Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
si
=
ALS EEN PROF
In echte pizzaiolosti
druk je het deeg
Ad
Plat met je handen.
Klop er met de
ED
2
tomatensaus
vingertoppen op om
door lookolie en
+
=
de lucht te verjagen
£
®
rozemarijn.
m
en rek het deeg
zl
Pizza
2
M
vervolgens met je
avocado
handpalm beetje bi
beetje en vanaf he:
spekjes
midden uit tot een
Bak 100 g spekblokjes
Pizza
krokant in een braadpan
|
grotere schijf.
zonder vetstof. Besmeer
courgette
tomaat
het deeg met 3el groene
pesto (kant-en-klaar).
Snij 1/2 courgette met
een dunschiller in lange
Snij het vruchtvlees van
1avocadoin schijfjesen
linten. Snij 2
trostomaten inkleine
verdeel ze over de pizza.
Garneer met de
Pizza
blokjes. Meng Sel smeer-
spekblokjes, bestrooi met |
scampi's
kaas met 1 el citroen-
sap, Lsnuifje paprika-
geraspte Parmezaanse
paprika
kaas en besprenkel met
-
poeder, zout en peper
Pizza
ij
olijfolie. Bak 15 min in de
Maak 5 scampi's schoon
en smeer op het deeg.
aprika
en bak ze mooi roze in
Verdeel er de courgette
oven. Werk af met verse
chorizo
oreganoen serveer.
olijfolie. Kruid ze met
linten en de tomaten
zout en peper. Snij 1rode
blokjes over: Kruid met
Snij kleine gele
%
paprikainreepjesen
mat scone
prikain kleine
zouten peper. Strooi er
blokjes. Halveer 100 g
20 ggeraspte belegen
2 lente-uitjes
rondjes.
EBD
kerstomaten in diverse
kaasen 30g pijnboom-
Snij 70 gehorizoet 1bol
PER PORTIE 1731KCAL| 976 VETTEN
mozzarella in dunne
1126 KODLHYORATEN 16 SUKERS
=
kleuren. Hak 1 klein
pitten over. Besprenkel
18 GVEZEL 1546 EIMTTER
rood pepertjefijn.
met olijfolie. Bak 15 min
sneetjes. Besmeer het
inde oven. Bestrooi met
deeg met 100 ml
=
Besmeer het deeg met
tomatensaus. Garneer
En
r
we
100 mltomatensaus.
Zelfijngehakte
ke
ze
FR
Garneer met de scampi's,
bieslook en ser veer.
met de paprika, chorizo,
Om correct te
À
lente-uien mozzarella.
bakken, heeft
de paprika, de tomaten
en het pepertje. Bedek
Kruid met 1 snuifje
Pizzadeeg een
met1 handvol geraspte
chilipoeder: Besprenkel
echte warmteshock
©D
mozzarella, besprenkel
PER PORTIE 1270NCAL 150 GVETEN
met een beetje olijfolie
nodig. Het moet
metolijfolie en bak
‘1158 6 KODLWDRATEN 17 GSUKERS
en bak 15 min in de oven.
dan oek op
15 min in de oven. Versier
1136 VEELS 396 EMTIEN
Versier met kervelen
£
serveer.
een élink hete
metrucolaen serveer.
bakplaat liggen.
}
KWESTIE VAN Kaas
#
Verwarm de oven
et
mom acons
en de bakplaten
Heb je geen smeerkaas?
a BE
à
CB DOO
Gebruik dan ricotta,
PER PORTIE 1553 KCAL 166 GVETTEN
minstens 15 min op
PER PORTIE 1227 KCAL 170 VETTEN
mascarpone, of - voor
1168 GKODLIYDRATEN 122 GSUKERS
x
1246 WZEIS 15 GEMNTEN
12,6 KOOLAYORATEN 167 SUIKERS
1136VEZELS165 GENT
voorhand voor.
nog meer smaak —
3
verse geitenkaas.
w
hi
-
14
4
Carrefour ga Maga:
Br