Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 54




Hier is pagina 54 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

irt

Jes

we)

ar

PIZZA PART xl

deeg vl

aar? Verzamel

==

ls het pizza

of Kinderen,

en laat

tn

en

enden

Ed

je vri

dereen naar hartenlust

=

ie

à

kiezen, co!

mbineren en

naar

=

D

ÿ

ingrediënten mengen

e

=.

eigen

inspiratie en

ge

voor |

keur van het moment.

Tomatensaus

ta

N

ND

Voorbereiding 15 min

Bereiding 30 min

#

Makkelijk -€

7

à

ki

ee

À

Aui

2teentjes knoflook

1el geconcentreerde

4

tomatenpuree

|

I

420 mirode wijn

400 gtomatenblokjes (blik)

a

+

200 mi passata

4

‘een paar takjes tijm

2takjes rozemarijn

e

7

Alaurierblad

4

1el suiker

rt

olijfolie

+

IL

zout, peper

Cd

|

a

it

a

>

=

(D Snipper de ui en pers

+

À

de knoflook Fruit ze samen

>

glazig in een beetje olijfolie.

7

Voeg de tomatenpuree toe

en laat 2 min meebakken,

a

4

=

Blus met de rode wijn en

laat even opkoken.

(4

a

(@) voeg de tomaten

blokjes en de passata, de

en

kruiden en de sukertoe

en breng op een laag vuur à

zin

4

ge

jan de kook Laat 30 min #]

sudderen.

pd

(@) Haal de kruiden uit

}

de saus en mix ze glad.

Breng op smaak met

At

zout en peper.

mr ied,

4

©

OD®

PER PORTIE 98 KCAL2,8GVETIEN

‘1116 KOOLKTDRATENI 106 SUIKERS

@, ©

13,3 GVS 12,76 ETTEN

rrefour Food Magazine | juni

Ye