Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.

Hier is pagina 13 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 13
TRADITIONEEL MENU EN WAT SERVERENE WE DAARBIJ? ONTDEK, HET OP PAGINA 14 Fo = fi 1 [A LS = Mechelse koekoek met MAKKELIJK kastanjevulling en cognacsaus 8 personen van de tijm. Snij de appel in kleine blokjes. Doe al deze Voorbereiding 45 min ingrediënten in de kom van de miser en mix ze met de Bereiding 1u 10 cognac en 1 klontje boter tot een gladde massa. Kruid Het delicate, malse Makkelijk -€ met peper en zout. vlees van Mechelse 4 rode ui | 1 tak selderij 1 el rozemarjn | 200 g voorge- @) Verwarm de oven voor op 220°C. Maak de marinade: meng de honing met het sinaasappelsap en 2 el cognac. koekoek maakt het kookte kastanjes | 4 sneetjes granenbrood | 1el verse tijm Kruid de binnen- en buitenkant van de koekoek met 14 appel | 50 ml cognac + peper en zout. Begin bij de hals van het gevogelte en tot gastronomisch - 2 el voor de marinade maak het vel voorzichtig los door met je vingers tussen 14 el honing 1400 ml Belgisch) - het vlees en het vel te gaan. Schuif de vulling hiertussen sinaasappelsap | 1Mechelse en verdeel het gelijkmatig over de bouten en de borst, koekoek (1,4 kg) | 200 mi gevogelte! room | 1el bruine roux | zonder het vel te doorboren. Vul ook de binnenkant 1 handvol roze peperbessen van de koekoek. Bind de poten vast met keukentouw boter | peper zout en maak de vogel dicht met een houten stokje. Leg == mn de koekoek in een schaal, borstel in met de marinade, leg er vlokjes boter op en schuifin de oven. Verlaag na (© Maak de vulling: hak de rode ui, de selderij, 10 min de oventemperatuur naar 170°C en laat 1u garen, de rozemarijn en de Bevochtig regelmatig met bakvocht. br kastanjes fijn. Rooster het brood en hak het @) Haal de koekoek uit de oven en uit de schaal. Blus de schaal met de rest van de marinade, schraap de NU. fin. Pluk de blaadjes aanbaksels los en laat indikken. Giet de saus door een zeef in een kookpot en breng aan de kook Laat de PER PORTIE alcohol verdampen. Giet de room erbij en laat inkoken. À ST2KCAL ik 28 GVETIEN Bind de saus met de bruine roux. Kruid met peper en — 21 SUIKERS 38 GKOOLHYORATEN tn IG A3 GVLS zout en giet in een sauskannetje. Bestrooi de koekoek = 31 ETTEN met roze peperbessen en serveer met de saus erbij au Carrefour Food Magazine | feesten 2021 43
Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 13