Carrefour - Folder van 29.11.2021 tot 02.02.2022 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 76 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 29.11.2021 tot 02.02.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
TRADITIONEEL MENU
Zur ar
EE
F
+
Drip cake met rood fruit
Voor 12 personen - Voorbereiding 1u
Bereiding 1u 15- Rust 2u - Makkelijk -€€
+
a
Ak
VOOR DE TAART
@) Voor de slagroom:
u,
3 eieren | 250g fine kristal-
Kop de mascarpone rustig
B,
7
N
Suiker |2 tl vanille-extract
op. Voeg de room toe en drijf
2
er
1250 mi volle room
geleidelijk de snelheid op.
Taz
al
Kl
IN
1250 g zeifrijzede bloem
Stroai er de bloemsuker bi
1200 g gemengde rode
en laat verder kloppen totde
vruchten
slagroom goed stijf is.
Voor de curd: laat de
VOOR DE SLAGROOM
fambozen op een laag vuur
a
200 gmascarpone
1400 mi volle room
sudderen en mix ze fijn. Voeg
Peren
Tj
de bloemsuiker en het
18 el bloemsuiker
un
citroensap toe en meng.
VOOR DE FRAMBOZENCURD
Meng er de maïzena onder.
à
400 g diepvriesframbozen
Mix om Hontertes te
Pi
180 gbloemsuiker 14,51
verwijderen. Zet de curd
citroensap | 40 g maïzena
terug op het vuur en laat een
paar minuten indikken. Laat
VOOR DE CHOCOLADE
afkoelen en bewaar dan in
200 g donkere chocolade
de koelkast. Voor de choco-
150g water
lade: breek de chocolade in
stukken en breng het water
@) verwarm de oven voor
aan de kook. Giet over de
op 160°C. Klop de eieren in
chocolade in een schaal en
de keukenrobot of met de
roer om de chocola te laten
mixer op hoge snelheid met
smeten. Zet even in de mi-
de suiker en het vanille-
crogoffoven als de chocolade
extract 10 minuten lang
niet volledig smet.
op. Het mengsel moet in
omvang verdubbelen. Klop
®) snij de taart in drie
de ijskoude room stijf met
schijven. Schep slagroom in
een spuitzak met wijde, glad-
de mixer Doe de bloem bi
de eieren en laat op lage
de spuitmond en spuit een
dirkel van slagroom rondom
snelheid 1 min mengen.
Spatel er voorzichtig de
op een schijtaart. Schep de
slagroom onder tot een
frambozencurd in het mid-
homogene massa. Beboter
den. Bedek met een tweede
een hoge bakvorm met
schiftaart en herhaalde
15 cm diameter en giet er
room en de curd. Leg er de
het deeg in. Bak ongeveer
laatste schijftaart op. Bedek
VS
1u in de oven. Dataart is
de hele taart met de rest van
7
\
klaar als een mes waarmee
de slagroom en strijk mooi
je erin prikt er schoon weer
glad. Nappeer de bovenkant
uitkomt. Laat wat afkoelen,
met chocolade. Vul dan een
kantel uit de vorm en laat
spuitzak met smal sputmond-
un
PER PORTIE
zo (ondersteboven) verder
je met de chocoladesaus
8
Kcal
afkoelen op een rooster.
en spuit langs de rand van
M
ok
AE
Dek af met plasticfolie
de taart druppels zodat de
Ma
en zet minstens 2u inde
chocolade afdruipt. Decoreer
\
A
Dur
koelkast.
met de rode vruchten.
Pd
wir
Carrefour Food Magazine | feesten 2021 15