Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 54
Hier is pagina 54 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.

Hier is pagina 54 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 54
irt Jes we) ar PIZZA PART xl deeg vl aar? Verzamel == ls het pizza of Kinderen, en laat tn en enden Ed je vri dereen naar hartenlust = ie à kiezen, co! mbineren en naar = D ÿ ingrediënten mengen e =. eigen inspiratie en ge voor | keur van het moment. Tomatensaus ta N ND Voorbereiding 15 min Bereiding 30 min # Makkelijk -€ 7 à ki ee À Aui 2teentjes knoflook 1el geconcentreerde 4 tomatenpuree | I 420 mirode wijn 400 gtomatenblokjes (blik) a + 200 mi passata 4 ‘een paar takjes tijm 2takjes rozemarijn e 7 Alaurierblad 4 1el suiker rt olijfolie + IL zout, peper Cd | a it a > = (D Snipper de ui en pers + À de knoflook Fruit ze samen > glazig in een beetje olijfolie. 7 Voeg de tomatenpuree toe en laat 2 min meebakken, a 4 = Blus met de rode wijn en laat even opkoken. (4 a (@) voeg de tomaten blokjes en de passata, de en kruiden en de sukertoe en breng op een laag vuur à zin 4 ge jan de kook Laat 30 min #] sudderen. pd (@) Haal de kruiden uit } de saus en mix ze glad. Breng op smaak met At zout en peper. mr ied, 4 © OD® PER PORTIE 98 KCAL2,8GVETIEN ‘1116 KOOLKTDRATENI 106 SUIKERS @, © 13,3 GVS 12,76 ETTEN rrefour Food Magazine | juni Ye
Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 54