Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 28
Hier is pagina 28 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
DINNER COCKTAIL
LE
iR
Bo
ji
3.Krokantje met
1. Torentje
fazantpaté en
van mango,
Luikse siroop
foie gras
25stuks
enham
Voorbereiding 20 min
15 stuks
Bereiding 5 min
Rust 1u
KANT-EN-
Voorbereiding 20 min
Bereiding 10 min
2. Truffels van
Makkeljk-€
KLARE
Makkelijk -€€
HUMMUS
geitenkaas, noten
Verwarm de oven voor op
en abrikoos
Maak het je makkelijk
@) zet de ovengrill aan. Leg
170°C. Mix 200 g fazantpats
25 stuks
met 4 el room tot een smeuïge
met kant-en-klare
3 sneetjes Gandaham op een
hummus. Zo win je
met bakpapier beklede bakplaat
Voorbereiding 20 min
mousse. Kruid met peper en
kostbare tij
en bak ze krokant onder de grill,
Rust 1u- Makkelijk -€
zouten giet in een spuitzak
zo'n 5 tot 10 min. Haal uit de
met gekartelde rand. Leg in de
oven en laat volledig afkoelen.
(D Meng 300 g verse geiten-
koelkast.
kaas met 100 g kaas met room.
@) Snij met een uitsteekvorm
@) Schil 2 mango en snijin
Kruid met peper en zout.
plakjes van 0,5 cm dik. Haal
sterren uit 500 g peperkoek.
met een uitsteekvorm cirkels uit
@) Hak 150 g noten, 150 9
Leg ze op een met bakpapier
de mangoplakjes, maar ook uit
gedroogde abrikozen en 15 g
beklede bakplaat en bak ze 5 tot
5 sneetjes rozijnenbrood en uit
bieslook fijn en meng alles.
7 min in de oven, tot ze krokant
Giet 1/3 van dit mengsel bij
zijn. Laat afkoelen.
120 g foie gras. Snij de rest van
de mango in fijne blokjes.
geitenkaas. Giet de rest in een
diep bord.
@) Verwar 2 el Luikse siroop
Hummus met zomer-
in een steelpannetje op een
@) Maak torentjes van een
zacht vuur onder voortdurend
truffel, Apero Time
plakje mango op een sneetje
@) Maak je handen vochtig
Carrefour Sensation,
brood, gevolgd door een
en maak balletjes van het
roeren, tot de siroop vloeibaar is.
1559, € 3 (19,35 €/kg)
kaasmengsel. Rol ze door de
Besmeer elke snede peperkoek
plakje foie gras. Versier met
mmm
mangoblokjes, ham en blaadjes
notenmengeling. Zet ze in de
met de fazantmousse, nappeer
tuinkers.
koelkast tot het tijd is om te
met wat Luikse siroop en versier
serveren.
TIP: Probeer dit ook eens
met gesnipperde bieslook.
TIP: Voor een zoetere versie
met onze andere feestelijke
TIP: Probeer dit recept ook
broodsoorten. Notenbrood,
giet je wat honing bij de geiten-
eens met everzwijnpaté, met
honingbrood, vijgenbrood of
kaas of stop je een druif in het
veenbessen, met noten, met
zeifs peperkoek...
midden van elk balletje.
champignons...
>
Hummus Mango
EO)
OD®
OD
en Chili, Apero Time
PER PORTIE 130 KCAL 5 VETTEN
PER PORTIE 101 KCALI3GVETTEN
Carrefour Sensation
17 GKOOLHYDRATEN 16.9 GSUKERS|
PERPORTIE 90 CAL 1 6,8 GVETTEN
13,8 GKDOLHYDRAEN 136 GSUIKERS
1166 KOOLHYDRATENI 8,9 G SUIKERS
200 g, € 2,50
116 GVEZESI 3,56 EIITEN
10,96 VEREISI36 EIMTTEN
10,16 VERS 2,26 EWITTEN
(12,5 €/kg)
28 carrefour Food Magazine | feesten 2021