Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 60




Hier is pagina 60 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MIJN BIOMENU

Ceviche van

goudbrasem

y

ey

4 personen - Voorbereiding 15 min

if

Makkelijk -€€

2limoenen

LE

A sinaasappel

30 gverse gember

4 klein rood pepertje

2 goudbrasemfilets

Aradijzen

40 g dile

INJE VOORRAADKAST

% rode ui

Se

olifolie extra vierge

P',

zeezout, zwarte peper

|

De

WA

(DRasp de zeste van 1 limoen en

en

172 sinaasappel en pers alle vruchten

uit. Schil en rasp de gember. Verwijder

LL

1:

ES

de zaadjes uit het pepertje en snij het

in dunne rondjes. Meng het vruchten-

sap met de zestes, de gember en het

pepertje en zet in de koelkast.

@ Snij de goudbrasemfilets in heel

dünne sneetjes en schik ze op de

ei een Paar

borden. Snij de rode ui en de radijzen in

druppels

heel dunne rondjes. Besprenkel de vis

A

tabasco toe.

met het vruchtensap met pepertje en

garneer met de rode ui en de radijzen.

@) Bestrooi met wat plukjes dille

en breng op smaak met een snuifje

zeezout, zwarte peper en een paar

Een berend

druppels olijfolie.

bord dat vraa

tom

PERPORTIE

Rs

;

eo

AOBNCAL

Fe

ri

326VTEN

A96KOOLAYORATEN

NUTR.

22 6sukERS

b

=:

fi

A6GVEELS

„lekker traditiek

Rn

EE

a

AAGENITTEN

an VER es

Dt me

60 carrefour Food Magazine | juni 2021