Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 44




Hier is pagina 44 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

De portobello is erg groot

en heeft eemvaste en

vlezige textuur: een goede

vleesvervangetn

av

le

Yan

ar

u

+

Cie G

Fu

ker

VOORGERECHT

ond

FR

4

er



Be

><

Ye

& ‘

Ln

PA

#

BUDGET

2

Eed

Heb je wat over?

7

Pr

Hak alles fijn

à

Fo

en besmeer er

Sd

Pa

zen

toasts mee: lek-

ker bijde zi

Portobello met vulling van parelcouscous, chorizo en boerenkool

ETES

© verwarm de oven voor op

olie. Snij de chorizo in fine plak-

Voorbereiding 15 min

200°C. Maak de champignons

jes en doe ze bij de mengeling.

Bereiding 35 min

ECT LEUTEN Ende]

Laat 2 min garen en breng op

LATTES

doekje en venwijder de stelen.

smaak met het paprikapoeder,

[EEE EI EU EIER

peper en zout. Zet het vuur uit en

4 grote portobello-champignons

rkruimel er de feta over. Giet de

EME ELEC

TIP

759 parelcouscous

beklede bakplaat. Borstel in met

PSE LCL 0

Ook heerlijk bij

Arode ui

olijfolie en kruid met peperen

de groenten met chorizo.

een kalkoen

DT

zout. Bak 10 min in de oven.

gevuld met

TT CU

© Haal de champignons uit

Eee

150 g chorizo

© Bereid de parelcouscous

REN ee

Ati paprikapoeder

volgens de aanwilzingen op de

keukenpapier. Vul ze met de

couscous en zet 8 min in de oven.

120 g feta

verpakking. Snipper de rode ui,

PER PORTIE

50 g gemengde sla

snij de paprika in blokjes en hak

Verdeel de sla over de borden en

ETT

CE

0

de boerenkool fijn. Stoof al deze

leg er een gevulde portobello op.

Serveer afgewerkt met peterselie.

EE

Tes

CE

TES

Sscwas

peper zout

En

44 Carrefour Food Magazine | feesten 2021