Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Aardappelen en zoete

aardappelen met tijm

4 personen

@) verwarm de oven voor op 180°C. Bebo-

Voorbereiding

ter een ronde ovenvaste schaal

Wil

20 min

2

FDP

Bereiding 1u

Kies aardappelen en zoete aardappelen

Makkelijk- €

van dezelfde grootte. Schil ze. Snij ze met

P

Kl

GG

een mandoline in plakjes van 2 tot 3 mm en

100 g boter + extra

schik ze afwisselend in de schaal. Kruid met

400 g vastkokende

peper en zout

aardappelen

À

400 gz0ete aardappel

Hak de rozemarijn fijn. Laat de boter

smelten in een pannetje Haal van het vuur

Li

50 grozemarin

peper, zout

en strooi de rozemarijn erbij. Borstel de boter

royaal over de aardappelen. Bak 1 uin de

5

oven en borstel halfweg opnieuw in metde

rozemarijnboter. Dek af met bakpapier als de

=

groenten te snel keuren.

e

SOO®

PERPORTIE

ara

TIP

zi VETTEN

316 KOOLHYDRATEN

Schuif er enkele plakjes

536SUKRS

Y

SAGVEES

aardpeer tussen voor een

x



AGEMITTEN

extra toets van hazelnoot.

MAKKELIJK

v

Geroosterde radijzen

met zure room en hazelnoten

4 personen

|

(© Verwarm de oven voor op 180°C.

Voorbereiding 15 min \{äs en droog de radijzen, verwijder

Be

Bereiding 25 min

het lof en snij ze doormidden. Schik

An

Makkelijk -€

ze op een bakplaat, samen met de

si

geplette knoflook, en overgiet met

3bosjes radijzen

2teentjes knoflook

olijfolie. Kruid met peper en zout en

EN

bak 15 tot 20 min in de oven.

75 ghazelnoten

Aditroen

Hak de hazelnoten grof. Rasp

Aelhoning

de zeste van de citroen. Verwarm de

200 mil zure room

honing in een kookpot op een zacht

ie

handvol oreganoblaadjes

vuur. Voeg de hazelnoten toe en bak

goudbruin, Voeg de citroenzeste

vn

se

a

fleur de sel

8

toe en breng op smaak met fleur de

peper, zout

sel en zwarte peper. Laat nog 1 min

verwarmen en haal dan van het vuur.

M= r

Ar

Laat afkoelen.

ee |

@) Besmeer een serveerschaal met

de zure room, beleg met radijzen en

werk af met hazelnoten en oregano.

er «

208

SKA

TP

336 VETTEN

Je kan de radijzen

43 6SUERS

S16KODLIMDRATEN

286 was

ook vervangen door

BAGEMITIEN

witte en gele rapen.

de

mm

414 Carrefour Food Magazine | feesten 2021