. Snij de rest van

de mango in fijne blokjes.

geitenkaas. Giet de rest in een

diep bord.

@) Verwar 2 el Luikse siroop

Hummus met zomer-

in een steelpannetje op een

@) Maak torentjes van een

zacht vuur onder voortdurend

truffel, Apero Time

plakje mango op een sneetje

@) Maak je handen vochtig

Carrefour Sensation,

brood, gevolgd door een

en maak balletjes van het

roeren, tot de siroop vloeibaar is.

1559, € 3 (19,35 €/kg)

kaasmengsel. Rol ze door de

Besmeer elke snede peperkoek

plakje foie gras. Versier met

mmm

mangoblokjes, ham en blaadjes

notenmengeling. Zet ze in de

met de fazantmousse, nappeer

tuinkers.

koelkast tot het tijd is om te

met wat Luikse siroop en versier

serveren.

TIP: Probeer dit ook eens

met gesnipperde bieslook.

TIP: Voor een zoetere versie

met onze andere feestelijke

TIP: Probeer dit recept ook

broodsoorten. Notenbrood,

giet je wat honing bij de geiten-

eens met everzwijnpaté, met

honingbrood, vijgenbrood of

kaas of stop je een druif in het

veenbessen, met noten, met

zeifs peperkoek...

midden van elk balletje.

champignons...

>

Hummus Mango

EO)

OD®

OD

en Chili, Apero Time

PER PORTIE 130 KCAL 5 VETTEN

PER PORTIE 101 KCALI3GVETTEN

Carrefour Sensation

17 GKOOLHYDRATEN 16.9 GSUKERS|

PERPORTIE 90 CAL 1 6,8 GVETTEN

13,8 GKDOLHYDRAEN 136 GSUIKERS

1166 KOOLHYDRATENI 8,9 G SUIKERS

200 g, € 2,50

116 GVEZESI 3,56 EIITEN

10,96 VEREISI36 EIMTTEN

10,16 VERS 2,26 EWITTEN

(12,5 €/kg)

28 carrefour Food Magazine | feesten 2021