Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 15




Hier is pagina 15 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

TRADITIONEEL MENU

Zur ar

EE

F

+

Drip cake met rood fruit

Voor 12 personen - Voorbereiding 1u

Bereiding 1u 15- Rust 2u - Makkelijk -€€

+

a

Ak

VOOR DE TAART

@) Voor de slagroom:

u,

3 eieren | 250g fine kristal-

Kop de mascarpone rustig

B,

7

N

Suiker |2 tl vanille-extract

op. Voeg de room toe en drijf

2

er

1250 mi volle room

geleidelijk de snelheid op.

Taz

al

Kl

IN

1250 g zeifrijzede bloem

Stroai er de bloemsuker bi

1200 g gemengde rode

en laat verder kloppen totde

vruchten

slagroom goed stijf is.

Voor de curd: laat de

VOOR DE SLAGROOM

fambozen op een laag vuur

a

200 gmascarpone

1400 mi volle room

sudderen en mix ze fijn. Voeg

Peren

Tj

de bloemsuiker en het

18 el bloemsuiker

un

citroensap toe en meng.

VOOR DE FRAMBOZENCURD

Meng er de maïzena onder.

à

400 g diepvriesframbozen

Mix om Hontertes te

Pi

180 gbloemsuiker 14,51

verwijderen. Zet de curd

citroensap | 40 g maïzena

terug op het vuur en laat een

paar minuten indikken. Laat

VOOR DE CHOCOLADE

afkoelen en bewaar dan in

200 g donkere chocolade

de koelkast. Voor de choco-

150g water

lade: breek de chocolade in

stukken en breng het water

@) verwarm de oven voor

aan de kook. Giet over de

op 160°C. Klop de eieren in

chocolade in een schaal en

de keukenrobot of met de

roer om de chocola te laten

mixer op hoge snelheid met

smeten. Zet even in de mi-

de suiker en het vanille-

crogoffoven als de chocolade

extract 10 minuten lang

niet volledig smet.

op. Het mengsel moet in

omvang verdubbelen. Klop

®) snij de taart in drie

de ijskoude room stijf met

schijven. Schep slagroom in

een spuitzak met wijde, glad-

de mixer Doe de bloem bi

de eieren en laat op lage

de spuitmond en spuit een

dirkel van slagroom rondom

snelheid 1 min mengen.

Spatel er voorzichtig de

op een schijtaart. Schep de

slagroom onder tot een

frambozencurd in het mid-

homogene massa. Beboter

den. Bedek met een tweede

een hoge bakvorm met

schiftaart en herhaalde

15 cm diameter en giet er

room en de curd. Leg er de

het deeg in. Bak ongeveer

laatste schijftaart op. Bedek

VS

1u in de oven. Dataart is

de hele taart met de rest van

7

\

klaar als een mes waarmee

de slagroom en strijk mooi

je erin prikt er schoon weer

glad. Nappeer de bovenkant

uitkomt. Laat wat afkoelen,

met chocolade. Vul dan een

kantel uit de vorm en laat

spuitzak met smal sputmond-

un

PER PORTIE

zo (ondersteboven) verder

je met de chocoladesaus

8

Kcal

afkoelen op een rooster.

en spuit langs de rand van

M

ok

AE

Dek af met plasticfolie

de taart druppels zodat de

Ma

en zet minstens 2u inde

chocolade afdruipt. Decoreer

\

A

Dur

koelkast.

met de rode vruchten.

Pd

wir

Carrefour Food Magazine | feesten 2021 15