Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ne)
Te
Dd
»
4.
k
2
à
A
ke
Warme ta
EE
6. Kipballetjes
met sesam en
4. Warme hummus
muntyoghurt
en olijven
25 stuks
6 personen
Voorbereiding 15 min
Bereiding 20 min
7. Selderijsoepje
Voorbereiding 10 min
met grijze garnalen
Bereiding 5 min
Makkelijk -€
Makkelijk
Verwarm de oven voor op
12 soepjes
Voorbereiding 20 min
@) Maak de hummus: laat
5. Minicroques
180°C. Pel en snipper 1sjalot en
Bereiding 30 min
800 g kikkererwten uit blik
1teentje knoflook. Meng 500 g
met 3 kazen,
Makkelijk - €
uitlekken. Mx ze met 1 teentje
kippengehakt met de sjalot,
knoflook, 1 tl komijn, 1 el tahin,
truffelmayonaise
de knoflook, 1eï en 3 el panko.
@) Maak 1 preiwit schoon
20 ml olijfolie,
peren zout
10 croques
Kruid met peper en zout. Giet
en snij in ringen. Schil 1 kg
tot een gladde mengeling.
Voorbereiding 10 min
6el witte sesamzaadjes en 3 el
knolselder en snij in stukken.
zwarte sesamzaadjes in een
Kruid met peper en zout.
Bereiding 5 min
Snipper 1 ui en fruit die in een
Makkelijk -€
kommetje.
scheutje olijfolie. Voeg de prei
@ verhit 2 el olijfolie in een
toe en laat nog 2 min stoven.
stoofpot op een zacht vuur en
Maak je handig vochtig en
@) Snij met een uitsteekvorm
Voeg de knolselder toe en laat
laat 1 teentje knoflook, gepeld
of glas cirkels uit 20 sneden
rol balletjes van het gehakt, ter
nog eens 2 min stoven. Blus
en licht geplet, 1 min stoven.
toastbrood. Beleg 10 sneetjes
grootte van een noot. Haal ze
daarna door de sesamzaadjes
met 1,51 groentebouillon. Kruid
Voeg 2el pompoenpitten,
met kaas (250 g van een ge-
met peper en zout en laat 20 tot
1el mosterdzaadjes en
raspte driekazenmengeling)
en leg ze op een met bakpapier
25 min sudderen.
10 zwarte olijven in plakjes toe.
beklede bakplaat. Bak 20 min
en tuinkers. Leg er een brood-
inde oven.
Laat nog 1 min stoven. Verwijder
cirkelop.
@) Snipper 15 q bieslook en
de knoflook voorzichtig.
meng met 400 ml olijfolie. Kruid
®) Snipper 5 g munt. Rasp
@) verhit wat boter in een
de zeste van 1 limoen en pers
met peper en zout en giet door
@) Verwarm de hummus
grote pan op een zacht vuur
een fijne zeef.
in de microgolf of in een
‘en bak de croques aan beide
de vrucht uit. Meng 150 g
steelpannetje op een zacht
Griekse yoghurt, de munt, 14
kanten tot de kaas gesmolten is.
@) Giet de soep in kleine
vuur. Bedruppel de hummus
kerriepoeder, 1 el olijfolie, de
glaasjes, versier met 100 g
met olie en bestrooi met
@) Meng 4 el mayonaise met
zeste en el limoensap. Kruid
grijze garnalen en de bieslook-
2tltruffelolie en serveer bij de
met peper en zout en meng.
olie en serveer.
gesnipperde bladpeterselie.
croques.
Serveer bij de warme balletjes.
TIP: Voeg geroosterde pijn-
TIP: Maak meer bieslookolie
boompitten toe voor wat kraak
TIP: Dit werkt ook met mozza-
TIP: Maak deze balletjes de
‘en bewaar die om je salades,
en serveer met lauwwarm
rella en basilicum, of voor de
dag voordien en verwarm ze
rijsten pasta op smaak te
zacht brood.
fans, met roquefort en peer.
de dag zelf 10 min in de oven.
brengen.
OD®
OD®
DOO
SD®
PER PORTE 347KCAL A G VETTEN
PERPORTE 346 KCAL | 18 GVETTEN
PERPORTE 145 KCAL | 16 VETEN
116 KOOLHYDRATE 0,9 GSUKERS
1336 KOOLIDRATEN | 11GSUKERS
PER PORTIE 18 KCALI 556 VETTEN
11,56 KODLAYDRATEN10.36SUKERS
15,96 KODLAYORATEN 1 16SUKERS
1226 VERS T2GEIMTIEN
13,66 VAS 12 GEITEN
1036 VAES 15,36 EIMTTTEN
LABGVEZELS 14 6 ETTEN
Carrefour Food Magazine | feesten 2021
29