Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 11


Hier is pagina 11 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.



Carrefour Folder 07.06.2021

Hier is pagina 11 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 11

JOD FRUIT Taartjes met rood fruit, notendeeg en banketbakkers- room 4 personen - Voorbereiding 30 min Bereiding 20 min - Rusten 30 min Makkelijk - € VOOR HET DEEG 90 g walnoten | 90 g hazelnoten |50 g boter + voor de vorm | {eiwit | 2 el suiker | snuifje zout VOOR DE BANKETBAKKERSROOM 4 vanillestokje | 400 ml melk | eieren | 75 g suiker | 30 g maïszetmeel! rode vruchten (@) Verwarm de oven voor op 180°C. RODE BES sr} Mix de walnoten en de hazelnoten D grof in de keukenrobot. Laat de boter smelten in een pannetje. Klop het Dit is echt een wondertje! eiwit tot sneeuw. Meng in een kom de Deze kleine glimmende, gemixte noten met de gesmolten boter, vlezige parels eet je zo, de suiker, het stijfgekdopte eiwit en de besjes ontploffen het zout. Beboter 4 taartvormpjes en echt in je mond en zijn verdeel er het notendeeg gelijkmatig over. Bak 10 à 12 min in de oven, haal aangenaam zuur, verfris- send en dorstlessend. de taartbodems uit de oven en laat ze Geniet er ongeremd van: afkoelen. M ze zijn een van de calo- rie-armste soorten fruit, ® Split het vanillestokje in de lengte hed en schraap er het merg uit. Breng in en tegelijk even rijk aan we een kookpan de melk aan de kook met vitamine C als sommige citrusvruchten. Ee 3 het vanillemerg én het stokje. Splits de eieren. Klop in een kom de eidooiers 7. 2 met de suiker tot een bleke massa. Ri Giet er wat warme melk bij om het # mengsel iets vloeibaarder te maken en meng er dan het maïszetmeel onder. Verwijder het vanillestokje en giet de Ee d melk geleidelijk en al kloppend bij het eimengsel. Giet vervolgens alles terug SER in de kookpan en verwarm onder voort- durend roeren op een laag vuur tot de é Ds. crème indikt. Zet de pan van het vuur, D giet de room in een schaal en dek die Fe af met plasticfolie. Laat in de koelkast afkoelen. Haal de banketbakkersroom uit de koelkast en klop hem op zodat hij weer PERPORTIE smeuiger wordt. Vul er de taartbodems € STOKCHL 7 GVETIEN mee en zet nog minstens 30 minin 446 KOOLYDRATEN Women N RR WUTRESCORË 37 CSUKERS de koelkast. Versier met rood fruit en den serveer. fi Key m ur Food Magazine | jur " a

Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 11