Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.

Hier is pagina 18 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 18
HE dé. “Ik deel hier mijn > favoriete recepten aan ca kleine prijs CS Kl > u & + Zomerquiche met ie is courgette, zalm en rucola 4 personen - Voorbereiding 15 min = Bereiding 30 min - Makkelijk- € 4,67 = = — Aportie bladerdeeg met boter - € 1,35 Bcourgettes -€ 3,59 euro/pp. 440 g gerookte zalm - € 6,49 Es Aeieren -€ 479 200 miroom -€ 19 A #. II 100 g geraspte kaas - € 109 a + Azakje rucola - € 39 zout, peper SE. =€ 18,69 =€ 4,67 PER PERSOON wi Fes (@) Verwarm de oven voor op 180°C. Be- Heed een taartvorm met bakpapier en vervolgens met het deeg. Prik de bodem in met een vork. Snij de courgettes en de Dy zalm in lange repen en schik ze verticaal | in drkels op het deeg. @) Kop de eieren los met de room en Ë { de geraspte kaas en kruid met zout en peper. Giet voorzichtig over de courget- nd tes en de zalm, Kruid met zout en peper. a @) Bak de quiche 30 min in de oven. Fe js Laat wat afkoelen en serveer meteen ne salade van rucola, besprenkeld met een fi scheutje olijfolie. LS TIP e maken we vaak ER Een quich Vi op he + ei nde van de week, 5 met de overschotjes uit + a onze Koelkast. Zo gaat ar © Ale BEEN Fl er niets van onze lekkere ei de bioproducten verloren; En vr 29 GEMIT | ce = vi 18 Carrefour Food Magazine | juni 2021 ee > u ne ae sé ee He
Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 18