Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 60


Hier is pagina 60 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.



Carrefour Folder 07.06.2021

Hier is pagina 60 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 60

MIJN BIOMENU Ceviche van goudbrasem y ey 4 personen - Voorbereiding 15 min if Makkelijk -€€ 2limoenen LE A sinaasappel 30 gverse gember 4 klein rood pepertje 2 goudbrasemfilets Aradijzen 40 g dile INJE VOORRAADKAST % rode ui Se olifolie extra vierge P', zeezout, zwarte peper | De WA (DRasp de zeste van 1 limoen en en 172 sinaasappel en pers alle vruchten uit. Schil en rasp de gember. Verwijder LL 1: ES de zaadjes uit het pepertje en snij het in dunne rondjes. Meng het vruchten- sap met de zestes, de gember en het pepertje en zet in de koelkast. @ Snij de goudbrasemfilets in heel dünne sneetjes en schik ze op de ei een Paar borden. Snij de rode ui en de radijzen in druppels heel dunne rondjes. Besprenkel de vis A tabasco toe. met het vruchtensap met pepertje en garneer met de rode ui en de radijzen. @) Bestrooi met wat plukjes dille en breng op smaak met een snuifje zeezout, zwarte peper en een paar Een berend druppels olijfolie. bord dat vraa tom PERPORTIE Rs ; eo AOBNCAL Fe ri 326VTEN A96KOOLAYORATEN NUTR. 22 6sukERS b =: fi A6GVEELS „lekker traditiek Rn EE a AAGENITTEN an VER es Dt me 60 carrefour Food Magazine | juni 2021

Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 60