Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 57




Hier is pagina 57 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

si

=

ALS EEN PROF

In echte pizzaiolosti

druk je het deeg

Ad

Plat met je handen.

Klop er met de

ED

2

tomatensaus

vingertoppen op om

door lookolie en

+

=

de lucht te verjagen

£

®

rozemarijn.

m

en rek het deeg

zl

Pizza

2

M

vervolgens met je

avocado

handpalm beetje bi

beetje en vanaf he:

spekjes

midden uit tot een

Bak 100 g spekblokjes

Pizza

krokant in een braadpan

|

grotere schijf.

zonder vetstof. Besmeer

courgette

tomaat

het deeg met 3el groene

pesto (kant-en-klaar).

Snij 1/2 courgette met

een dunschiller in lange

Snij het vruchtvlees van

1avocadoin schijfjesen

linten. Snij 2

trostomaten inkleine

verdeel ze over de pizza.

Garneer met de

Pizza

blokjes. Meng Sel smeer-

spekblokjes, bestrooi met |

scampi's

kaas met 1 el citroen-

sap, Lsnuifje paprika-

geraspte Parmezaanse

paprika

kaas en besprenkel met

-

poeder, zout en peper

Pizza

ij

olijfolie. Bak 15 min in de

Maak 5 scampi's schoon

en smeer op het deeg.

aprika

en bak ze mooi roze in

Verdeel er de courgette

oven. Werk af met verse

chorizo

oreganoen serveer.

olijfolie. Kruid ze met

linten en de tomaten

zout en peper. Snij 1rode

blokjes over: Kruid met

Snij kleine gele

%

paprikainreepjesen

mat scone

prikain kleine

zouten peper. Strooi er

blokjes. Halveer 100 g

20 ggeraspte belegen

2 lente-uitjes

rondjes.

EBD

kerstomaten in diverse

kaasen 30g pijnboom-

Snij 70 gehorizoet 1bol

PER PORTIE 1731KCAL| 976 VETTEN

mozzarella in dunne

1126 KODLHYORATEN 16 SUKERS

=

kleuren. Hak 1 klein

pitten over. Besprenkel

18 GVEZEL 1546 EIMTTER

rood pepertjefijn.

met olijfolie. Bak 15 min

sneetjes. Besmeer het

inde oven. Bestrooi met

deeg met 100 ml

=

Besmeer het deeg met

tomatensaus. Garneer

En

r

we

100 mltomatensaus.

Zelfijngehakte

ke

ze

FR

Garneer met de scampi's,

bieslook en ser veer.

met de paprika, chorizo,

Om correct te

À

lente-uien mozzarella.

bakken, heeft

de paprika, de tomaten

en het pepertje. Bedek

Kruid met 1 snuifje

Pizzadeeg een

met1 handvol geraspte

chilipoeder: Besprenkel

echte warmteshock

©D

mozzarella, besprenkel

PER PORTIE 1270NCAL 150 GVETEN

met een beetje olijfolie

nodig. Het moet

metolijfolie en bak

‘1158 6 KODLWDRATEN 17 GSUKERS

en bak 15 min in de oven.

dan oek op

15 min in de oven. Versier

1136 VEELS 396 EMTIEN

Versier met kervelen

£

serveer.

een élink hete

metrucolaen serveer.

bakplaat liggen.

}

KWESTIE VAN Kaas

#

Verwarm de oven

et

mom acons

en de bakplaten

Heb je geen smeerkaas?

a BE

à

CB DOO

Gebruik dan ricotta,

PER PORTIE 1553 KCAL 166 GVETTEN

minstens 15 min op

PER PORTIE 1227 KCAL 170 VETTEN

mascarpone, of - voor

1168 GKODLIYDRATEN 122 GSUKERS

x

1246 WZEIS 15 GEMNTEN

12,6 KOOLAYORATEN 167 SUIKERS

1136VEZELS165 GENT

voorhand voor.

nog meer smaak —

3

verse geitenkaas.

w

hi

-

14

4

Carrefour ga Maga:

Br