Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 36


Hier is pagina 36 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.



Carrefour Folder 29.11.2021

Hier is pagina 36 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 36

Ar: N 5 Ln 8 EE Se DT, a = S Ee a à Le top are RR cht w dat F É Y As Dre a S ® en * armo Eend met BEN EN = er ez for Bi portosaus L CT KY Voorbereiding 20 min x dr «A à CRE sa ke oh CRETE y US ba nn de 2 eendenbofstrilets, en ee wur At De Er VOOR DEBAUS x A 450 mi rode porto a a "200 mi wilitond = FOL a © Verwarm de ovenwor op Kruid de,eend met pepeken zout, É ee M DEPART CT NA. de ige insnijdingen in het GO Kerr. NE r is a op de velkant, tot beide Käpten Bou Ei =. bruin kleuren. Schuif de eer al Ree Ba 10 min in de oven. Be = ax Ela © Blus de pan met de porto, giet Bir, CMOS CRETE Laat sudderen. Haal de eend uit de MAKKELIJK] oven en laat even rusten. PRE a: PER PORTIE € ® Snij de eend in plakjes en EET En! serveer de portosaus er apart bij. VUE] TT DE AGSUKERS ni enn Combineer met butternutpüree, GEE Bestrooi je Mens En Er butternutpuree met RATE Ia Ta N we ij het beste bij elkaar naar boven. Si 36 Carrefour Food Magazine | feesten 2021

Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 36