Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 71
Hier is pagina 71 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.

Hier is pagina 71 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 71
DESSERTS m CM | nf -., = = al m MAKKELIJK N Tiramisu met frambozen = en Grand Marnier MAKKELIJK 8 personen @O spits de eieren en kop de Voorbereiding eidooiers met de suiker op tot het 20 min mengsel schuimt. Voeg de mascar- Rust 1 nacht Sabayon met champagne pone toe en klop stevig op. Klop de Makkelijk - € eiwitten stijf en spatel voorzichtig en vanille-ijs 4 eieren door het mengsel 4 personen Meng de eidooiers met de 150 gfijne suiker @) Dompel de boudoirs een voor Voorbereiding 20 min s\íker en de champagne in een 250 gmascarpone een kort onder in de Grand Mamier. Rust 1 nacht kookpot. Verwarm op een zacht Makkelijk -€ 400 g boudoirs Schik ze in een grote schaal of in vuur onder voortdurend kloppen, 400 mi Grand Mamier afzonderlijke glazen. Bedek met een tot je een dikke en gebonden 250 gframbozen 4 eidooiers laag mascarponecrème en daama 80 gsuiker sabayon krijgt. Maak daarbij met een laag frambozen. Wissel achtvormige bewegingen. de laagjes verder af en eindig met 450 mi champagne 2vijgen frambozen. 4 bolletjes vanille-ijs @) Snij de vijgen in kwarten @) zet minstens 4 uin de koelkast, @) verdeel de sabayon over 2 ESS TRE x dazen en werk af metviigen en liefst een nacht, voor het opdienen. een bolletje vanille-ijs. Serveer 0 TIP ( ice onmiddelijk Gebruik à vif geschilde sinaasap- ©D® ONE) PERPORTIE pelkwartjes, in stukjes gesneden, PER PORTE 488 KCAL in de plaats van de frambozen, om 295 KCAL TIP 18 GVETTEN de smaak van de Grand Marnier vertan Voor een alcoholvrije versie: 49 GSUKERS 64 GKOOLHYORATEN 366 SUKERS 366 KOOLHYORATEN 316 VS nog te versterken. oge vaas vervang de champagne door 87 GENWITEN 496 HWITTEN sinaasappelsap zonder pulp. Carrefour Food Magazine | feesten 2021 71
Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 71