Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

JOD FRUIT

Taartjes met rood

fruit, notendeeg

en banketbakkers-

room

4 personen - Voorbereiding 30 min

Bereiding 20 min - Rusten 30 min

Makkelijk - €

VOOR HET DEEG

90 g walnoten | 90 g hazelnoten |50 g boter

+ voor de vorm | {eiwit | 2 el suiker | snuifje

zout

VOOR DE BANKETBAKKERSROOM

4 vanillestokje | 400 ml melk | eieren |

75 g suiker | 30 g maïszetmeel! rode

vruchten

(@) Verwarm de oven voor op 180°C.

RODE BES

sr}

Mix de walnoten en de hazelnoten

D

grof in de keukenrobot. Laat de boter

smelten in een pannetje. Klop het

Dit is echt een wondertje!

eiwit tot sneeuw. Meng in een kom de

Deze kleine glimmende,

gemixte noten met de gesmolten boter,

vlezige parels eet je zo,

de suiker, het stijfgekdopte eiwit en

de besjes ontploffen

het zout. Beboter 4 taartvormpjes en

echt in je mond en zijn

verdeel er het notendeeg gelijkmatig

over. Bak 10 à 12 min in de oven, haal

aangenaam zuur, verfris-

send en dorstlessend.

de taartbodems uit de oven en laat ze

Geniet er ongeremd van:

afkoelen.

M

ze zijn een van de calo-

rie-armste soorten fruit,

® Split het vanillestokje in de lengte

hed

en schraap er het merg uit. Breng in

en tegelijk even rijk aan

we

een kookpan de melk aan de kook met

vitamine C als sommige

citrusvruchten.

Ee 3

het vanillemerg én het stokje. Splits de

eieren. Klop in een kom de eidooiers

7.

2

met de suiker tot een bleke massa.

Ri

Giet er wat warme melk bij om het

#

mengsel iets vloeibaarder te maken en

meng er dan het maïszetmeel onder.

Verwijder het vanillestokje en giet de

Ee

d

melk geleidelijk en al kloppend bij het

eimengsel. Giet vervolgens alles terug

SER

in de kookpan en verwarm onder voort-

durend roeren op een laag vuur tot de

é

Ds.

crème indikt. Zet de pan van het vuur,

D

giet de room in een schaal en dek die

Fe

af met plasticfolie. Laat in de koelkast

afkoelen.

Haal de banketbakkersroom uit de

koelkast en klop hem op zodat hij weer

PERPORTIE

smeuiger wordt. Vul er de taartbodems



STOKCHL

7 GVETIEN

mee en zet nog minstens 30 minin

446 KOOLYDRATEN

Women

N

RR

WUTRESCORË

37 CSUKERS

de koelkast. Versier met rood fruit en

den

serveer.

fi Key

m

ur Food Magazine | jur

"

a