Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 11


Hier is pagina 11 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.



Carrefour Folder 29.11.2021

Hier is pagina 11 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 11

TRADITIONEEL MENU Gegratineerde halve kreeft met JDGET citrus- en dragon- Gebruik boter sintjakobsnoten 4 personen - Voorbereiding 45 min uit de diepvries, voor een boter- Bereiding 5 min - Makkelijk - €€ zacht budget. 70 gboter Maak een Acitroen grotere portie Alimoen van de soep en vries die in. 40 g dragon I, 4 voorgekookte halve kreeften 72 peper, zout 42 177 ft (® Laat de boter zachtworden op kamertemperatuur. Rasp de zeste = van de citroen en de limoen. Pers de limoen uit. Snipper de dragon. EN Zet de ovengrill aan. Meng de boter met de dragon, de zeste van de lt citroen en de limoen en 1 el limoen- sap. Kruid met peper en zout. ®) verdeel de boter over het wucht- eek vlees van de kreeft en leg in een ovenvaste schaal. Zet 5 min onder = de gril tot de boter gesmalten is en het kreeftenvlees warm is. Serveer onmiddelijk. Soep van waterkers en aardpeer met sint-jakobsnoten PER PORTIE 205 KCAL 186 VETTEN & personen Snipper de ui. Schil de aardperen en snij 8 ® 16 KOOLHYDRATEN Voorbereiding 20 min in stukken. Verhit een scheut olijfolie in een 05 GVEZIS 026 SUKERS Bereiding 40 min 2 30 GENWTIEN stoofpot op een matig vuur en stoof de ui 2 min. Makkelijk - €€ Voeg de aardpeer toe en laat nog 2 min stoven. Giet de bouillon erbij en voeg het kruidentuiltje Aui toe. Kruid met peper en zout en laat 30 min _ 1kgaardperen sudderen. 15 l'groentebouillon 4 kruidentuiltje Was de waterkers en verwijder de harde 3 bosjes waterkers steeltjes. Hou enkele blaadjes opzi voor de af- 1elbicarbonaat werking. Breng in een andere kookpot het water 8 sintjakobsnoten met het bicarbonaat aan de kook. Blancheer k rode bietscheuten hierin de waterkers 1 min. Giet af, spoel onder olijfolie koud water en laat uitlekken. Doe de waterkers 5 peper, zout bij de aardpeer en mix tot een romige soep. @) Dep de sintjakobsnoten droog met PER PORTIE keukenpapier. Kruid ze met peper en zouten 397 KCAL schroei ze op een hoog vuur even langs beide A4 VETTEN Ae 396 KOOLHYDRATEN kanten dicht in wat olijfolie. Werk de soep af met ARGVEES. 466 SUIKERS 2 sintjakobsnoten, rode bietscheuten, waterkers 236 EMITTEN en wat olijfolie en serveer. Carrefour Food Magazine | feesten 2021 11

Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 11