Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ROOD FRUIT

Zalm met frambozen

4 personen - Voorbereiding 20 min - Bereiding 15 min - Makkelijk -€€

300 g wilde rijst

(@) kook de rijst volgens de

toe (bewaar een handvol voor de

Azalmfilets

‘aanwijzingen op de verpakking. Kruid

afwerking). Laat de saus tot de helft

Asjalot

de zalm met zout en peper. Verhit een

inkoken terwijl je af en toe roert. Prak

30 g boter

scheutje olijfolie in een braadpan en

de frambozen voorzichtig met een

bak de zalm 3 à 4 min. Haal hem uitde

400 mi witte wijn.

houten lepel. Kruid de saus met zout

400 ml visfond

pan en hou warm.

en peper.

1elrode wijnazijn

@) Snipper de sjalot fijn. Doe een

@) verdeel de rijst en de zalm over

250 g frambozen

klontje boter in dezelfde pan en laat er

de borden. Werk af metde apart

een paar plukjes dille

PERPORTIE

olijfolie

de gjalot in fruiten. Blus met de witte.

gehouden frambozen en de dille en

2

148 KCAL

356 VETE

wijn en schraap de aanbaksels goed

serveer met de frambozensaus.

zout, peper

los met een houten lepel. Voeg de

|

A36SUKERS

18 GVS

366 ENTTE

visfond, de wijnazijn en de frambozen

Ib

Voor een extra

eurige saus Kan je

Ë

e rode wijnazijn

vervangen door 1 el

> me

balsamicoazijn of

1 el frambozenazijn.

À

+

J

La

=

=

3

4

u

FR

re

LA

vi

dr

à

LE

+