Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 36




Hier is pagina 36 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ar:

N

5

Ln

8

EE

Se

DT,

a

=

S

Ee

a

à

Le

top

are

RR

cht

w

dat F

É

Y

As

Dre

a

S

®

en

*

armo

Eend met

BEN

EN

=

er

ez

for

Bi

portosaus

L

CT

KY

Voorbereiding 20 min

x

dr

«A

à

CRE

sa

ke

oh

CRETE

y

US

ba

nn

de

2 eendenbofstrilets,

en

ee

wur

At

De

Er

VOOR DEBAUS

x

A

450 mi rode porto

a

a

"200 mi wilitond

=

FOL

a

© Verwarm de ovenwor op

Kruid de,eend met pepeken zout,

É

ee

M

DEPART CT

NA.

de

ige insnijdingen in het

GO Kerr.

NE

r

is

a

op de velkant, tot beide Käpten Bou

Ei

=.

bruin kleuren. Schuif de eer

al

Ree

Ba

10 min in de oven.

Be

=

ax

Ela

© Blus de pan met de porto, giet

Bir,

CMOS CRETE

Laat sudderen. Haal de eend uit de

MAKKELIJK]

oven en laat even rusten.

PRE

a:

PER PORTIE



® Snij de eend in plakjes en

EET

En!

serveer de portosaus er apart bij.

VUE]

TT DE

AGSUKERS

ni

enn

Combineer met butternutpüree,

GEE

Bestrooi je

Mens En

Er

butternutpuree met

RATE Ia Ta N we

ij

het beste bij elkaar

naar boven.

Si

36 Carrefour Food Magazine | feesten 2021