Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Aardappelen en zoete
aardappelen met tijm
4 personen
@) verwarm de oven voor op 180°C. Bebo-
Voorbereiding
ter een ronde ovenvaste schaal
Wil
20 min
2
FDP
Bereiding 1u
Kies aardappelen en zoete aardappelen
Makkelijk- €
van dezelfde grootte. Schil ze. Snij ze met
P
Kl
GG
een mandoline in plakjes van 2 tot 3 mm en
100 g boter + extra
schik ze afwisselend in de schaal. Kruid met
400 g vastkokende
peper en zout
aardappelen
À
400 gz0ete aardappel
Hak de rozemarijn fijn. Laat de boter
smelten in een pannetje Haal van het vuur
Li
50 grozemarin
peper, zout
en strooi de rozemarijn erbij. Borstel de boter
royaal over de aardappelen. Bak 1 uin de
5
oven en borstel halfweg opnieuw in metde
rozemarijnboter. Dek af met bakpapier als de
=
groenten te snel keuren.
e
SOO®
PERPORTIE
ara
TIP
zi VETTEN
316 KOOLHYDRATEN
Schuif er enkele plakjes
536SUKRS
Y
SAGVEES
aardpeer tussen voor een
x
€
AGEMITTEN
extra toets van hazelnoot.
MAKKELIJK
v
Geroosterde radijzen
met zure room en hazelnoten
4 personen
|
(© Verwarm de oven voor op 180°C.
Voorbereiding 15 min \{äs en droog de radijzen, verwijder
Be
Bereiding 25 min
het lof en snij ze doormidden. Schik
An
Makkelijk -€
ze op een bakplaat, samen met de
si
geplette knoflook, en overgiet met
3bosjes radijzen
2teentjes knoflook
olijfolie. Kruid met peper en zout en
EN
bak 15 tot 20 min in de oven.
75 ghazelnoten
Aditroen
Hak de hazelnoten grof. Rasp
Aelhoning
de zeste van de citroen. Verwarm de
200 mil zure room
honing in een kookpot op een zacht
ie
handvol oreganoblaadjes
vuur. Voeg de hazelnoten toe en bak
goudbruin, Voeg de citroenzeste
vn
se
a
fleur de sel
8
toe en breng op smaak met fleur de
peper, zout
sel en zwarte peper. Laat nog 1 min
verwarmen en haal dan van het vuur.
M= r
Ar
Laat afkoelen.
ee |
@) Besmeer een serveerschaal met
de zure room, beleg met radijzen en
werk af met hazelnoten en oregano.
er «
208
SKA
TP
336 VETTEN
Je kan de radijzen
43 6SUERS
S16KODLIMDRATEN
286 was
ook vervangen door
BAGEMITIEN
witte en gele rapen.
de
mm
414 Carrefour Food Magazine | feesten 2021