Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 59




Hier is pagina 59 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MIJN BIOMENU

Zomerse frittata

ÿ

4 personen - Voorbereiding 10 min

Bereiding 20 min - Makkelijk - €

200 g krielaardappelen | 1 handvol basili-

cum 150 g gedroogde tomaten | 4 eieren |

3 el plattekaas |1 courgette | 100 g erwten

(diepvries) 400 g feta

IN JEVOORRAADKAST

1bosje peterselie | {teentje knoflook | 11

Æ :

mosterd |melk 11 snuifje chilipoeder | 3 el

olijfolie | zout, peper

3

Kook de aardappelen ongeveer

Á

a Ki:

15 min in water. Giet ze af, schil ze, laat

-.

ze afkoelen en snij ze dan in stukken.

1

a

à

@Hek de peterselie en het basilicum

a

YA

fijn. Snij de gedroogde tomaten in

%

a

kleine blokjes. Klop de eieren los in een

La

«+

grote kom. Pers er de knoflook bij en

voeg de mosterd, de kaas, een scheutje

ad

melk, het chilipoeder, de peterselie

“+

+

en het basilicum toe. Meng. Verhit en

5

ovenvaste braadpan, voeg de olie toe

en bak de aardappelen goudbruin. Snij

de courgette in blokjes en leg ze bij de

aardappelen. Laat bakken tot de cour-

gette mals is en voeg dan de erwten en

x

gedroogde tomaten toe.

/

@) Giethet eimengsel over de groen-

ten en verkruimel er de feta over. Laat

|

op een matig vuur 5 min bakken zonder

te roeren. Zet de ovengrill aan op

240°C. Zet de pan 3 min onder de gril

=

tot de frittata bovenaan licht goudbruin

Werk af met

kleurt. Serveer meteen.

[7

u

ehalveerde

PERPORTIE

set

=

zıncaL

r

Ta

HB)

222 6Verten

trosk

oskerstomaten

us

ER,

186 KOOLHYDRATEN

456 SUKERS

br

‘8

3B6 as

156 ETEN

en vers basilicum.

>

=.

geh

lis

a

à

a

is

|

Sr ue

an

=

u

=

Pi

27

er

Carrefour Food Magazine | juni 2021 59