Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 48
Hier is pagina 48 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
C2)
ij
PT
re
Fm
NE
+; <
EE:
LE
LEZ
win
Ni
ee
+
3
Em
i
Se;
ä
Æ
ÈS
ef
*
NY
a
%
37
de
x
Le
À
=,
Ke
a:
Ket
je
+
id
Ri
CE.
N
ES
de
>
1,
x
*
L €
j
-
+
”
EN
TRE
Re
À
Br
Meringuekroon met citroencrème
8 personen
de zeste van de citroen en pers het
Voorbereiding 30 min
© Verwam de oven voor op 150°C.
Meng alle restjes
Bereiding 4 u - Rust1u
Bekleed een ovenplaat met bakpapier.
sap. Meng het ei met de citroenzeste
MT
‘Splits de eieren en bewaar de eidooiers
Makkelijk - €
en het -sap, de boter en de suiker.
CCS
voor een ander gerecht. Klop de
Verwarm dit mengsel langzaam au
salade of maak
5 eieren |250 g poedersuiker |
eiwitten op tot ze in pieken blijven staan.
er exotische
bain-marie, al roerend, tot het indikt.
LCR CE IR CI
Voeg geleidelijk de poedersuiker toe
LEUTEN
200 g verse ananas |
terwil je blift kloppen. Giet de azijn erbij
Giet deze crème in een kommetje en
mee.
8 physalis 18 kumquats |
‘en Kop nog 5 min. Giet dit mengsel op
laat afkoelen.
150 mi verse room |1elbloem-
de ovenplaat in de vormvan eenkroon
© snij de mango en de ananas in
suiker | 200 9 mascarpone |
LESE US HERNE SITE
TTK Tite LEN LER
2 el kokospoeder
Maak mooie piekjes met de bolle kant
van een lepel. Verlaag de oventempera-
Klop de verse room op tot slagroom.
VOOR DECITROENCREME
Nene: NT
Meng met de bloemsuiker en de
60 g boter 1 eil {citroen
uit en laat de meringue erin afkoelen.
Dee ke tee
PER PORTIE
EES
75 g poedersuiker
BNA GN
© Maak de citroencrème.
ES
TOI
EN Een a
Werk af met de citroencrème en het
20
RE
DEL ET ELEC TES
kokospoeder.
RET
A8 carrefour Food Magazine | feesten 2021