Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.

Hier is pagina 29 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 29
ne) Te Dd » 4. k 2 à A ke Warme ta EE 6. Kipballetjes met sesam en 4. Warme hummus muntyoghurt en olijven 25 stuks 6 personen Voorbereiding 15 min Bereiding 20 min 7. Selderijsoepje Voorbereiding 10 min met grijze garnalen Bereiding 5 min Makkelijk -€ Makkelijk Verwarm de oven voor op 12 soepjes Voorbereiding 20 min @) Maak de hummus: laat 5. Minicroques 180°C. Pel en snipper 1sjalot en Bereiding 30 min 800 g kikkererwten uit blik 1teentje knoflook. Meng 500 g met 3 kazen, Makkelijk - € uitlekken. Mx ze met 1 teentje kippengehakt met de sjalot, knoflook, 1 tl komijn, 1 el tahin, truffelmayonaise de knoflook, 1eï en 3 el panko. @) Maak 1 preiwit schoon 20 ml olijfolie, peren zout 10 croques Kruid met peper en zout. Giet en snij in ringen. Schil 1 kg tot een gladde mengeling. Voorbereiding 10 min 6el witte sesamzaadjes en 3 el knolselder en snij in stukken. zwarte sesamzaadjes in een Kruid met peper en zout. Bereiding 5 min Snipper 1 ui en fruit die in een Makkelijk -€ kommetje. scheutje olijfolie. Voeg de prei @ verhit 2 el olijfolie in een toe en laat nog 2 min stoven. stoofpot op een zacht vuur en Maak je handig vochtig en @) Snij met een uitsteekvorm Voeg de knolselder toe en laat laat 1 teentje knoflook, gepeld of glas cirkels uit 20 sneden rol balletjes van het gehakt, ter nog eens 2 min stoven. Blus en licht geplet, 1 min stoven. toastbrood. Beleg 10 sneetjes grootte van een noot. Haal ze daarna door de sesamzaadjes met 1,51 groentebouillon. Kruid Voeg 2el pompoenpitten, met kaas (250 g van een ge- met peper en zout en laat 20 tot 1el mosterdzaadjes en raspte driekazenmengeling) en leg ze op een met bakpapier 25 min sudderen. 10 zwarte olijven in plakjes toe. beklede bakplaat. Bak 20 min en tuinkers. Leg er een brood- inde oven. Laat nog 1 min stoven. Verwijder cirkelop. @) Snipper 15 q bieslook en de knoflook voorzichtig. meng met 400 ml olijfolie. Kruid ®) Snipper 5 g munt. Rasp @) verhit wat boter in een de zeste van 1 limoen en pers met peper en zout en giet door @) Verwarm de hummus grote pan op een zacht vuur een fijne zeef. in de microgolf of in een ‘en bak de croques aan beide de vrucht uit. Meng 150 g steelpannetje op een zacht Griekse yoghurt, de munt, 14 kanten tot de kaas gesmolten is. @) Giet de soep in kleine vuur. Bedruppel de hummus kerriepoeder, 1 el olijfolie, de glaasjes, versier met 100 g met olie en bestrooi met @) Meng 4 el mayonaise met zeste en el limoensap. Kruid grijze garnalen en de bieslook- 2tltruffelolie en serveer bij de met peper en zout en meng. olie en serveer. gesnipperde bladpeterselie. croques. Serveer bij de warme balletjes. TIP: Voeg geroosterde pijn- TIP: Maak meer bieslookolie boompitten toe voor wat kraak TIP: Dit werkt ook met mozza- TIP: Maak deze balletjes de ‘en bewaar die om je salades, en serveer met lauwwarm rella en basilicum, of voor de dag voordien en verwarm ze rijsten pasta op smaak te zacht brood. fans, met roquefort en peer. de dag zelf 10 min in de oven. brengen. OD® OD® DOO SD® PER PORTE 347KCAL A G VETTEN PERPORTE 346 KCAL | 18 GVETTEN PERPORTE 145 KCAL | 16 VETEN 116 KOOLHYDRATE 0,9 GSUKERS 1336 KOOLIDRATEN | 11GSUKERS PER PORTIE 18 KCALI 556 VETTEN 11,56 KODLAYDRATEN10.36SUKERS 15,96 KODLAYORATEN 1 16SUKERS 1226 VERS T2GEIMTIEN 13,66 VAS 12 GEITEN 1036 VAES 15,36 EIMTTTEN LABGVEZELS 14 6 ETTEN Carrefour Food Magazine | feesten 2021 29
Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 29