Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.

Hier is pagina 57 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 57
si = ALS EEN PROF In echte pizzaiolosti druk je het deeg Ad Plat met je handen. Klop er met de ED 2 tomatensaus vingertoppen op om door lookolie en + = de lucht te verjagen £ ® rozemarijn. m en rek het deeg zl Pizza 2 M vervolgens met je avocado handpalm beetje bi beetje en vanaf he: spekjes midden uit tot een Bak 100 g spekblokjes Pizza krokant in een braadpan | grotere schijf. zonder vetstof. Besmeer courgette tomaat het deeg met 3el groene pesto (kant-en-klaar). Snij 1/2 courgette met een dunschiller in lange Snij het vruchtvlees van 1avocadoin schijfjesen linten. Snij 2 trostomaten inkleine verdeel ze over de pizza. Garneer met de Pizza blokjes. Meng Sel smeer- spekblokjes, bestrooi met | scampi's kaas met 1 el citroen- sap, Lsnuifje paprika- geraspte Parmezaanse paprika kaas en besprenkel met - poeder, zout en peper Pizza ij olijfolie. Bak 15 min in de Maak 5 scampi's schoon en smeer op het deeg. aprika en bak ze mooi roze in Verdeel er de courgette oven. Werk af met verse chorizo oreganoen serveer. olijfolie. Kruid ze met linten en de tomaten zout en peper. Snij 1rode blokjes over: Kruid met Snij kleine gele % paprikainreepjesen mat scone prikain kleine zouten peper. Strooi er blokjes. Halveer 100 g 20 ggeraspte belegen 2 lente-uitjes rondjes. EBD kerstomaten in diverse kaasen 30g pijnboom- Snij 70 gehorizoet 1bol PER PORTIE 1731KCAL| 976 VETTEN mozzarella in dunne 1126 KODLHYORATEN 16 SUKERS = kleuren. Hak 1 klein pitten over. Besprenkel 18 GVEZEL 1546 EIMTTER rood pepertjefijn. met olijfolie. Bak 15 min sneetjes. Besmeer het inde oven. Bestrooi met deeg met 100 ml = Besmeer het deeg met tomatensaus. Garneer En r we 100 mltomatensaus. Zelfijngehakte ke ze FR Garneer met de scampi's, bieslook en ser veer. met de paprika, chorizo, Om correct te À lente-uien mozzarella. bakken, heeft de paprika, de tomaten en het pepertje. Bedek Kruid met 1 snuifje Pizzadeeg een met1 handvol geraspte chilipoeder: Besprenkel echte warmteshock ©D mozzarella, besprenkel PER PORTIE 1270NCAL 150 GVETEN met een beetje olijfolie nodig. Het moet metolijfolie en bak ‘1158 6 KODLWDRATEN 17 GSUKERS en bak 15 min in de oven. dan oek op 15 min in de oven. Versier 1136 VEELS 396 EMTIEN Versier met kervelen £ serveer. een élink hete metrucolaen serveer. bakplaat liggen. } KWESTIE VAN Kaas # Verwarm de oven et mom acons en de bakplaten Heb je geen smeerkaas? a BE à CB DOO Gebruik dan ricotta, PER PORTIE 1553 KCAL 166 GVETTEN minstens 15 min op PER PORTIE 1227 KCAL 170 VETTEN mascarpone, of - voor 1168 GKODLIYDRATEN 122 GSUKERS x 1246 WZEIS 15 GEMNTEN 12,6 KOOLAYORATEN 167 SUIKERS 1136VEZELS165 GENT voorhand voor. nog meer smaak — 3 verse geitenkaas. w hi - 14 4 Carrefour ga Maga: Br
Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 57