Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

TRADITIONEEL MENU

Gegratineerde

halve kreeft met

JDGET

citrus- en dragon-

Gebruik

boter

sintjakobsnoten

4 personen - Voorbereiding 45 min

uit de diepvries,

voor een boter-

Bereiding 5 min - Makkelijk - €€

zacht budget.

70 gboter

Maak een

Acitroen

grotere portie

Alimoen

van de soep en

vries die in.

40 g dragon

I,

4 voorgekookte halve kreeften

72

peper, zout

42

177

ft

(® Laat de boter zachtworden op

kamertemperatuur. Rasp de zeste

=

van de citroen en de limoen. Pers de

limoen uit. Snipper de dragon.

EN

Zet de ovengrill aan. Meng de

boter met de dragon, de zeste van de

lt

citroen en de limoen en 1 el limoen-

sap. Kruid met peper en zout.

®) verdeel de boter over het wucht-

eek

vlees van de kreeft en leg in een

ovenvaste schaal. Zet 5 min onder

=

de gril tot de boter gesmalten is en

het kreeftenvlees warm is. Serveer

onmiddelijk.

Soep van waterkers en aardpeer

met sint-jakobsnoten

PER PORTIE

205 KCAL

186 VETTEN

& personen

Snipper de ui. Schil de aardperen en snij

8

®

16 KOOLHYDRATEN

Voorbereiding 20 min

in stukken. Verhit een scheut olijfolie in een

05 GVEZIS

026 SUKERS

Bereiding 40 min

2

30 GENWTIEN

stoofpot op een matig vuur en stoof de ui 2 min.

Makkelijk - €€

Voeg de aardpeer toe en laat nog 2 min stoven.

Giet de bouillon erbij en voeg het kruidentuiltje

Aui

toe. Kruid met peper en zout en laat 30 min

_

1kgaardperen

sudderen.

15 l'groentebouillon

4 kruidentuiltje

Was de waterkers en verwijder de harde

3 bosjes waterkers

steeltjes. Hou enkele blaadjes opzi voor de af-

1elbicarbonaat

werking. Breng in een andere kookpot het water

8 sintjakobsnoten

met het bicarbonaat aan de kook. Blancheer

k

rode bietscheuten

hierin de waterkers 1 min. Giet af, spoel onder

olijfolie

koud water en laat uitlekken. Doe de waterkers

5

peper, zout

bij de aardpeer en mix tot een romige soep.

@) Dep de sintjakobsnoten droog met

PER PORTIE

keukenpapier. Kruid ze met peper en zouten

397 KCAL

schroei ze op een hoog vuur even langs beide

A4 VETTEN

Ae

396 KOOLHYDRATEN

kanten dicht in wat olijfolie. Werk de soep af met

ARGVEES.

466 SUIKERS

2 sintjakobsnoten, rode bietscheuten, waterkers

236 EMITTEN

en wat olijfolie en serveer.

Carrefour Food Magazine | feesten 2021 11