Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 36
Hier is pagina 36 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ar:
N
5
Ln
8
EE
Se
DT,
a
=
S
Ee
a
à
Le
top
are
RR
cht
w
dat F
É
Y
As
Dre
a
S
®
en
*
armo
Eend met
BEN
EN
=
er
ez
for
Bi
portosaus
L
CT
KY
Voorbereiding 20 min
x
dr
«A
à
CRE
sa
ke
oh
CRETE
y
US
ba
nn
de
2 eendenbofstrilets,
en
ee
wur
At
De
Er
VOOR DEBAUS
x
A
450 mi rode porto
a
a
"200 mi wilitond
=
FOL
a
© Verwarm de ovenwor op
Kruid de,eend met pepeken zout,
É
ee
M
DEPART CT
NA.
de
ige insnijdingen in het
GO Kerr.
NE
r
is
a
op de velkant, tot beide Käpten Bou
Ei
=.
bruin kleuren. Schuif de eer
al
Ree
Ba
10 min in de oven.
Be
=
ax
Ela
© Blus de pan met de porto, giet
Bir,
CMOS CRETE
Laat sudderen. Haal de eend uit de
MAKKELIJK]
oven en laat even rusten.
PRE
a:
PER PORTIE
€
® Snij de eend in plakjes en
EET
En!
serveer de portosaus er apart bij.
VUE]
TT DE
AGSUKERS
ni
enn
Combineer met butternutpüree,
GEE
Bestrooi je
Mens En
Er
butternutpuree met
RATE Ia Ta N we
ij
het beste bij elkaar
naar boven.
Si
36 Carrefour Food Magazine | feesten 2021