Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 28


Hier is pagina 28 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.



Carrefour Folder 29.11.2021

Hier is pagina 28 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 28

DINNER COCKTAIL LE iR Bo ji 3.Krokantje met 1. Torentje fazantpaté en van mango, Luikse siroop foie gras 25stuks enham Voorbereiding 20 min 15 stuks Bereiding 5 min Rust 1u KANT-EN- Voorbereiding 20 min Bereiding 10 min 2. Truffels van Makkeljk-€ KLARE Makkelijk -€€ HUMMUS geitenkaas, noten Verwarm de oven voor op en abrikoos Maak het je makkelijk @) zet de ovengrill aan. Leg 170°C. Mix 200 g fazantpats 25 stuks met 4 el room tot een smeuïge met kant-en-klare 3 sneetjes Gandaham op een hummus. Zo win je met bakpapier beklede bakplaat Voorbereiding 20 min mousse. Kruid met peper en kostbare tij en bak ze krokant onder de grill, Rust 1u- Makkelijk -€ zouten giet in een spuitzak zo'n 5 tot 10 min. Haal uit de met gekartelde rand. Leg in de oven en laat volledig afkoelen. (D Meng 300 g verse geiten- koelkast. kaas met 100 g kaas met room. @) Snij met een uitsteekvorm @) Schil 2 mango en snijin Kruid met peper en zout. plakjes van 0,5 cm dik. Haal sterren uit 500 g peperkoek. met een uitsteekvorm cirkels uit @) Hak 150 g noten, 150 9 Leg ze op een met bakpapier de mangoplakjes, maar ook uit gedroogde abrikozen en 15 g beklede bakplaat en bak ze 5 tot 5 sneetjes rozijnenbrood en uit bieslook fijn en meng alles. 7 min in de oven, tot ze krokant Giet 1/3 van dit mengsel bij zijn. Laat afkoelen. 120 g foie gras. Snij de rest van de mango in fijne blokjes. geitenkaas. Giet de rest in een diep bord. @) Verwar 2 el Luikse siroop Hummus met zomer- in een steelpannetje op een @) Maak torentjes van een zacht vuur onder voortdurend truffel, Apero Time plakje mango op een sneetje @) Maak je handen vochtig Carrefour Sensation, brood, gevolgd door een en maak balletjes van het roeren, tot de siroop vloeibaar is. 1559, € 3 (19,35 €/kg) kaasmengsel. Rol ze door de Besmeer elke snede peperkoek plakje foie gras. Versier met mmm mangoblokjes, ham en blaadjes notenmengeling. Zet ze in de met de fazantmousse, nappeer tuinkers. koelkast tot het tijd is om te met wat Luikse siroop en versier serveren. TIP: Probeer dit ook eens met gesnipperde bieslook. TIP: Voor een zoetere versie met onze andere feestelijke TIP: Probeer dit recept ook broodsoorten. Notenbrood, giet je wat honing bij de geiten- eens met everzwijnpaté, met honingbrood, vijgenbrood of kaas of stop je een druif in het veenbessen, met noten, met zeifs peperkoek... midden van elk balletje. champignons... > Hummus Mango EO) OD® OD en Chili, Apero Time PER PORTIE 130 KCAL 5 VETTEN PER PORTIE 101 KCALI3GVETTEN Carrefour Sensation 17 GKOOLHYDRATEN 16.9 GSUKERS| PERPORTIE 90 CAL 1 6,8 GVETTEN 13,8 GKDOLHYDRAEN 136 GSUIKERS 1166 KOOLHYDRATENI 8,9 G SUIKERS 200 g, € 2,50 116 GVEZESI 3,56 EIITEN 10,96 VEREISI36 EIMTTEN 10,16 VERS 2,26 EWITTEN (12,5 €/kg) 28 carrefour Food Magazine | feesten 2021

Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 28