Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 71




Hier is pagina 71 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

DESSERTS

m

CM

| nf

-.,

=

= al

m

MAKKELIJK

N

Tiramisu met frambozen

=

en Grand Marnier

MAKKELIJK

8 personen

@O spits de eieren en kop de

Voorbereiding

eidooiers met de suiker op tot het

20 min

mengsel schuimt. Voeg de mascar-

Rust 1 nacht

Sabayon met champagne

pone toe en klop stevig op. Klop de

Makkelijk - €

eiwitten stijf en spatel voorzichtig

en vanille-ijs

4 eieren

door het mengsel

4 personen

Meng de eidooiers met de

150 gfijne suiker

@) Dompel de boudoirs een voor

Voorbereiding 20 min s\íker en de champagne in een

250 gmascarpone

een kort onder in de Grand Mamier.

Rust 1 nacht

kookpot. Verwarm op een zacht

Makkelijk -€

400 g boudoirs

Schik ze in een grote schaal of in

vuur onder voortdurend kloppen,

400 mi Grand Mamier

afzonderlijke glazen. Bedek met een

tot je een dikke en gebonden

250 gframbozen

4 eidooiers

laag mascarponecrème en daama

80 gsuiker

sabayon krijgt. Maak daarbij

met een laag frambozen. Wissel

achtvormige bewegingen.

de laagjes verder af en eindig met

450 mi champagne

2vijgen

frambozen.

4 bolletjes vanille-ijs

@) Snij de vijgen in kwarten

@) zet minstens 4 uin de koelkast,

@) verdeel de sabayon over

2

ESS

TRE

x

dazen en werk af metviigen en

liefst een nacht, voor het opdienen.

een bolletje vanille-ijs. Serveer

0

TIP

(

ice

onmiddelijk

Gebruik à vif geschilde sinaasap-

©D®

ONE)

PERPORTIE

pelkwartjes, in stukjes gesneden,

PER PORTE

488 KCAL

in de plaats van de frambozen, om

295 KCAL

TIP

18 GVETTEN

de smaak van de Grand Marnier

vertan

Voor een alcoholvrije versie:

49 GSUKERS

64 GKOOLHYORATEN

366 SUKERS

366 KOOLHYORATEN

316 VS

nog te versterken.

oge vaas

vervang de champagne door

87 GENWITEN

496 HWITTEN

sinaasappelsap zonder pulp.

Carrefour Food Magazine | feesten 2021 71