Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

HE

dé.

“Ik deel hier mijn

>

favoriete recepten aan

ca

kleine prijs

CS

Kl

>

u

&

+

Zomerquiche met

ie is

courgette, zalm en

rucola

4 personen - Voorbereiding 15 min

=

Bereiding 30 min - Makkelijk- €

4,67 =

= —

Aportie bladerdeeg met boter - € 1,35

Bcourgettes -€ 3,59

euro/pp.

440 g gerookte zalm - € 6,49

Es

Aeieren -€ 479

200 miroom -€ 19

A

#.

II

100 g geraspte kaas - € 109

a

+

Azakje rucola - € 39

zout, peper

SE.

=€ 18,69 =€ 4,67 PER PERSOON

wi

Fes

(@) Verwarm de oven voor op 180°C. Be-

Heed een taartvorm met bakpapier en

vervolgens met het deeg. Prik de bodem

in met een vork. Snij de courgettes en de

Dy

zalm in lange repen en schik ze verticaal

|

in drkels op het deeg.

@) Kop de eieren los met de room en

Ë

{

de geraspte kaas en kruid met zout en

peper. Giet voorzichtig over de courget-

nd

tes en de zalm, Kruid met zout en peper.

a

@) Bak de quiche 30 min in de oven.

Fe js

Laat wat afkoelen en serveer meteen

ne

salade van rucola, besprenkeld met een

fi

scheutje olijfolie.

LS

TIP

e maken we vaak

ER

Een quich

Vi

op he

+ ei

nde van de week,

5

met

de overschotjes uit

+

a

onze Koelkast. Zo gaat

ar

©

Ale

BEEN

Fl

er niets van onze lekkere

ei

de

bioproducten verloren;

En

vr

29 GEMIT

|

ce

=

vi

18 Carrefour Food Magazine | juni 2021

ee

>

u

ne

ae



ee

He