Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 59
Hier is pagina 59 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.

Hier is pagina 59 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 59
MIJN BIOMENU Zomerse frittata ÿ 4 personen - Voorbereiding 10 min Bereiding 20 min - Makkelijk - € 200 g krielaardappelen | 1 handvol basili- cum 150 g gedroogde tomaten | 4 eieren | 3 el plattekaas |1 courgette | 100 g erwten (diepvries) 400 g feta IN JEVOORRAADKAST 1bosje peterselie | {teentje knoflook | 11 Æ : mosterd |melk 11 snuifje chilipoeder | 3 el olijfolie | zout, peper 3 Kook de aardappelen ongeveer Á a Ki: 15 min in water. Giet ze af, schil ze, laat -. ze afkoelen en snij ze dan in stukken. 1 a à @Hek de peterselie en het basilicum a YA fijn. Snij de gedroogde tomaten in % a kleine blokjes. Klop de eieren los in een La «+ grote kom. Pers er de knoflook bij en voeg de mosterd, de kaas, een scheutje ad melk, het chilipoeder, de peterselie “+ + en het basilicum toe. Meng. Verhit en 5 ovenvaste braadpan, voeg de olie toe en bak de aardappelen goudbruin. Snij de courgette in blokjes en leg ze bij de aardappelen. Laat bakken tot de cour- gette mals is en voeg dan de erwten en x gedroogde tomaten toe. / @) Giethet eimengsel over de groen- ten en verkruimel er de feta over. Laat | op een matig vuur 5 min bakken zonder te roeren. Zet de ovengrill aan op 240°C. Zet de pan 3 min onder de gril = tot de frittata bovenaan licht goudbruin Werk af met kleurt. Serveer meteen. [7 u ehalveerde PERPORTIE set = zıncaL r Ta HB) 222 6Verten trosk oskerstomaten us ER, 186 KOOLHYDRATEN 456 SUKERS br ‘8 3B6 as 156 ETEN en vers basilicum. > =. geh lis a à a is | Sr ue an = u = Pi 27 er Carrefour Food Magazine | juni 2021 59
Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 59