Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 59
Hier is pagina 59 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MIJN BIOMENU
Zomerse frittata
ÿ
4 personen - Voorbereiding 10 min
Bereiding 20 min - Makkelijk - €
200 g krielaardappelen | 1 handvol basili-
cum 150 g gedroogde tomaten | 4 eieren |
3 el plattekaas |1 courgette | 100 g erwten
(diepvries) 400 g feta
IN JEVOORRAADKAST
1bosje peterselie | {teentje knoflook | 11
Æ :
mosterd |melk 11 snuifje chilipoeder | 3 el
olijfolie | zout, peper
3
Kook de aardappelen ongeveer
Á
a Ki:
15 min in water. Giet ze af, schil ze, laat
-.
ze afkoelen en snij ze dan in stukken.
1
a
à
@Hek de peterselie en het basilicum
a
YA
fijn. Snij de gedroogde tomaten in
%
a
kleine blokjes. Klop de eieren los in een
La
«+
grote kom. Pers er de knoflook bij en
voeg de mosterd, de kaas, een scheutje
ad
melk, het chilipoeder, de peterselie
“+
+
en het basilicum toe. Meng. Verhit en
5
ovenvaste braadpan, voeg de olie toe
en bak de aardappelen goudbruin. Snij
de courgette in blokjes en leg ze bij de
aardappelen. Laat bakken tot de cour-
gette mals is en voeg dan de erwten en
x
gedroogde tomaten toe.
/
@) Giethet eimengsel over de groen-
ten en verkruimel er de feta over. Laat
|
op een matig vuur 5 min bakken zonder
te roeren. Zet de ovengrill aan op
240°C. Zet de pan 3 min onder de gril
=
tot de frittata bovenaan licht goudbruin
Werk af met
kleurt. Serveer meteen.
[7
u
ehalveerde
PERPORTIE
set
=
zıncaL
r
Ta
HB)
222 6Verten
trosk
oskerstomaten
us
ER,
186 KOOLHYDRATEN
456 SUKERS
br
‘8
3B6 as
156 ETEN
en vers basilicum.
>
=.
geh
lis
a
à
a
is
|
Sr ue
an
=
u
=
Pi
27
er
Carrefour Food Magazine | juni 2021 59