Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
TRADITIONEEL MENU
Gegratineerde
halve kreeft met
JDGET
citrus- en dragon-
Gebruik
boter
sintjakobsnoten
4 personen - Voorbereiding 45 min
uit de diepvries,
voor een boter-
Bereiding 5 min - Makkelijk - €€
zacht budget.
70 gboter
Maak een
Acitroen
grotere portie
Alimoen
van de soep en
vries die in.
40 g dragon
I,
4 voorgekookte halve kreeften
72
peper, zout
42
177
ft
(® Laat de boter zachtworden op
kamertemperatuur. Rasp de zeste
=
van de citroen en de limoen. Pers de
limoen uit. Snipper de dragon.
EN
Zet de ovengrill aan. Meng de
boter met de dragon, de zeste van de
lt
citroen en de limoen en 1 el limoen-
sap. Kruid met peper en zout.
®) verdeel de boter over het wucht-
eek
vlees van de kreeft en leg in een
ovenvaste schaal. Zet 5 min onder
=
de gril tot de boter gesmalten is en
het kreeftenvlees warm is. Serveer
onmiddelijk.
Soep van waterkers en aardpeer
met sint-jakobsnoten
PER PORTIE
205 KCAL
186 VETTEN
& personen
Snipper de ui. Schil de aardperen en snij
8
®
16 KOOLHYDRATEN
Voorbereiding 20 min
in stukken. Verhit een scheut olijfolie in een
05 GVEZIS
026 SUKERS
Bereiding 40 min
2
30 GENWTIEN
stoofpot op een matig vuur en stoof de ui 2 min.
Makkelijk - €€
Voeg de aardpeer toe en laat nog 2 min stoven.
Giet de bouillon erbij en voeg het kruidentuiltje
Aui
toe. Kruid met peper en zout en laat 30 min
_
1kgaardperen
sudderen.
15 l'groentebouillon
4 kruidentuiltje
Was de waterkers en verwijder de harde
3 bosjes waterkers
steeltjes. Hou enkele blaadjes opzi voor de af-
1elbicarbonaat
werking. Breng in een andere kookpot het water
8 sintjakobsnoten
met het bicarbonaat aan de kook. Blancheer
k
rode bietscheuten
hierin de waterkers 1 min. Giet af, spoel onder
olijfolie
koud water en laat uitlekken. Doe de waterkers
5
peper, zout
bij de aardpeer en mix tot een romige soep.
@) Dep de sintjakobsnoten droog met
PER PORTIE
keukenpapier. Kruid ze met peper en zouten
397 KCAL
schroei ze op een hoog vuur even langs beide
A4 VETTEN
Ae
396 KOOLHYDRATEN
kanten dicht in wat olijfolie. Werk de soep af met
ARGVEES.
466 SUIKERS
2 sintjakobsnoten, rode bietscheuten, waterkers
236 EMITTEN
en wat olijfolie en serveer.
Carrefour Food Magazine | feesten 2021 11