Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ROOD FRUIT
Zalm met frambozen
4 personen - Voorbereiding 20 min - Bereiding 15 min - Makkelijk -€€
300 g wilde rijst
(@) kook de rijst volgens de
toe (bewaar een handvol voor de
Azalmfilets
‘aanwijzingen op de verpakking. Kruid
afwerking). Laat de saus tot de helft
Asjalot
de zalm met zout en peper. Verhit een
inkoken terwijl je af en toe roert. Prak
30 g boter
scheutje olijfolie in een braadpan en
de frambozen voorzichtig met een
bak de zalm 3 à 4 min. Haal hem uitde
400 mi witte wijn.
houten lepel. Kruid de saus met zout
400 ml visfond
pan en hou warm.
en peper.
1elrode wijnazijn
@) Snipper de sjalot fijn. Doe een
@) verdeel de rijst en de zalm over
250 g frambozen
klontje boter in dezelfde pan en laat er
de borden. Werk af metde apart
een paar plukjes dille
PERPORTIE
olijfolie
de gjalot in fruiten. Blus met de witte.
gehouden frambozen en de dille en
2
148 KCAL
356 VETE
wijn en schraap de aanbaksels goed
serveer met de frambozensaus.
zout, peper
los met een houten lepel. Voeg de
|
A36SUKERS
18 GVS
366 ENTTE
visfond, de wijnazijn en de frambozen
Ib
Voor een extra
eurige saus Kan je
Ë
e rode wijnazijn
vervangen door 1 el
> me
balsamicoazijn of
1 el frambozenazijn.
À
+
J
La
=
=
3
4
u
FR
re
LA
vi
dr
à
LE
+