Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 29




Hier is pagina 29 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ne)

Te

Dd

»

4.

k

2

à

A

ke

Warme ta

EE

6. Kipballetjes

met sesam en

4. Warme hummus

muntyoghurt

en olijven

25 stuks

6 personen

Voorbereiding 15 min

Bereiding 20 min

7. Selderijsoepje

Voorbereiding 10 min

met grijze garnalen

Bereiding 5 min

Makkelijk -€

Makkelijk

Verwarm de oven voor op

12 soepjes

Voorbereiding 20 min

@) Maak de hummus: laat

5. Minicroques

180°C. Pel en snipper 1sjalot en

Bereiding 30 min

800 g kikkererwten uit blik

1teentje knoflook. Meng 500 g

met 3 kazen,

Makkelijk - €

uitlekken. Mx ze met 1 teentje

kippengehakt met de sjalot,

knoflook, 1 tl komijn, 1 el tahin,

truffelmayonaise

de knoflook, 1eï en 3 el panko.

@) Maak 1 preiwit schoon

20 ml olijfolie,

peren zout

10 croques

Kruid met peper en zout. Giet

en snij in ringen. Schil 1 kg

tot een gladde mengeling.

Voorbereiding 10 min

6el witte sesamzaadjes en 3 el

knolselder en snij in stukken.

zwarte sesamzaadjes in een

Kruid met peper en zout.

Bereiding 5 min

Snipper 1 ui en fruit die in een

Makkelijk -€

kommetje.

scheutje olijfolie. Voeg de prei

@ verhit 2 el olijfolie in een

toe en laat nog 2 min stoven.

stoofpot op een zacht vuur en

Maak je handig vochtig en

@) Snij met een uitsteekvorm

Voeg de knolselder toe en laat

laat 1 teentje knoflook, gepeld

of glas cirkels uit 20 sneden

rol balletjes van het gehakt, ter

nog eens 2 min stoven. Blus

en licht geplet, 1 min stoven.

toastbrood. Beleg 10 sneetjes

grootte van een noot. Haal ze

daarna door de sesamzaadjes

met 1,51 groentebouillon. Kruid

Voeg 2el pompoenpitten,

met kaas (250 g van een ge-

met peper en zout en laat 20 tot

1el mosterdzaadjes en

raspte driekazenmengeling)

en leg ze op een met bakpapier

25 min sudderen.

10 zwarte olijven in plakjes toe.

beklede bakplaat. Bak 20 min

en tuinkers. Leg er een brood-

inde oven.

Laat nog 1 min stoven. Verwijder

cirkelop.

@) Snipper 15 q bieslook en

de knoflook voorzichtig.

meng met 400 ml olijfolie. Kruid

®) Snipper 5 g munt. Rasp

@) verhit wat boter in een

de zeste van 1 limoen en pers

met peper en zout en giet door

@) Verwarm de hummus

grote pan op een zacht vuur

een fijne zeef.

in de microgolf of in een

‘en bak de croques aan beide

de vrucht uit. Meng 150 g

steelpannetje op een zacht

Griekse yoghurt, de munt, 14

kanten tot de kaas gesmolten is.

@) Giet de soep in kleine

vuur. Bedruppel de hummus

kerriepoeder, 1 el olijfolie, de

glaasjes, versier met 100 g

met olie en bestrooi met

@) Meng 4 el mayonaise met

zeste en el limoensap. Kruid

grijze garnalen en de bieslook-

2tltruffelolie en serveer bij de

met peper en zout en meng.

olie en serveer.

gesnipperde bladpeterselie.

croques.

Serveer bij de warme balletjes.

TIP: Voeg geroosterde pijn-

TIP: Maak meer bieslookolie

boompitten toe voor wat kraak

TIP: Dit werkt ook met mozza-

TIP: Maak deze balletjes de

‘en bewaar die om je salades,

en serveer met lauwwarm

rella en basilicum, of voor de

dag voordien en verwarm ze

rijsten pasta op smaak te

zacht brood.

fans, met roquefort en peer.

de dag zelf 10 min in de oven.

brengen.

OD®

OD®

DOO

SD®

PER PORTE 347KCAL A G VETTEN

PERPORTE 346 KCAL | 18 GVETTEN

PERPORTE 145 KCAL | 16 VETEN

116 KOOLHYDRATE 0,9 GSUKERS

1336 KOOLIDRATEN | 11GSUKERS

PER PORTIE 18 KCALI 556 VETTEN

11,56 KODLAYDRATEN10.36SUKERS

15,96 KODLAYORATEN 1 16SUKERS

1226 VERS T2GEIMTIEN

13,66 VAS 12 GEITEN

1036 VAES 15,36 EIMTTTEN

LABGVEZELS 14 6 ETTEN

Carrefour Food Magazine | feesten 2021

29