Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
De portobello is erg groot
en heeft eemvaste en
vlezige textuur: een goede
vleesvervangetn
av
le
Yan
ar
u
+
Cie G
Fu
ker
VOORGERECHT
ond
FR
4
er
€
Be
><
Ye
& ‘
Ln
PA
#
BUDGET
2
Eed
Heb je wat over?
7
Pr
Hak alles fijn
à
Fo
en besmeer er
Sd
Pa
zen
toasts mee: lek-
ker bijde zi
Portobello met vulling van parelcouscous, chorizo en boerenkool
ETES
© verwarm de oven voor op
olie. Snij de chorizo in fine plak-
Voorbereiding 15 min
200°C. Maak de champignons
jes en doe ze bij de mengeling.
Bereiding 35 min
ECT LEUTEN Ende]
Laat 2 min garen en breng op
LATTES
doekje en venwijder de stelen.
smaak met het paprikapoeder,
[EEE EI EU EIER
peper en zout. Zet het vuur uit en
4 grote portobello-champignons
rkruimel er de feta over. Giet de
EME ELEC
TIP
759 parelcouscous
beklede bakplaat. Borstel in met
PSE LCL 0
Ook heerlijk bij
Arode ui
olijfolie en kruid met peperen
de groenten met chorizo.
een kalkoen
DT
zout. Bak 10 min in de oven.
gevuld met
TT CU
© Haal de champignons uit
Eee
150 g chorizo
© Bereid de parelcouscous
REN ee
Ati paprikapoeder
volgens de aanwilzingen op de
keukenpapier. Vul ze met de
couscous en zet 8 min in de oven.
120 g feta
verpakking. Snipper de rode ui,
PER PORTIE
50 g gemengde sla
snij de paprika in blokjes en hak
Verdeel de sla over de borden en
ETT
CE
0
de boerenkool fijn. Stoof al deze
leg er een gevulde portobello op.
Serveer afgewerkt met peterselie.
EE
Tes
CE
TES
Sscwas
peper zout
En
44 Carrefour Food Magazine | feesten 2021