Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.

Hier is pagina 15 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 15
TRADITIONEEL MENU Zur ar EE F + Drip cake met rood fruit Voor 12 personen - Voorbereiding 1u Bereiding 1u 15- Rust 2u - Makkelijk -€€ + a Ak VOOR DE TAART @) Voor de slagroom: u, 3 eieren | 250g fine kristal- Kop de mascarpone rustig B, 7 N Suiker |2 tl vanille-extract op. Voeg de room toe en drijf 2 er 1250 mi volle room geleidelijk de snelheid op. Taz al Kl IN 1250 g zeifrijzede bloem Stroai er de bloemsuker bi 1200 g gemengde rode en laat verder kloppen totde vruchten slagroom goed stijf is. Voor de curd: laat de VOOR DE SLAGROOM fambozen op een laag vuur a 200 gmascarpone 1400 mi volle room sudderen en mix ze fijn. Voeg Peren Tj de bloemsuiker en het 18 el bloemsuiker un citroensap toe en meng. VOOR DE FRAMBOZENCURD Meng er de maïzena onder. à 400 g diepvriesframbozen Mix om Hontertes te Pi 180 gbloemsuiker 14,51 verwijderen. Zet de curd citroensap | 40 g maïzena terug op het vuur en laat een paar minuten indikken. Laat VOOR DE CHOCOLADE afkoelen en bewaar dan in 200 g donkere chocolade de koelkast. Voor de choco- 150g water lade: breek de chocolade in stukken en breng het water @) verwarm de oven voor aan de kook. Giet over de op 160°C. Klop de eieren in chocolade in een schaal en de keukenrobot of met de roer om de chocola te laten mixer op hoge snelheid met smeten. Zet even in de mi- de suiker en het vanille- crogoffoven als de chocolade extract 10 minuten lang niet volledig smet. op. Het mengsel moet in omvang verdubbelen. Klop ®) snij de taart in drie de ijskoude room stijf met schijven. Schep slagroom in een spuitzak met wijde, glad- de mixer Doe de bloem bi de eieren en laat op lage de spuitmond en spuit een dirkel van slagroom rondom snelheid 1 min mengen. Spatel er voorzichtig de op een schijtaart. Schep de slagroom onder tot een frambozencurd in het mid- homogene massa. Beboter den. Bedek met een tweede een hoge bakvorm met schiftaart en herhaalde 15 cm diameter en giet er room en de curd. Leg er de het deeg in. Bak ongeveer laatste schijftaart op. Bedek VS 1u in de oven. Dataart is de hele taart met de rest van 7 \ klaar als een mes waarmee de slagroom en strijk mooi je erin prikt er schoon weer glad. Nappeer de bovenkant uitkomt. Laat wat afkoelen, met chocolade. Vul dan een kantel uit de vorm en laat spuitzak met smal sputmond- un PER PORTIE zo (ondersteboven) verder je met de chocoladesaus 8 Kcal afkoelen op een rooster. en spuit langs de rand van M ok AE Dek af met plasticfolie de taart druppels zodat de Ma en zet minstens 2u inde chocolade afdruipt. Decoreer \ A Dur koelkast. met de rode vruchten. Pd wir Carrefour Food Magazine | feesten 2021 15
Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 15